Cluj rulz (25)!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Simona microrevelionul (din cite stiu eu ) e petrecerea ce se da in general cu colegii de serviciu in luna decembrie pt a a-si face oamenii cit de cit un antrenament pt MAREA PETRECERERE DE REVELION !No zice-ti voi fetelor daca inseamna altceva ...

Acuma chiar ca m-a lasat copilu un pic in pace ......poate-si revine

Va pup , Miha.

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by mihaela ema

Simona microrevelionul (din cite stiu eu ) e petrecerea ce se da in general cu colegii de serviciu in luna decembrie pt a a-si face oamenii cit de cit un antrenament pt MAREA PETRECERERE DE REVELION !No zice-ti voi fetelor daca inseamna altceva ...

Acuma chiar ca m-a lasat copilu un pic in pace ......poate-si revine

Va pup , Miha.

Darius 20.11.2004

ha ha ce mortala definitie i-ai dat la Christmas Party...Miha, care e petrecerea aia mare de zci tu ohh la mine "microrevelionul" e petrecerea mare sau mica, cum o fi, iar Revelionul e doar seara dintre ani in care dormim imediat dupa ora 12

Roxa-boxa

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor am trecut si eu pe aici sa va urez week-end placut (eu vreau cu zapada:).
Am spicuit vesti despre voi, deci n-am pretentia ca sunt la curent cu tot, da intentia conteaza (Zilele astea am bantuit si eu ca si Roxana pe la subiecte "fierbinti":)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Fetelor am trecut si eu pe aici sa va urez week-end placut (eu vreau cu zapada:).
Am spicuit vesti despre voi, deci n-am pretentia ca sunt la curent cu tot, da intentia conteaza (Zilele astea am bantuit si eu ca si Roxana pe la subiecte "fierbinti":)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

ya ya ai umblat lela dar tu ai fost caldicica, las' ca si-au facut altzii de cap

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Roxa-boxa, soroooooooo, in spirit de solidaritate am avut o maaaaaare cu sotul in seara asta; iar ce sa aud acum: tu ai tradat cauza .

Mai, fetelor, citind aci despre "subspecia" noastra, a ia o pauzarilor cu copchii (Simona, "zanul" mai are timp sa se schimbe ), m-am prapadit de ras! De ex: fix cum zicea Mihaela face si al meu consort (daca plange copilul si el trebuie sa-l linisteasca ma intreaba daca nu-i este foame; iar cu tv dat tare...nu are rost pomenit etc); sau cum zicea Florina: "culca-l tu pe Stefan ca kkk cu mine nu vrea"; "da-i tu de mancare lui Stefan ca la mine nu mananca" etc (cum sa manance daca activitatea asta a prestat-o doar mama de la inceputuri?!).
Dar Olim a grait un mare adevar: cum ii educam asa ii avem! . Normal ca sotul nu i-a dat de manacare lui Stefan daca nu l-am lasat (sotul nu-i cu insistentele ), ca doar eu stiu mai bine! Acum l-as lasa dar nu mai am pe cine . Mare boua am fost! Si alte "tz" exemple!
Si ca sa inchei acest capitol va spun de ce ne-am in seara asta (exemplu elocvent): vorbim la tel si ii spun ce are de cumparat cand vine acasa - paine, masline, apa plata, iaurt pt Stefan - ; pe cand e in magazin il sun sa mai ia si legume congelate si ii mai reamintesc ce trebuie sa ia. Ajunge acasa...fac de papa...iar pe cand sa pun maslinele...ia-le de unde nu-s....si imediat constat si lipsa apei plate. Instant am devenit (ca sa nu va mai spun ca ieri i-am zis sa ia - cartofi, banane si mere- si a venit cu.......mana in ; nu a cumparat nimic )
Doamne! Cat ma bucur ca am baieti! Nici nu va puteti imagina!
Am o matusa super care mi-a zis asa (Florina stie ): "Mariana, barbatii au in ei instinctul de conservare! De aia nu se streseaza cu nimic, iar la 50 de ani sunt tineri bine-merci, iar noi femeile zici ca avem 60".
Na, ca v-am facut capul mare! Clar e subiect de 1-2-3

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

La postul anterior, unde m-am inrosit....m-au moderat . Am vrut sa zic " a noastra a femeilor cu...", dar in loc de femei am folosit alt cuvant...care incepe cu mu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by country girl
Acusica plec la aeroport sa-mi astept subspecia, pardon sotzul, dupa 8 zile de lipsa de la domiciliul conjugal.

Sa-l vad eu pe mosu' ala la oki ce-mi aduce el mie....

Dupa acest mesaj cu aroma de "in unu, in doi, in trei (ca am vazut ca se poarta) si cati mai raman", revin si eu la chestii serioase:
barbatii genetic sunt programati sa fie impiedicati si incurcati cand vine vorba de copii sub 7 ani! Care nu-s asa, e congenital!

Pun poze si cu matzu azi maine. Dedicatie pentru Roxa-boxa.

Ce ziceti de semnatura "ma dispera cateodata cata disperarea pe forumul asta" ?

Ina

Despre semnatura: mmmmm; nu ma inspira in mod deosebit.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

[/quote]

Ce-i aia "microrevelion"?

Ma duc, ma duc, ca nu pot intra fetele la curatenie, se stiu ele care!

... cu inalte calificari de nasa si matusa.
[/quote]

Io-s cu musca pe caciula

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Olim! Felicitari pt cei 8 ani de cunosteala! Multi inainte! Mai, tu ai auzit ca suntem vecine de sate? Io din Farcasa, tu din Ulmeni??? (asta e a 3-a oara cand iti spun ).

Roxana, copiii astia sunt super enervanti cu trezitul noaptea. Dar noi avem noroc sau nenoroc (cum vrei s-o iei): de multe ori am incercat sa-l pun pe Stefan cu noi in pat in momentele de maxima agitatie nocturna, dar fara succes; nu vrea nici mort cu noi in pat! No, da-i nota!

Florina, am lasat-o cu mosul pe luni (plus ca am avut alte treburi mai importante in seara asta ; a se vedea mai sus )

Vai, vai! Iar am facut-o lata asa mult am scris. Fug; cred ca am terminat cu curatenia

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by mihaela ema

No...am uitat sa va zic ca io is fruntasa in clubul nevestelor disperate si isterice atunci cind spun un lucru de o mie de ori si el face tot cum stie .....sau nu face !In fiecare seara eu repet aceleasi chestii (ex : tine-i miinile sa nu se umple de crema petrini ,ada pijamaua , da tv mai incet .......)ca o moara stricata , ma si mir cum de atitea luni de zile nu i-au intrat in reflex toate miscarile astea ca doar numai noi doi suntem in fiecare seara cind ii facem baita .....
Pe mine ma si distreza uneori cit de dusi cu pluta pot fi barbatii astia ......de ex al meu, cind era Darius mic si avea colici uneori ,il plimba si el un pic prin casa si dupa un timp ....relativ scurt ...venea si zicea ,,Hai da-i sa manince ca ii foame ,,
desi copilu mincase de zece minute

Darius 20.11.2004

Mihaela, poate-i dai prea multe indicatii odata?!
Incearca cate una, clar, raspicat si rar. De ex. afis deasupra toaletei in baie "Tati nu uita sa te speli pe maini!". I-a intrat in reflex deja

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput