Sezatoarea canadiana (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Salut, Ira
Bafta la examene!
Alexandra este mai bine , merci ca te-ai gandit la noi
Mai tuseste dar nu asa de tare si nu a mai varsat. Am folosit si ceaiuri, unguentul Vicks Vaporub, am umidificat aerul din camera, si i-am dat sirop Stodal. Nu stiu ce a ajutat-o mai mult dar nu cred ca mai cumpar pompa.
Mai am o saptamana pana plec acasa. Sunt tare nerabdatoare sa ajung, sa vad cum s-au schimbat lucrurile de cand am plecat.
Donia, ce mai faci? Oferta mea e valabila daca vrei sa trimiti acasa ceva pentru doamna aceea( nu mai stiu cum o cheama). Da-mi un PM

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Claudia, ma bucur ca fetita ta este mult mai bine.Sanatate multa in continuare, si drum bun.Vacanta placuta acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Claudia-sanatate fetitzei tale!
Ira- bafta la examene!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Claudia, de cand cu discutiile despre umanitare m-am tot gandit si pana la urma am hotarat ca nu mai trimit nimic.
Ma bucur si eu pentru Alexandra, sa-i fie tot mai bine si sa va bucurati de excursia in Romania. Sa ne povestesti cum a fost. Pana atunci, spor la bagaje!
Denisa, asa scurt? Ce mai face burtica?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Daisy, ce mai faci? Cum ii place copilei la gradinita?

Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by Donia

Emilly, dormi cu Ilinca in aceeasi camera?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Uneori da.
Parca dupa 4 zile m-am imprietenit cu el si nu-l mai aud, oricum face treaba buna, inainte aveam umiditate 30% acum l-am programat pe 45% si isi face treaba.
Pentru zgomote de la vecini eu folosesc cu incredere dopurile de urechi, fara ele as fi zombi vesnic.

Fetelor, si voi faceti ca mine??cind vad reduceri la haine parca sunt drogata am fost azi la Old Navy si am facut iar gaura in bugetul familiei...

fetele din Montreal care nu v-ati luat inca bradutul de Craciun, unde mai sunt brazi???am vrut sa luam si anul asta de la IKEA dar am pierdut trenul...offf ce ma oftic...totusi unde mai sunt brazi??sper sa nu raminem fara
o zi buna in continuare!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Emily, sigur gasesti brad in piata .. noi am luat din Marche de L'Ouest, dar e f aproape de noi .. cred ca de tine e mai aproape Jean Talon ... sau gasesti si prin parcari pe la benzinariile mari, magazine mari, etc ... ideal e sa mergi seara .. sunt mai dispusi la negocieri ..., noi am luat cu 35 de cad acelasi brad pe care la pranz ne ceruse 55 ... deci concluziile le tragi singura.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

cittttt??55??35???pai la Ikea era 15$!!!! sau e super mare si bogat bradul asta de care zici...

mercic mult!! il trimit deseara pe sot la vinatoare de brazi

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Buna,

Va citesc de ceva timp, cred ca va cunoasteti, astazi am timp sa va scriu cateva randuri despre noi.
Suntem parinti de cateva luni, Christine s-a nascut anul acest pe 24 august, deci nu avem inca prea multa experienta ca parinti insa invatam din mers. Ne bucuram de fiecare zi alaturi de ea desi uneori totul pare pentru mine f greu. Pot spune ca fiecare zi ne aduce ceva nou si cred ca de la aceasta varsta incolo tot mai multe.

Ica si

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut la toata lumea :)

Happy, eu merg la Dr. Camelia Dragomir. Are cabinet la 726 Bloor si din cate stiu eu primeste pacienti. Intersectia este Christie cu Bloor (f aproape de Bathurst cu Bloor). Nr de tel 416-534-5127. Si asistenta e romanca si vorbeste romaneste.

Daca vrei, poti sa incerci si la ea. Am auzit si bune si rele despre ea, ca despre toti doctorii.

Sanatate,

Mergi la inceput