Copilasi noiembrie decembrie 2004 (96)
Raspunsuri - Pagina 15

Otiliav spune:
Alexander, te
inca o data, ne-a placut mult de tine asa voios si zambaret! Si o
pentru mamica ta deosebita, sa-ti traiasca baiatul, sa va aduca multe bucurii, sa fie sanatos si mancacios, iubit si norocos!
Onitza, imi place de Paulica imbracat casual, gata cu salopete si caciulite de bebe, pai tu nu vezi ca ai baiat mare, alerga in mall dupa fete!
Alexa, vad ca Silviu s-a apucat de citit!
Eveline, ti-am admirat printesa, este frumoasa foc. Si mi-a placut mult de tot cum a fost imbracata!
Sa va spun cum am facut-o de oaie aseara? Pai simplu, fimea a umblat la telefon, eu nu m-am uitat ce-a facut ea pe acolo, cerea Pin-ul si Alexa ma suna de zor sa ne ia cu masina sa mergem la aniversarea lui Alexander. Si a mai venit si la mine acasa, asta in timp ce noi eram in blocul de langa ei si plecam bine mersi la petrecere. Sper sa ma ierte pana la anu' ...
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

raluca.gabriela spune:
Am si eu o intrebare tembela, ca de obicei : ce au mancat copiii vostri azi la pranz? Eu sunt in pana de inspiratie rau de tot... Felul 1 e floare la ureche, cu felul 2 insa m-am blocat pe piure de cartofi...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

paxela spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Am si eu o intrebare tembela, ca de obicei: ce au mancat copiii vostri azi la pranz? Eu sunt in pana de inspiratie rau de tot... Felul 1 e floare la ureche, cu felul 2 insa m-am blocat pe piure de cartofi...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
mancare de inimi si pipotele cu morcovi si cartofi

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

raluca.gabriela spune:
Am si eu o intrebare tembela, ca de obicei : ce au mancat copiii vostri azi la pranz? Eu sunt in pana de inspiratie rau de tot... Felul 1 e floare la ureche, cu felul 2 insa m-am blocat pe piure de cartofi...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

onitza spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Am si eu o intrebare tembela, ca de obicei: ce au mancat copiii vostri azi la pranz? Eu sunt in pana de inspiratie rau de tot... Felul 1 e floare la ureche, cu felul 2 insa m-am blocat pe piure de cartofi...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
Ardei umpluti cu orez, postarnac, carnita e vita si verdeata!
Onitza si

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Otiliav spune:
Eu i-am dat Anei la pranz mancare de cartofi cu putina mazare si carne de vita !
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

LuminitaB spune:
La zece zile dupa fericitul eveniment de "chelit" copilul am reusit sa urc si eu citeva poze. Sper sa va placa si voua.
Try, esti bine? N-ai mai aparut de mult. Sper sa ai timp sa ne adaugi si pe noi in galerie.
Edit ca m-am uitat la poze mai vechi si am vazut ce mic si galben era exact anul trecut pe vremea asta.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre

Viovio spune:
Cu intirziere,ca asa suntem noi...ultimele si tot pe fuga,anuntam si noi ca ne-am distrat pe cinste la petrecerea lui Mihaita si aducem DOVEZI.
Ierrtati-ne,pentru intirziere!
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

onitza spune:
quote:
Originally posted by ViovioCu intirziere,ca asa suntem noi...ultimele si tot pe fuga,anuntam si noi ca ne-am distrat pe cinste la petrecerea lui Mihaita si aducem DOVEZI.
Ierrtati-ne,pentru intirziere!
Violeta, mami de printesaCristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Onitza si

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64121" target="_blank">Copilasi noiembrie decembrie 2004 (97)