Dragilor, HELP!!!
spuneti-mi unde pot gasi poligynax in Bucuresti sa cumpar pentru ca tb. sa termin tratamentul si nu gasesc nici de frica 

Luli
Incearca la farmacia Helpnet de la Gorjului, dar poti da telefon inainte sa intrebi. Afli nr. de la informatii. Succes.
Farmaciile 2NA sunt foarte bine aprovizionate... si mai sunt farmaciile Sensiblu... nu stiu, daca esti din Bucuresti poti incerca la farmacia 2NA (in spatele magazinului Unirea) care este deschisa non-stop.
Iubita, scuza-mi nestiinta
, imi spui si cam pe unde e Gorjului? nu de alta dar nu sunt din Bucuresti - ci
la Bucuresti.
Luli
Avalon voi intreba la 2NA insa la Sensiblu sigur nu are pentru ca am vb si mi-au spus ca nu se mai gaseste de mult si nici in depozitele Mediplus nu il au - cel putin asa mi-a spus un Dir de la Sensi.
Luli
Prin Militari, pe langa statia de Metrou Gorjului, dupa ce treci de intersectie mergand spre autostrada. Sunt 2 si pe dreapta si pe stanga, nu ai cum sa le ratezi ca vezi semnul ei. Incerca si la 2NA cum au zis fetele, caci intr-adevar e o farmacie bine dotata.
Succes!
Luli, dc nu ai gasit inca...eu am o cutie cu 6 ovule Polygynax acasa (imi daduse medicul sa iau fara sa-si dea seama ca alaptez si nu am voie...si am ramas cu ele cumparate).
Expira in 04/2006.
Mergi la orice HelpNet, eu am luat ultima data de la ei. Chiar daca nu au acolo, te indruma la ce farmacie gasesti.
Roandre - iti raman datoare - sigur ca le vreau.
Spune-mi cat ma costa si cum facem.
Ma scoti din belea.
Multam fain,
Luli
Luli, ti-am trimis PM cu nr meu de tel. Vorbim la telefon!