De ce mi-am concediat secretara?
Acum doua saptamani a fost ziua mea. Cand m-am trezit dimineata nu ma simteam prea bine dar speram ca sotia o sa-mi cante "Multi ani traiasca..." si eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata... Copiii si ei s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite.
Am ajuns deprimat la birou, cand am intrat pe usa, secretara plina de euforie mi-a zis "La multi ani!"... M-am simtit un pic mai bine, macar ea si-a adus aminte de ziua mea...
Am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite. Aproape de pranz secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis: " Ce ar fi sa mergem sa mancam impreuna " I-am raspuns ca e cea mai buna propunere pe care am auzit-o in toata ziua si am acceptat.
Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut si ne-am distrat de minune. In masina, in drum spre birou, ea mi-a zis: "Intr-asa o zi speciala de ce sa ne mai intoarcem la birou, mai bine Vino la mine acasa si continuam sa ne distram!"... "Bine!" am zis
"hai, si asa mai bem cate un paharel"...
Odata ajunsi in apartamentul secretarei mi-a zis: "Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma simt mai 'comoda' "... "Nuuuu, nici o problema" i-am raspuns,iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta.
Ea a intrat in dormitor si dupa cateva clipe a iesit........ cu un un tort imens cu lumanari, urmata de sotia mea, copiii, prieteni si rude, care cantau in cor "La multi ani!" ...iar eu stateam ca un idiot in curu' gol, in mijlocul sufrageriei...
Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe secretara...
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Exista unele femei care in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati, asa cum e firesc,
se concentreaza asupra unuia pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".
Raspunsuri
MirelaV spune:
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
boeru spune:
misto! Ca de obicei Cornelia - the best!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
Jocelyn spune:
am gasit si eu ceva amuzant in dedicatiile vocale propuse de connex:
"Am inteles ca in seara asta te intalnesti cu prietena ta din copilarie, cu care te stii de-o viata, si cu care ai dormit in pat de atatea ori si nu s-a intamplat nimic si pe care o consideri ca pe o sora. Vroiam sa stii ca nu ma supar, si ca am incredere totala in tine. Oricum in seara asta imi facusem alt program. Ma intalnesc cu un tip pe care l-am cunoscut ieri pe strada, dar pe care am senzatia ca il stiu de o viata. E foarte ciudat. Ma duc la el sa beau o limonada, sa ne uitam la desene animate si sa-mi arate colectia lui de masinute. Cred ca o sa raman la el in seara asta. Poate n-o sa se intample nimic!"
The further the spiritual evolution of mankind advances, the more certain it seems to me that the path to genuine religiosity does not lie through the fear of life, and the fear of death, and blind faith, but through striving after rational knowledge. Science without religion is lame, religion without science is blind.(Albert Einstein)
The Bible tells us to love our neighbors and also to love our enemies; probably because generally they are the same people
pisi_ella spune:
Marfa de maarrfaaa!!!!!!!!!!!!!!!
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea