Din Republica Moldova cine mai e?(partea 11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Crinia- din cite eu tin minte, la Elit, Grand Holl se puteau gasi pernute de care cauti tu. Poate gasesti ceva timp sa dai o raita pe acolo.
Cred ca face sa intri si pe la saloanele de mobila, sunt sigura ca si la ei ai putea gasi ceva. S-ar putea da comanda, dar nu cred ca mai reusesti, a ramas prea putin timp.
Sper intr-un final sa gasesti ce cauti.

Cum iti merge azi lucrul? Cum a dat fretele teza, examenul sau ce a avut?

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

io, Cornelia, eram cu pernutele...
La Elat si GrandHall stiu ca sint, dar am intrebat o data preturile si mai n-am cazut pe spate, asa ca acum am exclus varianta asta... Daca nu gasesc la Metro, va trebui sa merg acolo... Dar poate cineva stie vreun magazinas, gen unde se fabrica ele, stiu ca fac si in MD... Doar ca la noi pina circula informatia...
Fratele a dat bine exam, era imposibil f bine - daca lasase ce-i mai bun la sfirsit . Nu e genul care sa aiba rabdare sa stea si sa invete/citeasca...
Laura ce mai face?

lia_c

Mergi la inceput

A' ce ziceti, mi-am facut cu mesajele norma pentru ziua de ieri?

Cit despre noi, suntem bine, crestem. Laura incepe sa gingureasca din ce in ce mai mult si nu o prea deranjeaza daca nimeni (in afara de jucarele) nu-i tine companie. Ii place foarte mult sa faca baita in cada cea mare. E foarte atenta cind ne uitam la ceva din colectia BabyEinstein. Nu stiu daca intelege macar o boaba da-i clar ca-i place.

De cite ori iesim in oras e foarte cumintica, ii este interesant sa vada locuri noi, insa nu reuseste multe sa vada ca adoarme la 5 min dupa ce iesim din casa .

gata, va las putin ca-mi iau foc degetele de atita tastareala .

ce mari suntem

Mergi la inceput

Am intrat doar cit sa fac o corectie si sa-mi cer mii de scuze .

Cornelia - , asta-i rezultatul de la atita tastareala. Na' daca am vrut sa-mi fac intr-o ora norma pentru doua zile.

S-a mai intimplat pe Corina sa o numesc Cornelia, asa ca fetelor, cer scuze anticipat daca se mai repeta faza.

Eu cu parere de rau, cin am vazut pernutele, nu am intrebat cit costa, dar nu ma mir sa fie scumpe. Aici la tot buticul sunt pernute de tot felul dar si costa.

P.S. sper sa nu va rideti de greselile mele ortografice .

ce mari suntem

Mergi la inceput

Lucia, din partea mea no probs. Corina numai sa nu se supere, eu am inteles la cine te-ai adresat...
Diriginta mea timp de 3 ani n-a reusit sa-mi memorizeze numele, cu toate ca un timp bun am stat kiar in 1 banca, in fata ei... De fiecare data incepea Corina, Carolina, .... si eu vazind cit se chinuie omul ca sa-mi gaseasca numele o ajutam ... doar dupa ce stiam ca a terminat toata lista de nume pe care le stia cu "C" si al meu desigur nu se afla acolo...
Am facut un rod pe la Unic si Piata Centrala (buticurile care vind plapune+++), cea mai ieftina fetishoara de perna e 55 lei si n-as zice ca e tare frumoasa, cele mai dragute de la 100 in sus + cea mai ieftina perna/sintepon de la 40 lei ... Eu anul trecut cu vreo 30 lei mi-am luat perna+fetishoare de la Green Hills... Sau poate acum profita toti de sarbatoare ca sa-si creasca profitul...

lia_c

Mergi la inceput

am pus poze cu pernutele mele din salon si cu dedicatie p/u Rodica - broderia-tablou de la bunica.

lia_c

Mergi la inceput

frumoase pernute. pernuta crosetata de cine e facuta?

ca sa ma laud, cind nu puteam sa-mi gasesc un job mai potrivit, crosetam si eu, pentru vinzare (la comanda). am crosetat o fustita de vara si citeva maicute. mi-am crosetat si mie citeva coftite dar le-am facut cadou. imi pare foarte rau ca nu am facut poze la nici o lucrare.

ce mari suntem

Mergi la inceput

ambele fete de perna+pernute sint cumparate de la GreenHills de la reduceri

lia_c

Mergi la inceput

pe cea crosetata cit ai dat? se face foarte repede, are un desen extrem de simplu.

ce mari suntem

Mergi la inceput

tot la vreo 40 lei, erau cam aceleasi preturi p/u ambele. Tu esti bravo ca stii a croseta si faceai asa lucruri complicate! Eu uneori sint mai "comoda", daca imi cade ceva ieftin mai bine cumpar decit sa ma chinui eu... cu toate ca placerea e mai mare cind te chinui...
Dar eu am ramas socata cind am vazut ca sint asa ieftine... si de ce am luat numai cite 2? aaa... nu-mi ajungeau bani... si a doua zi n-am mai gasit...
vad ca azi sintem doar noi 2, restul fetelor cred ca au intrat in virtejul cumparaturilor...

lia_c

Mergi la inceput