Bebelusi de iulie-august 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 9

mamini spune:
Albinuzza, pai de fapt e o galeata. numai ca e de plastic. si fiindca intreba Cati- nu are nimic altceva, un fund drept ca sa stea in picioare, dar tine apa calda mai mult, fiindca are gura mica si deci suprafata de contact cu aerul e redusa. costa la fel cu o cadita, noi avem si una si alta, dar in cadita nu o spal decit cind ii fac baie pe cap. in rest, la tummy tub sau la dus.
mare si Bondarelul...bravo!
Ioana, pai hai, ori vii incoace, ori te pui pe treaba...
Dede, in materie de depresii si de dor de locuri si vremuri vechi eu sunt campioana( fir-ar sa fie, ca nu am fost si eu asa de buna la altceva niciodata in viata). si sa ma vezi cind intru in ghena, pina si fostii iubiti ii visez si-s maritata de 9 ani, deci scobeste subconstientul dupa ei sub maldare de proteine de memorie alterate...ca nici fetze nu mai au, bietii de ei
. pe mine ma remonta o baie cu spuma in cada- aici am doar dus,
si sauna- care nu imi place.sau o plimbare prin oras, la luminitele de Craciun. hai
pupicei sa te repui pe picioare.
M

svety spune:
Scuze peca, usor de zis intr-adevar, dar daca dani ar face, eu nu as fi prea ok. La primul vaccin nu i-a scazut febra 2 zile si toata lumea imi zicea ca-i normal. mie nu mi se parea normal deloc si 2 zile am stat pironita langa patut. NU VREAU SA FIU O MAMA PARANOICA
mamini, ce-i ala tummy tub? numai minuni aud in ultimul timp cum ar fi pompa de nas ce se ataseaza la aspirator.
sa va traiasca frumosii!!! sunt buni de revista!
mamisi dani
poze

mamini spune:
svety, daca te-ai uitat la pozele noastre, e cadita aia in forma de uter( asa a fost gindita), sa fie puiul ca in burta mamei( tummy tub- engl. cada burtica).fetitei mele ii place la nebunie.
M

emaaimee spune:
mamini-eu eram acasa cand tot dadeai tu linkul de la producatori.Mai poti sa il mai dai,te rog?Dar acum am serie de intrebari:mai e cazul sa ii iau si eu Oanei avand in vedere ca Veve abia mai incape?Cred ca e pt astia mai micuti,nu?Deja cand o sa fie de 5-6 luni nu mai incape,sau...?Sau sunt pe diverse marimi tummy tubs?Ti-a placut ce de intrebari am

Iaca poze

emaaimee spune:
-ii mai am
.Am facut si poze cu ei la o petrecere.Au fost tare purtati peste hainele normale,poate o sa pun poze sa vedeti si voi mandrete de chiloti vintage
Dede-capul sus,te inteleg perfect.In putinul timp liber fa-ti unghile,citeste putin sau fa ceva care te relaxeaza:orice,chiar nimic.Daca ai pe cineva care sa aiba grija de copii si se ofera sa te ajute accepta-i ajutorul

Iaca poze

mamini spune:
Emaaimee, asta e link-ul:
http://www.tummytub.co.uk/index.html
spun acolo ca initial au conceput-o pt bebei sub 6 luni, dar poate fi folosita mai mult. e o poza cu un copilut care cred ca are peste 1 an( by the way, pozele sunt mortale). eu o sa o folosesc cit timp mai are loc in ea, dar cred ca pina pe la 10-11 luni e ok. pare ca e mica, dar e incredibil de mult loc, mai ales ca se agata cu miinile de margine si se tine in picioare. apoi se lasa pe vine si da din miini si ride in hohote ca stropeste- e fun si pt noi, doar ca eu sunt in chiloti si sutien cind ii fac baie, fiindca eu ii fac ei si ea mie.
si daca nu pt Bibi, daca vrei bb2 tot merita sa o iei, cind sunt mici e si mai misto, e incredibil cum se misca in apa si ce fac. noi ne uitam cu gura cascata la Veve la o luna ce figuri baga- isi aducea aminte tot ce putea sa faca in burtica, banuiesc- si stiu o multime de lucruri.
eu nu prea am crezut reclama, dar eram dispusa pt colici sa incerc orice si am zis hai sa o iau. si bine am facut.
M

mamini spune:
inca o chestie, in reclama aia e 20 de lire, aici e 20 de euro. dar atit e si o cadita.nu stiu la voi cit o fi.
M

corbioana spune:
Monai ai dreptate, esti o draguta nu ai cum sa uiti fetele astea simpatice nu? nu ca eu as fi simpatica
Asa e cu timpul asta ce sa facem...
Mamini pai sunt la lucru aici la computer si din cand in cand (la o mica pauza asa...) mai bag si eu nasul putin dar nu am asa mult timp.
hai nu mai fiti deprimate fetelor! trecem noi si prin asta!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Monica-Elena spune:
svety chiar este f eficienta pompa de nas de atasat la aspirator. La inceput si eu am belit ochii mari si am stresato pe cati cu intrebarile dar cand am luat si am incercat intai pe mine apoi pe tasu pe maam si pe nepotica mea si apoi a fost si randul lui Mihnea m-am convins ca e tare buna.
Mamini, cati, si restul fetelor ce pot sa mai spun decat:"soacra, soacra poama acra" sau mai era o chestie ca soacra e buna ca si berea rece si pe masa(asta a fost umor negru)
.
Emaimee poate ii dau ideea sa imi aduca si chiloti crosetati ca la cat o duce capul?
O sa va mai spun din peripetiile d 3 zile cu soacra sa va minunati si voi. A fost tare pretioasa ca un bibelou.
Branzica noua ne-a zis sa facem in casa sa nu cumparam. Cum uite cam asa - la 1l de lapte fiert punem 10-14 pastilute de calciu lactic se taie laptele si il lasam la scurs intr-un tifon si iese o manuta mica de branzica. Noua ne-a zis sa incepem de la 5 luni jumate cu branza calcica. eu astept sa ii bag piureul de legume si apoi ii bag branzica ca sa pot face combinartii apoi de fructe si legume cu branzica. Clar o sa ii fac o masa de fructe pe la 10 apoi la pranz piure de legume si mai vedem.
Ioana eu i-am bagat mar copt si para tot coapta pana acum ca din astea gasesc autohtone. Ii dau cu lingurita pana se plictiseste si apoi il bag in ibe unde il subtiez cu suc de mar si de para. Cand cu unul cand cu altul. Mananca cam 180 de pulpa de fruct. O sa mai incerc si banana dar tot coapta. Si cam atat cu fructele apoi peste o sapt incepem cu piureul de legume si apoi cu branza calcica si zeama de supa. Deci toate astea cam pana la 7 luni sa le pape bine de tot si apoi bagam ou, ficatei carne de pasare si mai vedem instructiunile pana atunci. Oricum mie mi-a zis sa ii dau totul fiert si copt pana la 9 luni nimic crud dar eu la fructe ii subtiez cu suc de mar si para crude ca doar nu o se la subtiez cu apa sa il umflu de apa. La legume o sa subtiez cu zeama in care au fiert.
Ma duc la coafor sa ma fac suvite blonde . Va scriu cand vin.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

svety spune:
Vreau si eu un sfat, ca nici eu nu le stiu chiar pe toate: puiul meu face de Craciun 5 luni; nu ar trebui sa-i dau macar cateva lingurite de suc de mere? E drept ca-i "vrednic" (asa mi-a spus o femeie la tara), la lunile lui are aproape 9kg si 66cm. Si asta ma intreb daca-i normal?