Primul Craciun in trei

Primul Craciun in trei | Autor: svety

Link direct la acest mesaj

Anul trecut ne gandeam cu nostalgie: "Anul viitor pe vremea asta vom fi 3..." Imi era frica, sau mai mult aveam emotii, cum fiecare dintre noi a avut. Ma simteam altfel: pe de o parte implinita, nerabdatoare, fericita, pe de alta parte ma luptam cu niste "efecte negative": imi era tare rau. Si rau mi-a fost 9 luni.
A venit Craciunul... Cadouri cu "subanteles", felicitari, tatic emotionat. Apoi a trecut Craciunul cu sarmale, carne de porc, prajituri, si minus 3 kg.
Lunile au trecut mai repede decat credeam si parca m-am trezit pe masa de operatie,am ales cezariana. Doctorii vorbeau despre productia de cirese din anul asta. Si l-am vazut intaia oara. Am incercat sa ma uit atenta sa nu-l uit cat voi fi la reanimare. Dupa 2 zile mi l-a adus pe Dan. Era cel mai linistit copil. Nu a plans niciodata si mami avea lapte. Era asa de sanatos! Dupa calvarul celor 9 luni, mi se rasplatea cu un ingeras!
Acum este tot atat de sanatos si cuminte. Tati, in putinele ore cat este acasa, incearca sa recupereze orele cat lipseste.
Se apropie alt Craciun. De data asta cel mai frumos cadou a sosit mai repede pentru noi.
Stiati ca Mos Craciun exista?

mami de dani(26.iulie.2005)

poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fericito!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

craciun 2002..am fost cuminti a trecut mosul si pe la noi!
ne-a adus o puiuta de 9 zile,sanatoasa ,frumoasa si cuminte foc(pe vremea aia chiar era).am pus ghemotocul pe o pernuta si am facut poze langa brad....sa vada toata lumea ce ne-a adus noua mosu!
cel mai fromos craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Pentru noi e Craciun in 4 si fericirea e mai mare .De cand s-a nascut Vladut in 1999 parca toata viata noastra e mai frumoasa dar sarbatorile sunt de 1000 de ori mai frumoase decat cand eram numai noi 2 .Acum Mosul ma cam sare sau cadourile mele si ale sotului sunt infime pe langa cele ale lui Vladut dar mutrisoara lui cand le gaseste in dimineata de Craciun sub brad face cat toate cadourile din lume .Deocamdata Ana e prea mica ca sa imparta bucuria cu fratele ei dar va fi si pentru ea ceva sub brad .
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

He, he, sigur ca exista Mos Craciun. Si multe alte lucruri. Tot ce ne dorim noi exista. Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anella spune:

Primul nostru Craciun in trei a fost anul trecut.Atunci ca si acum ma intrebam cum de fusesem in stare sa traiesc fara Teodor asa de mult ne umpluse viata,asa de mult ne umpluse pe noi.
Sigur ca exista Mos Craciun si adesea e atat de darnic incat nu putem respira de fericire la vederea cadoului minunat.
SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Svety - atunci cand va veni Craciunul sa aprinzi doua lumanari:
Prima pentru voi lumina ei sa va poarte pasii in viata sanatosi
A doua pentru cei care viseaza ceea ce ati visat voi anul trecut si lumina ei sa le implineasca visul.

Craciun Fericit!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

quote:
Originally posted by marius

Svety - atunci cand va veni Craciunul sa aprinzi doua lumanari:
Prima pentru voi lumina ei sa va poarte pasii in viata sanatosi
A doua pentru cei care viseaza ceea ce ati visat voi anul trecut si lumina ei sa le implineasca visul.

Craciun Fericit!

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Super ideea ,uite eu nu m-am gandit ,am si eu o prietena care de 7 ani incearca sa faca si ea un copilas !
Marius esti genial .
Iustina si puii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Promit ca voi face asta. Am sa-l rog pe Mos Craciun sa mai fie darnic cu cine isi doreste un copil, cum ne-am dorit noi. Si vom aprinde doua lumanari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Si la noi e primul Craciun in 3 si sunt sigura ca va fi taaaaaaaare frumos.
Sa ne dea Dumnezeu sanatate si multe bucurii! La fel va doresc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Aprinde cineva o lumanare si pentru mine?

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput