Copilasi noiembrie decembrie 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by onitza
Sunt absolut scandalizata de ce se intampla in sistemul de invatamant, ma refer la relatia profesor-elev!!!!! cum e posibil ca un elev sa dea intr-un profesor??? unde e respectul, bunul simt, cei 7 ani de acasa???? am fost si eu profesoara si am avut in clasa a 8-a niste "rebuturi" care nu aveau in cap decat discoteca, batea la usa capacitatea si ei ma intrebau ca de ce nu vin la discoteca!!! daca la a 8-a se comoprta asa, in licee cred ca e debandada totala, si sincer, mil a mi-e de profesori aia care trec prin ce i s-a intmaplat profesoarei data la PRO TV!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Mie imi place f mult sa lucrez cu copiii, dar la scoala e mai greu... Visul meu era sa devin profesoara de matematica... M-am rezumat sa dau meditatii si satisfactiile au fost extraordinare... M-am lasat insa ca nu mai am timp deloc.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetelor!
Intai si intai LA MULTI ANI! celor care si-au aniversat anisorul, ca sa nu raman restanta!

RALUCA - e tare frumusica fetica ta in rochita rosie de la bunica! Sa-ti traiasca si sa te faca fericita!!

Fetelor am si eu o intrebare care ma doare rau!!!
Daca veti vreun raspuns poate imi da-ti si mie de stire. Am aflat ca in Monitorul oficial nr. 1008 din 14/11/2005 a aparut ordonanta de urgenta cu privire la intretinerea familiei in vederea cresterii copilului. Si ca, trebuie sa depui dosarul pana la 1 ian. 2006. Stie carva dintre voi care sunt actele necesare sau de unde se pot lua mai multe informatii?

Eu sunt in ceata, iar partea birocratica ma ameteste si mai mult!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Am intrat eu la rubricutza Probleme legislative, dar n-am inteles mare lucru. Ma lamuriti si pe mine, please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

Buna, fetelor!
Intai si intai LA MULTI ANI! celor care si-au aniversat anisorul, ca sa nu raman restanta!

RALUCA - e tare frumusica fetica ta in rochita rosie de la bunica! Sa-ti traiasca si sa te faca fericita!!

Fetelor am si eu o intrebare care ma doare rau!!!
Daca veti vreun raspuns poate imi da-ti si mie de stire. Am aflat ca in Monitorul oficial nr. 1008 din 14/11/2005 a aparut ordonanta de urgenta cu privire la intretinerea familiei in vederea cresterii copilului. Si ca, trebuie sa depui dosarul pana la 1 ian. 2006. Stie carva dintre voi care sunt actele necesare sau de unde se pot lua mai multe informatii?

Eu sunt in ceata, iar partea birocratica ma ameteste si mai mult!

M-am interesat eu si actele sunt cele scrise si in lege...insa vestea buna e ca pana nu apar normele metodologice totul ramane ca mai inainte....adica luam banii de la angajator. Dupa aia....om mai vedea.

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, si mie mi-a placut sa practic meseria de profesoara si mi-a daus si satisfactii!!! nu zic, mai sunt elevi care si invata, eu ma refeream strict la cei care nu sunt pusi pe scandaluri , s-a schimbat lumea mult in ultimii 15 ani!! democratia a fost gresit inteleasa de tineri, poate de-asta au ajuns fetele "sa umble mai mult dezbracate si sa se afiseze la televisor in ultimul hal (tata are o vorba: astea cer violul) ..si mai are el o vorba care m aamuza de fiecare data! ...se mai uita la emisiuni si vede dansatoare sumar imbracate, si zice: ah, ce v-as bate cu urzica peste !! nu v-ar fi rusine!!! dar se uita, nu schimba canalul!!! mda, hai ca am dat dintr-una in alta!!! incerc sa pun poze cu Paul tunsulici dar nu-mi prea iese!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Am reusit sa pun 4 POZE cu PAUL TUNSULICI!!! Nu-i asa ca seamana si cu mine acum???? Am sa mai pun, dar acum nu mai am loc pe webshots!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MIRIA... pana nu apar normele ... nimic nu e batut in cuie!... Fiecare poate interpreta legea in felul sau... nu ii opreste nimeni, dar fara norme nu se face nimic.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Am reusit sa pun pozele pe care i le-am facut lui Paul cu aparatul nostru. Am facut un cont nou si iata dovada!! TUNSULICIUL LUI MAMI

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

POZA MEA PREFERATA!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Fetele, multumesc de raspuns!
O sa ma interesez si la servici, sa ma anunte cand apare ceva ca sa nu raman in urma si sa ma trezesc fara bani!
Of! Cum se schimba legile astea!

Mai, ONITZO, mai, ce baiat TUNS si frumos ai!! O sa fie baiatul mamei, ferice de tine! La mine e invers!

Mergi la inceput