Scandinavii stiu DC... (89)
Raspunsuri - Pagina 3
Adela99 spune:
naseara!
mey, nu am ce link sa va dau (cu Pinter) ca io il vazui aseara la tv odata cu Academia Suedeza :-) azi in ziare scriau ca azi merge intr-un studio sa-si inregistreze discursul ... asa ceva
pe scurt: anit-bush, anti-blair ... un discurs politic
azi is 25 de ani de la moartea lui Lennon, asa ca la ora 20 ma uit la o emisiune cu ucigasul - asta chiar o ajuns cunoscut, asa cum si-a dorit :-( ... am citit ca a aparut cartea primei sotii Cynthia despre John si dezamagirea care i-a provocat-o fiului comun, Julian.
despre greci numai de bine! :-) ca si despre corcituri :-)
lilanda spune:
Tot io
Fetele, am nevoie de ajutor, de inspiratie. Tre' sa predau saptamina viitoare un fel de portofoliu cu tinute couwboy style pentru fumei. Printre multe alte taskuri, tre sa prezint si un print, pe format A3, pe care sa atasez niste desene. Printu', evidenement, tre' sa fie in acelasi stil...adica ccc cowboy. Aveti vreo idee de background (asta inseamna ca modelul, motivul, ce-o fi, tre' sa fie mai difuz, sa nu sara in evidenta)??? Pe mine in afara de motivul cusaturii de pe cizmele de cowboy (ciocate), nu ma mai duce mintea la nimic...
Astept sugesti, pliz, pliz...:-))
Adelucta, vazui si io un documentar despre Lennon mai acu vreo doua zile, da' era el cu Yoko...pe care, sincer, cred ca a iubit-o foarte mult. Da' tu sa ne dai amanunte despre Cynthia!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lena spune:
lilutza dar ce zici de niste cactusi imensi pe fundal sau Grand Canyon, sau un apus de soare in desert, sau niste cai traversand un rau, sau o decoratie de pene a nativilor indieni, sau...pliz stop me!!
zic si eu, nu stiu daca te ajuta.
Adelutz si eu as vrea sa stiu de Cynthia, mie adevarul este ca John mi s-a parut intodeauna exotic...si alaturi de yoko parca se potrivea.
lilanda spune:
lena, asta cu penele tre' s-o folosesc...tak Faza e ca, am uitat sa precizez, n-am voie sa folosesc nika already made (adica imagini, poze)...tre' sa desenez io din mouse, cu minuta mea!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iarina spune:
Nseara...iote aparu si adusca. Ce-ai facut bre pan' acu'...credeam ca s-a dus vestea scandinavilor.
Poci sa va spui bancuri cu prostii? Ca auzii cam multe azi si-mi ramasera cateva in tartacuta.
Apropos de filme Lilanda ca tot ziceai ca ai adormit la almodovar...am vazut Kafka cu Jeremy Irons...fetelor este extraordinar, nu m-am putut dezlipi de calculator, lilut precis n-o sa adormi la el.
Mihaela ia zi-ne bre care-i numele ala de familie asa greu de pronuntat ca ma facusi curioasa.
Sa va zic faza azi la serviciu: sun sa dau de un client in Germania, aveam numele trecut in baza noastra de date, raspunde secretara, ma prezant si cer cu el. Si doamna imi spune cu o voce tragica ca "domnul a murit de curand si inca si ei sunt socati...." m-am cam blocat, am balmajit condoleante si p'orma mi-am stors creierii ca nu stiam ce sa scriu la "note in sistem", caci variantele disponibile nu se potriveau. "Persoana de contact decedata"...iote asa scrisei in final si terminaram povestea.
Irimell spune:
Lil, nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar cind spun cowboy ma gindesc la pantaloni cu franjuri pe parti, palaria de rigoare, lasoul si calul aferent...eventual un murg fara sa cu pletele in vint...Tinte, curele cu catarame eliptice si eventual pistoale cu teci de piele...Acum depinde si ce poti desena din mouse...Ce program folosesti?
flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
Adela99 spune:
sunt pe fuga ... lil io zic sa desenezi un lasou cam www.cowboyindian.com/lazorope.jpg" target="_blank">asta si inauntru' lasoului atashezi desenele ...
mihaela_s spune:
Io ma uit la www.imdb.com/title/tt0327056/" target="_blank">Mystic river, l-a vazut cineva? Pare interesant, pentru amatorii de filme politiste.
iarina uite numele: PORUŽIU. Nu va spun ca era pocit in toate formele...
pup, merg la , poate iar nu vd sfarsitul filmului...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
lilanda spune:
Adeluci, esti geniala mama...incerc sa refac lasoul ..va arat ce iese!!!
Irimellu, lucrez cu Adobe Illustrator, asa ca am libertate de miscare bunicica...numai ca cere timp si rabdare. Si acum, mi-am amintit sa te-ntreb ceva: pisica are vreo semnificatie in Japonia??? :-))
iarina...na, c-ati mai scapat de un client!!! Sper ca nu lucrezi la asigurari, c-atunci ii naspa
Pegasis spune:
Stooooooop joooooooc! Eu am postat azi la prinz acilisea si nu-mi vaz postu'!!! Copii io am orbu' gainii sau sint in zona crepusculara???
lena, anyway..., ca tie iti raspunsesem... Da-mi un PM cind ajungi in Bucuresti si ne vedem
P.S. Tot din ciclul "vad dublu" , ratusca desprecopii are caciulita de Mos? Daca-mi raspundeti nu, ma duc sa ma culc...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)