Cluj rulz (25)!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Floo, ce ma bucur de pozne, ce dulci sunt copilasii nostri.

Ancuzza, am aproape o certitudine ca e vorba de dintzi/masele...la faza cu mariala cand te vede nervoasa io zic ca e un cerc vicios si fata a plange si se maraie ca sa te sensibilizeze, ca te vede suparata pe ea si nervoasa... si sa fii alaturi de ea, e un soi de santaj psihic, ei mititeii inca nu-si dau seama ca sunt egoisti, dar nici nu putem sa-i acuzam...asa ca...iti doresc PUTERE!

Miha

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Anca draga, subscriu 100% la ceea ce a zis Roxa....sunt convinsa ca e vorba de dinti, sau masele....nu e inflamata la canini??? Curaj, ca trec si astea...
...ooofff, ce sa zic io ca Elise a facut asa timp da nu stiu cate luni....si am observat si imbunatatiri, io cred ca din cauza ca a vazut ca ii fac toate poftele...noaptea in cel mai rau caz maraie, niciodata nu s-a trezit plangand, s.a.m.d.
....Inca un minisfat: perioada asta, cat vezi ca-i mai sensibila ia-o ca atare, ca si cum asa ar fi de obicei, si comporta-te cu Ale cu o o faci intotdeauna....daca vrea sa doarma cu voi permite-i....cel putin din perspectiva mea e mai important sa fie copilul bine, si psihic, cand are o problema....ca-i clar ca ceva o deranjeaza, nu face ea asa de distractie.....si apoi dupa aia e loc si de reacomodat bebele in patul/camera lui!!!!

Va pupam si va imbratisam!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Sa va traiasca puiutii si sa traiti si voi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Frumoase pozele!
Fara suparare cel mai mult mi-a placut poza lu' Stefan.

Anca draga nu stiu daca mai ai chef sa citesti dar incerc si su o parere.Poate ca e de la dinti sau incearca o viroza dar uitate la fundic si vezi in jurul anusului daca e roshu ca poate are paraziti.Abia acum am descoperit si eu de ca Razvan face crize noapte si brusc i-a scazut pofta de mancare.Daca nu e asta (doamne da sa nu fie!) poate fi isteria dinaintea plecarii.Cred ca "stia" ca plecati si poate ca nu-i place.Iti doresc nervi de otel ca stiu cum sunt eu in situatii din astea.Succes!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Una bucata Stefan care doarme; una bucata Simon la mine in brate facand hac si fiind in mare agitatie
Pana acum ne-am descurcat exemplar fara buni. Sunt optimista.

Pozele sunt super (trecem peste calitate ). Florina

Mihaela, dai copy pe poza si paste la tine in calculator in folderul dorit si poza e a ta; nu trebuie sa te loghezi.

Simona, frumoase poze. Imi place mult si prezentarea (de ex:"bunicul Ford 2")

Stanca, ce camera ati luat? Ti-au folosit indrumarile mele?

Anca si eu cred ca sunt dintii! Iti doresc sa ai putere si multa stapanire de sine!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Florina
Am aflat de la Mariana ca te intere info despre clinica Psoremis. Io n- am mai apucat sa citesc ca sunteti foarte harnice la scris si ma pierd p- aci.Sorry; am vrut sa fiu mai de folos, dar ....... Aveam un nr de telefon de la clinica Psoremis din Baia Mare. Dar nu-l mai gasesc. Daca musai, spune- mi ca dau stire in tzara. Sunt 4 asemenea clinici in Roamania, cea mai aproape, fiind la BM. Am uitat unde-s restu. Cred ca in Piata AZ am gasit-o. Poate pui mana pe una si gasesti. Un prieten a fost la consultatie si a facut tratament si a dat rezultate vizibile dupa cateva saptamani. Era tratament medicamentoso- unguentos + dieta corespunzatoare.

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Salut fetelor …..

Nu am avut timp sa va mai scriu dar musai sa va zic naste cumnata mea (as we speak!) …e la Stanca cu contractii din 10 in 10 min…..D-zeu sa-i ajute….

Nu am timp amu’ sa va scriu cum a decurs ziua lu’ fi-miu dar voi reveni cu detalii….

Nu stiu ce vb. Acolo de ceva loc. Din Satu-Mare…. Io mi-s din loc. Poiana-Codrului nu departe de Farcasa…

Roxa … cred ca tu ziceai de cumparatul de sosete….. eu am boala cu cumparatul de sosete (cat mai colorate sau cu cat mai multe animalutze….merg acasa mi le pun si imediat ma simt mai bine)… si pijamale

Mai revin…
Va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/jozsae/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Erica nastere usoara pentru cumnata ta!

Mariana e un Canon si indrumarile au fost la marele fix.Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, saptamana viitoare, miercuri la ora 18.00 sunteti invitate la noi. Initial as fi vrut sa va invit cand e maica-mea in zona ca sa ma ajute la curatenie (ca de pitici nu prea pot sa fac nimic), sa nu gasiti la noi dezastru ecologic. Dar ma risc; iar daca o dau in bara o sa ma scuzati, nu? (sper).

Sa curga inscrierile pt saptamana viitoare!

Stanca . E frumoasa poza ca e haioasa, dar nu e de pus in rama .

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by jozsaerika

... eu am boala cu cumparatul de sosete (cat mai colorate sau cu cat mai multe animalutze….merg acasa mi le pun si imediat ma simt mai bine)… si pijamale

exact asa si eu, ma simt bine in sosete colorate cu animale

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput