Copilasi de Mai-Iunie 2004 (63)
Raspunsuri - Pagina 7

vanessa ionescu spune:
Pietricico, felicitari. Se ingroasa randurile pe aici... Dar sa stii ca m-a pufnit rasul cand ai zis de Leut. Am si eu unul (Andutu) si nu e tocmai placut. Poate sa fie tavalit pe jos plans in hohote si tot trebuie sa aiba ultimul cuvant. Si daca nu are el chef de ceva...... nu ai nici o sansa. Scriind astea ma gandeam cum e la Paloma in casa (ca si ea si sotul sunt lei).Sa fiti sanatosi cu totii si tie sarcina usoara.
Ce faceti de sarbatori?
Am vazut ca scrieti de comoditate. Sotul meu cred ca e primul in top. Nu vrea nicaieri. Nici la restaurant, nici in vizite, nicaieri. Adevarul e ca e atat de obosit in ultima vreme... Dar nici cand eram tineri si odihniti nu era mai vioi.
De Craciun fac masa cu familia la mine ca in ultimii 2-3 ani am tot fost la tata. Ba eram gravida, ba era Cata mic. Asa ca, e cam randul meu sa dau masa. Si mai vreau sa il fac si acasa din acuza mamei.
Ai mei baietii parca sunt dati cu praf de zmuceala. Arunca prin casa cu tot ce prind. Tot timpul trebuie sa te feresti sa nu-ti zboare ceva in cap. Fac concurs care arunca mai departe, mai sus sau mai cu tinta. Si se calaresc toata ziua si se bat incontinuu. In joaca dar iese cu plansete. Daca l-ati fi vazut pe Cata dimineata cum il tragea pe Andu pe jos pe gresie, de par si ala era in genunchi si plangea. E o nebunie. Iar CAtalin e ca un uragan. Scoate tot de prin dulapuri, rafturi, etc. Strang pe o parte si varsa pe alata. Si a inceput sa-si vare in nas si urechi.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
POZE

anacami spune:
Pietricica, felicitari! Sa fiti sanatosi!
Si eu as fi vrut copii in zodia Leu; chiar si pe Sebastian am vrut sa-l nasc prin iulie-august . Sotul meu m-a certat, mi-a zis sa termin cu prostiile
, ca el nu mai astepta, asa ca l-am conceput mai devreme (eram nerabdatori amandoi sa avem un copil...).
La urmatorul ma gandeam la fel; cine stie poate la sfarsitul anului viitor o sa ma pun pe treaba...Acum mi-am dat seama ca este ideal si din perspectiva serviciului
Vanessa, noroc ca Andu este poate mai intelegator! altfel cine stie ce ar putea sa iasa! M-am uitat la ultimele emisiuni "Super Nanny" si m-am ingrozit (numai cazuri cu 2 copii...)
---
Ieri ma gandeam toata ziua cum o sa ma culc foarte devreme; am ajuns acasa, am stat putin cu Sebi; pe la 20:00 imi spune soacra ca ar vrea sa mai puna niste carne in congelatorul meu...Ups, mi-am amintit ca nu am facut nimic dpdv al curateniei de sarbatori, deci nu am rezolvat nici frigiderul. Asa ca l-am dezghetat si l-am curatat pana la ... 1 noaptea! Acum este "boboc" . Azi-dimineata a sunat ceasul,s-a deschis TV-ul, dar m-am intors pe partea cealalta (sunt singura acasa cateva zile, Sebi a dormit si el la bunici..).Am intarziat 30 min. la servici, ceeea ce nu prea se intampla la mine
De abia astept sa se termine saptamana asta!!
Acum am auzit ca au fost 5,3 grade pe Rihter
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Irinusha spune:
Pietricico, sa fie intr-un ceas bun!!! Felicitari ptr. reusita! ... mai ales ca ati reusit un leut/o leoaica!!!!
Ia uite mai, cum a tinut ea secret ... a crezut ca ne fenteaza asa cu o semnatura!!! Pupici pe burtica si frumuselei Ingrid!!! Sa dea Domnu sa ai o sarcina usoara si un bb-l sanatos si frumos!!! Inca o mamica curajoasa, a patra de la noi! :)
Mona, pupici cuminteniei mici si vorbareata!!! Stie mai repede decat Cris sa spuna "chish" :)) Si tie totusi un pic de ragaz ... sau multa putere in continuare!!! Te intelegem ca nu mai treci pe la noi, de aceea nici nu te sacai cu mail-uri de genul: ce mai faci? :), ma gandesc ca esti super ocupata acum! Lasa ca trece timpul si o sa va linistiti si voi! ... poate reusesti sa te odihnesti chiar la serviciul nou :)
Cand aud de diferenta dintre Maya si Lia imi dau seama ca n-au exagerat mamicile, care intotdeauna au spus ca copiii nu sunt asemanatori din punct de vedere de caracter ... se pare ca Maya stie sa profite din plin de mamica ei ... lasa ca se mareste si atunci te va ajuta Lia, jucandu-se cu ea!!! Pupici, mamica eroina!
Maine incerc sa pun si poze ... multe nu sunt, la ceremonie nu s-a bagat si Boby pe langa cei profesionisti ;), asa ca nu avem multe. Poate reuseste sa-mi faca Boby alt subdomain, daca nu folosesc albumul lui Cris, mai vedem!
La noi nimic nou, azi am stat acasa ptr. ca dupa-amiaza il duc pe Cris la vaccinat (hepatita A) ... si uitasem ... mi-am adus aminte ieri seara, norocul meu ca nici vaccinul nu era luat, trebuie sa-l trezesc pe la 4 si tot asa ... imi e groaza, sper sa nu faca vreo reactie!
Si in tara e "super nanny"? Mie mi se pare o aberatie cu a mare! ... in majoritatea cazurilor ar trebui "educati" parintii, tot pe copii pica tot!
Sper ca n-au fost victime sau alte nenorociri de la cutremur ... eu habar nu aveam, n-am avut timp sa ascult stiri sau sa citesc pe net!!!
Va pupic si va doresc o zi faina!!! Multa sanatate!!! Irinusha &
Cris (03.05.04)

Madisor spune:
Seara buna!
Eu sunt franta... Dupa o zi de alergatura (nici cutremurul nu l-am simtzit), as vrea sa dorm... Da' ce, pot?! Clara e maraita, Vlad trebuie sa isi faca tema si nu va mai zic cate ar mai fi de facut...
Pietricica, felicitari! Sa fitzi sanatosi cu totzii!
Tnicoleta, dupa cum ai observat fac fetze-fetze Ce bine ca a papat Bia... Clara azi nu prea a vrut sa manance, abia am convins-o cu 2 felii de sunca pui, putzin peste si in rest bibe cu crema de orez. Pilaf nu a vrut deloc. In schimb, e innebunita dupa tot felul de crantzanele. Azi a papat niste saleuri.
Va las ma duc sa il motorizez pe Vlad...

mephala30 spune:
Salut! Mai rar dau si eu pe la voi...
Pietricica, felicitari pentru burtica! Sarcina usoara, bebe sanatos si voios!
Diana, sunt neserioasa si imi e rusine. Nu reusesc deloc sa ma tin de sport.
Tu cum te mai simti? Dar Vladut?
Alus, tare simpatica Julia!
Irinusha, ce vacanta super ati avut!!!
Anacami, sa ai parte de cat mai multa odihna!
Madisor, la fel si tie!
Va las, ca urla Iustin. Pupici la toate.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

cius22 spune:
Buna Seara Mamici,
in primul rand doresc sa FELICIT mamicile curajoase de pe aici...cele care s-au incumetat la al doilea BB,curand dupa primul:Mona,Irinel,Diana si acum Piatra Lunii!Felicitari mamici!
Irinusha,super distractia voastra la Monaco...Incerc sa-mi inchipui cum arata el de feeric cu luminitzele de Craciun-ca-n povesti,ha?
Vanessa,cred ca esti in toane bune...dupa felul in care ai scris...ai pus multa verva,umor si...dragalasenie in cuvintele tale...Cred ca trebuie sa fie tare haios la tine in casa ,cand se dezlantzuie baietii!
Madisor,ooof ca si eu sunt cu ochii in gura de oboseala...si tu te zbati sa hranesti puiul mic?Ne luam de mana...nici Victor nu a mancat mai mult azi...ciugulituri si...pufuletzi. lui Vlad-motorizatul
...sper ca ati reusit sa faceti temele.
Camelia,"frumos" program de "odihna"-sa cureti frigiderul pana la 1 noaptea!...e relaxant?...ca mai as incerca si eu...
Nicoleta harnicutzo! mey cate ai facut tu!...si ce Ciocarlie cuminte ai!..sa mearga singura la culcare si sa lase pe Suzy-poate scapam de suzetele astea odata...
Alus ,care va sa zica,asa profitati voi de serile singuri?...dati-i bataie...ca sa te inscrii si tu in topul mamicilor cu 2 BB.
Cristina tie si Amaliei frumoase...si eu am aflat de cutremur de la televizor...la noi ,in Sibiu ,nu s-a simtit deloc;Doamne ajuta, ca toata lumea e bine.
Laureta,unde te-ai ascuns?
Acum despre noi,putin; am fost azi la control cu Victor si totul merge spre bine...e aproape vindecat si dr. ne-a asigurat ca dupa ce incetam cu medicamentele-adica maine- o sa-i revina si pofta de mancare...Sa speram; in rest e foarte bine si nazdravan...si el demoleaza casa si rastoarna tot-in special bufetul de la bucatarie cu oale e pasiunea lui...si sticlele goale de plastic de la gunoi;le scoate si le imprastie prin toata casa; azi a "papat" niste sacaz de la tati (din ala care se foloseste la ciocanul de lipit)...ne-am cam ingrijorat nitel da' nu a avut nimic.Vorbeste toata ziua,da' tot in limba lui...am reusit sa inteleg: "acha" adica asha...in rest...
Dimineata ,cand plec la scoala, e putin scandal..de vreo 2 zile plange cand ma vede imbracata,ma trage de fusta in camera si inchide usa sa nu plec...mi se rupe sufletul...da' ce sa-i faci? asta e...
No,cam atat despre noi( apropo,Roxy e bine si nu se viziteaza cu prietenul ei decat Duminica si cu acceptul meu...stau ei la povesti cam o ora si apoi vine acasa cuminte...cred ca totul e in regula...sau asa sper...)
Pupici la mamici,pitici si burtici!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

alus spune:
Buna fetelor
Piatra Lumi- felicitari!!!!! ptr. urmatoarea
Cius- cam asa ceva, adevarul este ca ne apucam dabea de anul viitor, acum inca avem grija, dar acum inorce caz nu pic la 22.00.
Noapte buna tuturor.
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

alus spune:
Mai am la voi o intrebare:
As vrea sa descriu si eu nasterea unde o pot face pe ce forum?
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

Madisor spune:
Cius22, l-am motorizat si am si terminat... A citit si el si a zambit... M-am mai uitat la fotografii... Tare dukci puii tai
Mepahala30, multzumesc! Abia astept sa ma intind in pat...
Va pup!

anacami spune:
Buna!
Alus, poti posta la "Nasterea pe Glob"
Carmen, merci!De abia astept concediul!Ce mai face Iustin?Cu piciorusul nu mai are probleme, nu?
Cius,super ca ai o fetitza asa intelegatoare!Pupici lui Victoras cel nazdravan!Ma bucur ca s-a insanatosit!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)