Bebelusi de iulie-august 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 10

ellarot spune:
mamini tare haioase pozele Se vede ce bine se simte Veve in apa, parca ar fi in burtica la mami
emaaimee sper ca nu erau facuti cu ata din jud. Sibiu cand eram mica faceam colectie de etchete cu cap de pisica (renumitul macrameu)
poze

Laura25 spune:
Corbioana, soacra'mea ia de cativa ani buni de la o femeie de la tara branza si lapte si o stie ca e curata si produsele sunt bune. Asa ca am luat din portia ei de branzica si am frecat la ea de am facut-o pasta si le-am dat-o asa, simpla. Spre uimirea mea, chiar au mancat si nu s-au strambat deloc. Dupa cateva guri mi s-a parut ca e cam greu totusi de mancat pt ei si am pus un pic de lapte praf de am mai lungit-o. Le-am dat o singura data dar nu am sesizat reactii adverse.
mamini, e superba VEVE!!!! Si pozele, teroare! Sa va traiasca!
Laura de Rares
si Bianca
13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

acusor spune:
Hello mamici!
Mamini, e o haioasa Veve in cadita aia.
Dede, cred ca suntem pe aceeasi lungime azi. Si eu ma simt aiurea. Cred ca e de la sarbatorile astea. In plus, acasa n-am ce sa fac si fac treaba. N-am fost niciodata fan si ma enerveaza ca mama si sotul au impresia ca daca stau acasa trebuie sa fiu neaparat si casnica. Sotul nu zice nimic dar am eu impresia ca asta gandeste. Maica-mea imi zice in fiecare zi ca nu fac nimic. Ar trebui sa fac curatenie, spalat de rufe si alte treburi d-astea. Si eu simt nevoia sa ma duc la servici. Pe de alta parte nu-mi vine sa-mi las flacau pe mainile altora.
Mai am si un stres cu kk lui Teo. De cand mananca lapte praf face kk verde si ma streseaza. Tot caut pe forum sa vad daca s-a mai confruntat cineva cu problema asta dar nu prea gasesc.
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

ellarot spune:
svety desi se spune sa alaptam pana la 6 luni exclusiv , sunt totusi de parere ca dupa 4 luni putem sa le dam suc de morcov, mar etc si supa de legume. Eu o sa incep dupa vaccinul de 4 luni (care il facem maine) la o saptamana.
Sincera sa fiu, ma gandesc in fiecare zi ce o sa fac daca maine de exemplu nu mai am lapte Micuta mea nu vrea biberonul sub nici o forma si cu lingurita m-a chinuit cand atrebuit sa-i dau ceai cu smecta pt diaree
Citeam un articol, care mie personal mi s-a parut interesant si citez: "Diversificarea nu va fi initiata nici precoce 4-6 saptamani, dar nici prea tardiv 5-6 luni. Se recomanda ca varsta optima de initiere a diversificarii sa fie 4-5 luni. Regimul va fi variat, atat cat e posibil, variat insemnand schimbarea periodica a alimentului, sau a modului de preparare cu alte alimente sau alte retete. "
Am o verisoara care a alaptat fix 7 zile si a opta a trebuit sa-i dea micuitei lapte praf Probabil ca sunt cazuri izolate, da' nu ma pot conduce dupa :"las' ca mie nu mi se poate intampla"
Nu dati cu pietre..fiecare mama stie ce e mai bine pentru puisorul ei!
poze

Albinutzza spune:
Monica, si cu ce o sa-i dai branzica, cu mar? Si va fi masa de dupa amiaza??!?
Albinutzza & Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

emaaimee spune:
Mersic de site,nu au in Dublin deloc decat in Wexford,care e cam departe.Sa vad daca merge si online,o sa trimit un mail ca vad ca e doar pt UK& Irl de Nord.
De branzica noua ni s-a spus ca trebuie musai sa fie din lapte pasteurizat
Hai ca ma duc la dus,iau si printesa dupa mine in bouncer.Poate iesim azi ca ieri a fost potop si am stat ca niste legume in casa.Sper sa nu ploua

Iaca poze

ellarot spune:
svety
manca-o-ar mama
In Turda am fost in primavara, sa facem comanda pentru prajiturile la nunta finilor nostri, si acum
dupa tort
, cel mai rau mi-a parut ca a fost seara si n-am vazut mare lucru, da' poate cand mai ajungem la Cj, cine stie ...
poze

ellarot spune:
micuta mea nu mai doarme noaptea de vreo 3 zile(se culca pe la 22 se m,ai trezea la 3 si apoi la 6 pt tzitzi), iar acum cand o pun sa pape trage de vreo 5-6 ori si gata...apoi incepe sa se joace
poze

oriadam spune:
Buna ziua fetele!
Azi noapte a dormit si turturica mea si sunt alt om, desi, am constatat ca nu mai pot sa dorm profund si sa ma odihnesc, dar banuiesc ca la capitolul asta facem toate parte din aceeasi telenovela.
Mamimi, toata lumea v-a complimentat, dar nu ma pot abtine, tre' s-o fac si eu. Veve e minunata, iar pe fata ta se citeste implinire. A, si arati tare bine. Ti-airevenit cu greutatea?
Apropos, mai e cineva ca mine care nu reuseste sa slabeasca? Sa dea naiba, as baga dulce in continuu.
Dede, eu zic sa te complaci un pic in depresie, uneori e nevoie sa ne plangem un pic de mila si apoi ne revenim de minune. Asa sunt eu, cel putin.
Nu stiu cum va descurcati voi, care nu sunteti acasa, ca eu m-am mutat la marginea opusa a bucurestiului fata de mama si sunt tare amarata. Va apreciez tare mult pe toate care va cresteti singurele bebicii si sunteti departe. Cred ca nu va e tocmai usor, ca banuiesc ca sunteti mai mult singure(eu stau cu fata aproape toata ziua si seara cand vine al meu sot, se joaca un pic cu ea, facem baita si mi-o paseaza).
Ma rog, sa nu ma mai plang, ca o sa-mi piata avantul pt bebe 2.
Faceti gimnastica? Aveti energie? Ati ramas cu vergeturi? Eu sunt disperata cand ma vad, dar nu ma pot monta sa fac mare lucru. Va inreb, poate ma montez si eu.
Multi pupici tuturor,
Mada & Daria