Copilasi de Mai-Iunie 2004 (63)
Raspunsuri - Pagina 2

laureta spune:
Cius mosu fu tare bogat ,io in curand fac diabet de atata dulce(ca na nu puteam sa i las tot lui Inisa),si tati se gandi sa imi ia si mie bomboane in likior
Dimineatza ea bea lapticul si se culca dar de data asta inainte de laptic la cererea lui tati am duso la ghetutze si a facut Inisa o fatza mirata si expresia ei cand vede ceva interesant este UAAAAA.
Noi parinti care lacrimam si ea desfacea tot asta a fost imaginea.
Papusa care bea cu bibe si face pisu la olitza a fost vedeta jucarelelor si kinder ,toata linia cred era acolo.E fan al firmei kinder(ciukalata,ou ,kinder delice,kinder pingui, tooooot).Plovarasul nu fu interesant dilok .
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

anacami spune:
Buna,
Irinusha, distractie placuta!Profitati la maximum de aceasta iesire!
Vanessa,imi pare rau daca am spus ceva in neregula.Stiu povestea mamei tale, dar daca exista totusi o speranta (ca de asta merge la doctor si face si tratament), trebuie sa luptati pana la capat. Mai stii ce minune se poate face?!?Sper sa fie ceva localizat!Poate si tie ti-ar face mai bine sa fii optimista si sa nu te gandesti la ce este mai rau (stiu cum este,am avut si eu cazuri in familie). Multa sanatate!
Hai ca nu te mai bat si eu la cap!
va pup!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

tnicoleta spune:
uite ca s-a facut iar noapte.
Vanesa am vazut gresala da ma grabeam ca tragea Bia de mine. Am corectat.
Am fost la doctor. Mai mult m-am dus ca lui Bia ii trebura batbita in somn si in ultimul timp mainile sau picoarele. Ne-a dat Fier, calciu si vitamine. In rest suntem bine. Are 11 kg si 83 cm.
Apoi am fost la sormea i-am dat Biei sa pape si am culcat-o. Apoi am dat o raita prin Obor si am ajuns intr-un final pe la 20.30 acasa. Cu o prire in fata blocului ca vroia dominsoara sa smulga iarba. Am stat ca 15 minute si tot nu vroia sa vina acasa asa ca am luat-o pe sus.
Irinusa distractie placuta.
Alus Si Bia face la fel, sta lipita de mine ca scaiul nici la baie nu ma pot duce fara ea.
Cris, Anacami Distractie placuta si voua la petrecere. Cu tinuta eu zic sa fie cat mai lejera ca sa va puteti destinde putin.
Fetelor mergeti la Kidex. I-o am trei invitatii si nu cred ca o sa-l convineg pe sot sa mearga cu mine. Asa ca vor ramane 2 nefolosite.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

acris spune:
Buna ,
Dragele mele, intru pe fuga....dar o sa revin...
Am o mare rugaminte la voi: cunoasteti un medic ORL bun in Bucuresti, imi puteti recomanda pe cineva ????
Sora mea trebuie sa-si scoata amigdalitele si in Targoviste e dezastru. A fost programata de 3 ori pana acum la operatie si ba n-a venit doctorul, ba n-a avut chef ..etc. Nu mai comentez ca sunt plina de nervi.
Asa ca as vrea sa o duc la Bucuresti.
Va rog indrumati-va intr-un fel.
Multumesc !!!!!!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

tnicoleta spune:
Cris ti-am trimis pe PM.
Sper sa rezolvati.
Delta + Mare Toamna 2005

acris spune:
Nico, merci mult de tot !!!
Ti-am raspuns la PM si am adaugat si niste intrebari.
Daca poti, sa-mi raspunzi, te rog !!!!!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

vanessa ionescu spune:
Anacami, cum puteam sa ma supar. dar nu imi aminteam daca tu stii toata povestea si de aceea am mai spus-o odatya.
Acris, la spitalul sf. Maria sunt mai multi dr buni orl. Sarafoleanu (si tata si fiu), Calin, George Mincu.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
POZE

anacami spune:
Buna,
si sora mea a fost operata de dnul dr. Sarafoleanu (tatal); a fost foare multumita, am inteles ca este un doctor de exceptie (si ca profesionist si ca om).
Ea a fost operata cu cativa ani in urma la sp. Grivita.La ea a fost destul de nasol, exista riscul de a-si pierde vocea.Acum este super-ok!
Multa sanatate!

tnicoleta spune:
Cris ti-am raspuns pe PM
Vad ca ti-a raspuns si Vanesa si Anacami cu unul din trei sper sa rezolvati. Sanatate multa surorii.
Delta + Mare Toamna 2005

anacami spune:
se pare ca este vorba de acelasi spital, eu il stiam de Grivita
uite, au si site
http://www.hospitals.ro/mainframe.htm
daca accesezi sectiunea ORL gasesti acolo mai multe date...