tauroaice pline de viata (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Go, Stefan go !!

O serbare frumoasa si voioasa si un Mos bogat si darnic.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Ei Gaby, cum fuse?

Mergi la inceput

Azi are serbare Alexandru al Andreei!

Petrecere frumoasa !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

cum au fost serbarile voastre?
La noi era totul minunat, de la 4 am avut la gradi la Lili, tare haiosi pot fi piticii de grupa mica, fiecare face ce vrea, spontaneitate maxima, iar noi spectatorii am fost pe jos de atata ras Am ajuns la fix la scoala la Robert, noroc ca scoala si gradi sunt in cladiri invecinate. Si ei au fost tare draguti, dragii de ei.
Azi avem repetitie pentru Hanuca, brrr, mi-e groaza sa ies seara din nou cu ei, ca-i tare frig pe la noi, sunt -7 grade. Dimineata aveam masina atat de inghetata, ca nu puteam deschide usile, numai portbagajul, si am intrat pe acolo, noroc ca avem break

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Gata am terminat serbarea,a fost super.copii erau toti imbracati in alb cu xcaciulite de mos adica baietii iar fetele toate in alb cu rochite de printese.moshul a intrat un pic mai devreme sa se termine serbarea ca sa auda unele poezii si cantecele de la copii,si cand a intrat in clasa astia mici s-au pierdut de tot si au cam uitat rolurile avute,cred ca se gandeau numai la pachetele ce le aduce mosul si la sacii lui plini cu daruri.pana la urma doamna a incheiat serbarea ca toti parca uitasera toate rolurile.apoi moshul a impartit darurile si gata serbarea.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu nu stiu daca o sa mai intru maine pe aici, asa ca va spun de pe acum Craciun fericit si linistit si un an nou mult mai bun decat cel care se incheie!!! Sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi voua si sper sa ne vedem cu bine la anul!!! La multi ani!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

mey...ce sa va zic???? au fost niste haiosi...evident ca au inceput cu bazaiala cand ne-au vazut in sala...stefan din cand in cand se mai ridica de pe scaunel si fugea in brate la mamaie...
dar a fost frumos...mi-a placut mult...
mosul nu a fost foarte darnic.dar avand in vedere ca sunt multi mosi....
pupici multi si craciun fericit!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salut!
Am vazut pe prima pagina ca nu aveti nici o tauroaica la ziua de 20 Mai, asa ca IATA-MA.
E prima data cand intru la sectiunea "Prieteni dintotdeauna.." si chiar daca urmeaza zilele libere de Sarbatori (eu scriindu-va de la serviciu), voi incerca sa revin dupa sarbatori si sa ne cunoastem mai bine.

Pot sa ma alatur voua?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna carmen! bine ai venit....poate ne mai urnesti si pe noi la scris....ca p-aici deja a patruns spiritul sarbatorilor! lenea e mare...
sarbatori fericite si voua si un an mult mai bun....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Noi suntem pe picior de plecare, asa ca va uram de pe-acum:

un Craciun fericit si sa ne vedem cu bine la anu'

Cu drag,

Mergi la inceput