Istanbul

Istanbul | Autor: intruder

Link direct la acest mesaj

Buna, ma intereseaza daca a fost cineva la Istanbul cu agentia Mr Peter - ce a gasit la fata locului fata de ce i s-a oferit, etc. De asemenea, aveti cunsotinta de hotelul Centrum sau Seres din orasul istoric? Cum este? Pe internet zice ca are 4 stele, dar... Mersi mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns intruder spune:

nu a fost nimeni la istanbul?????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Am fost dar nu cu agentia de care intrebi tu si nu am stat la hotelul asta . Insa ideea este ca la turci in general hotelurile sunt cam cu 1 stea mai putin decit spun ei. Deci asta daca e de 4 pe net inseamna ca e cam de 3 in realitate ( ceea ce nu e foarte rau ).
Daca ai gasit hotelul pe pagini in limba engleza ( nu doar pe pagina agentiei din Romania inseamna ca exista si ca prezinta conditiile pe care le vezi in poze ...
Ca este amplasat in orasul vechi e bine pt ca ai totul aproape ... acum se intuneca devreme si acolo deci cind ai in apropiere tot ce vrei sa vizitezi si nu pierzi ore in autobuz sau cu taxiul ... e un avantaj.
Incearca sa gasesti hotelul pe o harta ca sa iti poti da seama cam pe unde e amplasat .

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Eu am fost, chiar cu Mr. Peter.
Nu mai tin minte exact daca hotelul se numea Seres (eu calatoresc destul de mult, nu tin minte toate hotelurile) stiu insa ca era in centru istoric si avea o imagine de vis. era vandut ca si 4 stele insa ii dadeai cam 3. Era un frig de iti inghetau oasele, nu aveau incalzire centrala insa aveau apartate de aer conditionat in camera si facem cald cu el. Camerele erau foarte frumoase, insa eu am nimerit o camera foarte mica. Erau si mai mari, dar nu am schimbat-o, de lene.
Era insa foarte bine situat. Puteai ajunge la toate monumentele istorice intr-un mers lejer de 10 minute pe jos.
Avea o panorama de iti taia rasuflarea. Era chiar pe malul Bosforului si cand luai micul dejun vedeai vaporasele cum trec.
Preturile erau Ok, in sensul ca un cockatil era 5 euro iar o masa cam 7 euro.
Mr.Peter a fost super de treaba. A venit cu noi in excursie si s-a ocupat personal de toate detaliile. Aveam o excursie inclusa in pret sa vedem nu stiu ce panorama din orasul nou si era ceata. Pentru asta, desi nu era vina omului ca este ceata afara, ne-a oferit bonus un tur de oras.
Istanbulul insa este un oras superb.eu m-am indragostit de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns intruder spune:

irina, multumesc mult pentru raspuns. din descrierea ta este vorba tot de seres...interesant aspectul cu incalzirea in camere. o sa ii intreb exact pe cei de la agentie cum este situatia la fata locului. ai cumva niste poze cu hotelul/camera? si inca o intrebare: preturile la care faci referire, erau de la restaurantul hotelului?

Mergi la inceput