Copilasi de Mai-Iunie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna mamici de puiuti!Ce mai faceti voi ca de cand nu ne-am "vazut"....hi,hi,hi

Pietricico,felicitari,sa fie intr-un ceas bun si osarcina cat mai usoara!
Mona pupici dulci printeselor si tie multa putere.
Vanessa de fiecare data citesc cu placere nazbatiile flacailor tai :)Ce zici ne vedem de sarbatori pe la cumparaturi?
Laura,pupici puiului bolnavior si Elenei!
Irinusha ati avut o vacanta nemaipomenita,iar Crisuletul este un dulce!Sa sti ca si Rares are o mare pasiune pt aspirator.Bradutul este chiar reusit,deabea astept sa il impodobim si noi.
Paloma ai o papusica de fetita!
Nally,treci la raport!Pana si eu m-am urnit sa mai scriu asa cateva randuri...
Mai fetelor a venit si pe la noi Mosul incarcat numai ca Rares era cam obosit asa ca nu i-a facut o primire prea calduroasa.Insa dupa un somn bun direct la jucarii s-a oprit si a facut o mare pasiune pt. o surubelnita(din trusa de scule din plastic)...eu nu prea am fost incantata cand am vazut trusa,dar daca Mosul a adus.
Asa si cum am vazut ca vreti sa scapati de suzeta,sa va povestesc cum a decurs la noi operatiunea suzeta.Rares o vrea doar cand face nani,iar cand se trezeste o"ascunde" sub perna.La somnicul de seara ii spun foarte serioasa ca a venit cutu si i-a luat suzeta de sub perna si a fugit cu ea,la care baiatul meu da semne ca a inteles situatia si intr-un final adoarme.Peste noapte se mai trezeste de cateva ori,dar asta nu este ceva iesit din comun,pt ca noi facem parte din grupul celor care ne mai trezim peste noapte de cateva ori; ori sa bem lapte ori pur si simplu asa ca, de prea doarme mami bine.A doua zi la pranz nu a fost chip sa il culc fara suzeta,dar m-am tinut tare si nu i-am dat-o,dar nici el nu s-a lasat asa ca am sarit peste somnul de peste zi.Aseara(este poveste proaspata)normal ca a adormit copilul fara suzeta ca era frant de oboseala.Astazi eu hotarata sa nu cedez, pana cand il vad cu degetelul in gurita(nu ii este in obicei)foarte incantat de gust si mai fetelor cand am vazut am zis ca prefer suzeta in locul degetelului asa ca m-am dus sa vorbesc cu,cutu sa ii dea baiatului suzeta si operatiunea suzeta sufera amanare .Acum cand va povestesc toate astea mandrul meu doarme fericit cu suzeta

Va pupic dulce si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Iuliana, .Super faza!Bine ati revenit! Nici eu nu mi-am cumparat nimic pt. Sarbatori, imi este deja groaza de aglomeratie.Saptamana viitoare voi fi libera, asa ca dimineata sau noaptea voi face cumparaturi...
Cius, precis se gandeste si la el, mai cunoasc cazuri .
Bertha, spor la treaba!si cand ma gandesc si eu cata mai am...
Irinusha, smecher rau Cris!Iar pozele din Monaco superbe!

Petrecerea organizata de firma va fi maine-seara, de la 19:00; nu prea inteleg de ce nu au pus-o mai devreme, asta este...
Sambata ne vin doi zugravi,deci...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

am fost azi cu amindoua mindrele mele la control la doctor: lia - numa' rutina; maya - controlu' de 2 luni (are numa' 7 saptamini miine, da' cu plecarea la florida...) si primul set de vaccine. am fost tare pesimista cu vizita asta, dar spre placuta mea surpriza, totul a decurs foarte bine. lia a impins carutu' cu maya. le-am despuiat pe amindoua, lia si-a luat o revista si s-a postat pe un scaun, in pampers si sosetutze:); pe maya o apucase foamea, asa ca m-am sufulcat sa-i dau din tzitzi - pina a venit doctorita in camera/cabinet, erau amindoua ele ca doi ingerasi. s-a uitat la lia, asta, sensibila, s-a cam codit sa-si arate adevarata personalitate asa ca a cam iesit 'cry-baby':), dar a fost ok si asa. maya a fost cumintica, se uita imprejur cu ochii mari... iar la vaccinul mayei (trei impunsaturi pentru un total de 5 vaccinuri), au plins amindoua. maya de durere si spaima, lia, de suferinta mayei. imi venea sa le string la mine si sa le pup si sa nu le mai las. la venitul inapoi, se pusese pojghita de polei pe sosele, alunecau masinile ca jucariile, dar ne-a ajutat Dumnezeu si-am ajuns cu bine acasa.
asta-i aventura pe ziua de azi.
va pup!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

o, hai sa va spun, de curiozitate:

lia are 12.4 kg si 93.5cm (are inaltimea unui copil de 2.5 ani!)
maya are 4.5 kg si 57cm - totul asa cum trebuie, la 'mijlocul' graficului.

va pup pe toti si toate.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani la 1 an si jumatate pentru:
Victor Nicolae
Eric Alexander
Vasile Alexandru

Patricia Maria

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Mona, cum mai spuneam, imi e tare draga Liuta ta ... auzi tu sa planga de mila micutei Maya! Dulcica de ea!!! Si ce inalta e!!! Wow!!! Pai fi-miu avea acum o luna 84 si cica e inalticel (barem asa-i incadrat in grafic), dapai aproape 94 ... nu-mi vine sa cred! Dar sa stii ca se vede si in poze, o adevarata domnisoara!!!
Nu ne-ai spus (sau am ratat eu?), v-ati gasit casa? Ati reusit sa o vindeti pe a voastra? Gata, te las cu curiozitatea mea! Pupici!!!:)

Iuliana, bine ai revenit! Sper sa nu dispari iar de la noi! :)
Zic ca ai procedat f. bine, mai bine suzeta decat degetul! Si nu-i asa de rau de-i trebuie doar noaptea ... sunt copii, care stau non-stop cu ea in gura ... am vazut unul, care vorbea tinand-o intre dinti ... f. frumos Eu sunt patita (o tot povestesc aici ...) ca ai mei n-au vrut sa-mi dea suzeta si am supt degetul pana la 5 ani, cu chin m-au dezvatat si asta prea tarziu ... e dantura mea f. frumoasa, nu mai spun de cerul gurii. Deci lasa-l cu suzeta ... intr-o zi o sa reusesti sigur!!! Pupici smecherasului! :)

Pupici nazdravanilor de un an si jumatate:
Victor Nicolae
Eric Alexander
Vasile Alexandru
Patricia Maria
Scuzati ca nu am felicitat pe toti piticii, dar ma cam lasa neuronul! :)
Va pupic si va doresc o noapte buna ... mai ales la pitici!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Iubitele mele,

Va multumim mult pt urari. Adevarul e, sincer, ca am si uitat ca azi Eric face 1 anisor si jumatate. De aproape 2 luni nu mai scapam de o raceala, ca aproape mai am putin si ajung la spitalul de nebuni. A debutat ca o raceala, cu febra, muci, nas infundat. Dupa aproape 1 saptamana i-a trecut, timp in care vreo 3 zile mi-a mancat toata ziua 1 FELIE DE PAINE! Simteam ca inebunesc. A fost ok 5 zile si apoi a facut otita. Antibiotic 10 zile, i-a trecut. A fost ok 2 zile si am luat-o de la capat cu muci si nas infundat. Colac peste pupaza cred ca ne ies caninii ca muscam si distrugem cu dintii tot ce prindem. Asa ca am si uitat de ziua lui. Noroc cu voi, caci dupa cum stiti nu am timp sa scriu, dar citesc tot.

Va multumim inca o data si va pupam mult de tot, in special pe piticii nostrii simpatici.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna dimineatza!

La multzi ani Patricia Maria!
La multzi ani Eric Alexandru, Vasile Alexandru si Victor!

Fetele, va scriu si azi intr-un zor... In sfarsit am rezolvat ieri o problema care imi statea pe creier... am luat carnetu'. Bine ca am facut-o si pe asta. M-am intors franta...

Nicoleta, spor la lucru! Biancutzei si vorba lui Cius22, scapam noi si de suzeta... Sa vad eu cum scap de bibe...
Cius22, sa itzi treaiasca baiatul! Sa fitzi sanatosi cu totzii si Sfantul Craciun sa va aduca numai bucurie si multzumire in suflete! In legatura cu masinutzele, cred ca totzi taticii au nebunia cand au baietzi. Al meu nu e pasionat de modelism si tot nu rezista sa ii cumpere tot felul de chestii care sunt pentru Vlad prea din vreme si nu le "apreciaza" asa cum ar trebui... Ce sa-i faci, un baiat are tata, nu?!
Irinusha, superbe fotografii! Ma bucur pentru voi ca atzi fost in acele mirifice locuri! lui Crisu! Imi venea sa il mananc, cum statea el langa ghetuze si se uita la daruri. Cel mai mult mi-a placut cea in care sunt doi omuletzi, unul de zapada .... si Crisu. Tare fain! Cine a facut omul de zapada?!

Gata, trebe sa ma apuc de treaba, ca e tarziu...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,

Mădisor, felicitări, să fie într-un ceas bun!
Monet, mă bucur ca printesele tale sunt sănătoase!
Carmen,multă sănătate!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Madisor, trebuie sa dai de baut! :)) Felicitari! Sa-l folosesti sanatoasa si fara accidente sau alte "bucurii" :)
Omu' de zapada l-a facut Boby ... cu el se duce la joaca fiind de dimineata cu Cris ... si-i mult mai bine asa, ca ta-su-i mai copil decat Cris, deci se inteleg de minune :)

Camelia, petrecere faina diseara!!!

Carmen, multa sanatate micutului!!! Saracutul! Pupici de la noi!

Aseara ni l-au luat iar pe Cris ... am apucat sa ne facem cumparaturile ptr. cadoasurile de Craciun (banca, postas, asigurare, etc.), pe la 11 facea Boby o pizza super delicioasa (el e responsabil ptr. pizza), pe la 12 si ceva ne-am culcat ... cica ne odihnim. Sambata vreau sa fac si eu curat ... dar nu neaparat ptr. Craciun (ca mi-ar trebuie vreo saptamana asa ....), curatenia saptamanala doar ... si duminica ne vine iar odorul ... Nu-mi vine sa cred ca mai avem o saptmana si vine Craciunul ... noroc ca am terminat cu cadourile. Si sa stiti ca si noi i-am luat o masina teleghidata ... un tir mare, ca-i mort dupa asa ceva. Nu mi se pare mic, a mai avut o mini-masina teleghidata si a invatat repede cum se foloseste ... vedem si la asta ce si cum.
Dupa-amiza trebuie sa ma apuc de inventar ... mama, ce nu pot sa sufar ... asa ca nu cred ca mai intru asa repede! Va pupic si va doresc deja un week-end fain si copii sanatosi!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput