Scandinavii stiu DC... (89)
Raspunsuri - Pagina 15
doruletz spune:
sabina, uite ca m-ai facut curioasa si am cautat si io sa vad daca se gaseste pe aici aparatu' ala. Se gaseste, e acelasi, uite-l aici dar eu ii dau dreptate Vikingai, mi se pare destul de dubios.
In primul rand vad ca si aici e vandut doar prin internet, nici o farmacie, nici un site medical nu-l pomeneste macar. Eu nu m-as mira sa fie un produs neomologat si care nu respecta toate normele de securitate. Altfel de ce nu s-ar distribui la scara larga in farmacii daca e asa de eficace?!
Am intrat pe cateva forumuri de mamici frantzuzoaice si pe acolo se spune cam acelalsi lucru, ca e cam ciudat, ca ar fi neomologat, ca medicii si farmacistii n-au auzit de el, ca e prea puternica presiunea, ca poate distruge mucoasa nazala (care dealtfel e foarte fragila) etc.
Dealtfel ma uitai la fisa tehnica a aparatului si zice ca "a été testé et certifié par l'Institut Technique Médical International. No:319/99." Cautai cu google institutul respectiv da' nu-i dadu de urma, nu gasi nimic nici macar in paginile galbine...
Mai mult, nicaieri nu scrie unde si de catre cine e produs aparatul respectiv ceea ce il face si mai dubios.
breeee, cam ciudatel, ai grija !
editai ca sa-ti spun ca ai un bunic pe cinste! esti sigura ca are 84 de ani?? io zic ca te-a pacalit ca nu arata nici macar de 70!!
ah, si bolnavioara e tare frumusica chiar si cu nasucu' rosu!
gata, stingerea?
Sabina spune:
mi-ati cam bagat cutitu.cred ca o las mai moale...pana creste:D
sa stii ca in Ro se gaseste la niste farmacii( in Bucuresti) si eu am citit aici de mamici extrem de multumite...unde mai pui ca asa ceva e folosit si la aspirarea bebelusilor dupa nastere.
bine ca noi nu l-am pus in nas, ci langa nas, si tot tragea f mult.presupun ca la cat are ea inauntru mucoasa n-a avut de suferit, ca e bine invelita ca sa zic asa:)
iar spitalele de copii sunt dotate cu aspiratoare nazale, pt bebelusi care nu stiu sa sufle.
oricum, n-am apucat sa abuzam de el:)))(ce bine!)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Sabina spune:
parol d-onor, pe 13 acu face 84, sagetator strasnic!
munca in aer liber ,firea iute si glumeata plus cumpatarea in toate l-au tinut asa.
luati aminte:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
doruletz spune:
sabinutza, la maternitate folosesc aspiratorul casnic pentru nasucul bbeilor??
ca altfel, si aci exista in farmacii un aspirator nazal electric, uite cam ca www.babycouches.fr/boutik/images/beaba/mouchebebe_zoom.jpg" target="_blank">asta, e legal si omologat. Insa ala de-l pui la aspiratoru' de covor nu se vinde decat pe Internet (cel putin aci in Franta). Mie mi se pare ciudat ca nu zic cine-i producatoru' si unde e fabricat, nici pe cutie nu scrie?
doruletz spune:
iete ca facui 1000 de mesaje!
ce de mai prostii spusei pe forumu' asta in 1000 de mesaje, fratilor!
aaa, Sabina, sa-ti traiasca bunicul! si gepetutza e nascuta pe un 13, vaz ca e cifra cu noroc!
gata, am stins!
Sabina spune:
ooo, nu , binenteles ca la maternitate nu.ma refeream la puterea de aspirare(aia ce ar produce perturbarile la creierasi)
pe cutie scrie asa;
producator Illes Csok es Tarsa, Ungaria
avizat de ministerul sanatatii(9066/2005), produs brevetat.
am bagat un google ,da n-am pricipit nika.
le-am scris insa un mail celor de la overland unde le cer un istoric al produsului:))
adusca spune:
doruleatza, tu ai spus multe'ntro mie.....apoi io in omiesasesutenustiucat?
lilanda, deci Jugaru o-nceput la Hit, din cate spui....oricum de la Compact l-o dat afara can' o incercat sa organizeze un concert...., au venit cei de la BUG Mafia, dar n-au vrut sa cante fara banii in avans.....toti platitorii de bilete au asteptat degeaba cateva ore....s-a lasat cu o revolta spontana.
deci mie mi-e lene, da' tare, incat nu-mi vine sa ma bag nici in pat.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
arboria spune:
nu stinge nimeni lumina! ce, iar vreti sa ne lovim, ca itsme-utza, de pragul de sus?
rayu, daca vrei bag io poza cu broasca betziva la mine in albumul de la yahoo, numa ca e tare mica (poza) si dau linku' de acolo, vrei?
gata!
acum trecem la capitolul 90