La Elvetzieni (9)
Raspunsuri - Pagina 10
iren spune:
Ziua buna shi de la mine
Vegetam de zor, kestii obishnuite, miine pleaca sortzu in Canada 10 zile, shi-am keltuit o grama de bani pe cadouri, da mie-mi place sa dau cadouri
Alte noutatzi n-am, poate avetzi voi
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noi
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Danelutza spune:
Las' mai Iren ca daca ai comperat codoutze, ai sa primesti si matale, cine stie ce-tzi aduce soatza di frumos din tzari departate
Acum spunetzi-mi si mie adresa de la casa romanilor, ca sa va vizitez pe acolo, sa va vad la ochishori.
Multzamesc !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
iren spune:
www.casa-romanilor.ch/forum
noi
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Danelutza spune:
pentru Bogdanelu' de la Isa'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
pistachio spune:
hello, fetelor! si noi vegetam, cu vremea asta nu-ti vine sa faci nimic...
iren, cum e singurica...liniste?
lore, pai acum poti intra si tu mai des sa ne spui ce mai faci!
va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Danelutza spune:
Pistachio dar de ce vegetatzi mami, haidetzi la mine, e caaaaallllllddddddd, soare, frumoooosssss de n-ai aer.
Haidetzi in gradina mea unde_i cald si bine, io ma duc sa plantez niste garofitze in fatza casei, profit de ocazie ca doarme Isabella.
Asha ca cine vrea, o cafea, o vorbulitza, la mine in gradinitza.
iren spune:
Dane, oferi pensiune? Ca atunci vin!
noi
degetzeii
Danelutza spune:
Hi, hi, sigur ca ofer, cazare, masa, lac, munte... baietzi bengoshi n-am in zona, dar poate n-am cautat soficient si-mi trebe ajutor.
miraklucker spune:
Danelutza mai ai loc si pentru noi??
Ca eu nu stiu ce sa mai fac cu ai mei copii, sunt sub orice critica de rai, ca numai in casa stam. azi de dimineata i-am dus la fitnes sa-si mai consume din energie, dupamasa pana i-am imbracat pe toti 3 sa iesim afara s-a pus frate o furtuna ca ne-a facut ciuciulete pana am ocolit 3 case. Mai departe n-am ajuns!!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Danelutza spune:
Mirakluker vina mami, uite asha facem conostintza la cupii, ii aruncam in gradina, ca tot e cald si frumos si-si dau afara energia aia buna si aia rea.
La mine iar e soare, frumos, cald, dar am colectzionat ieri un virus in parcul copiilor, Isa a facut un pic de febra, iar eu sint racita cobza. Cum spun italienii, cica soarele de martie e foarte periculos, dar ce sa fac sa stau in casa toata ziua... no, mai bine ies in gradina ca n-am virushi ca nu urca ei la munte.