Bebelusi de martie - aprilie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 14

ellinia spune:
Buna dimineata!
Gegea, stai linistita, e normal sa ai indoieli. Si eu am avut. Totusi l-am vaccinat ieri. A scos un tipat prelung cand l-a intepat si apoi i-a trecut. Acum stau cu inima cat un purice si mi-e teama de reactii...
Zuzunaki, felicitari! Pe undeva, va invidiez fetelor cu burtica, Andira, CatXo! Si eu zic ca tot An-k va fi urmatoarea burtica !
Ana, pe mine una nu m-ai speriat pentru ca oricum de cand cu epidemia asta tot citesc ce gasesc si peste tot sunt mentionate reactiile adverse. Multumim de aprecieri!
Oanamc, ai sa vezi ca Leti o sa creasca mare ca o adevarata domnisoara! Si apoi fetitele sunt mai precoce decat baietii!
V-am pupat! Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

mamacita spune:
Multumim pentru urari,au prins,si astanoapte Alexut a dormit 9,5 ore,pupa-l mama de pungas,deci se poate!
Iar mami a lui,de comun acord cu tati,a decis sa nu-l vaccineze si sa preia intreaga responsabilitate.Nu e prima data cand semnez decizii vitale pentru cineva drag,si de fiecare data dupa o cantarire atenta a pro-urilor si contrelor,si a iesit bine intotdeauna.Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Si pe voi,pe toti,la fel!
Eu la pariuri nu ma bag,caci sigur as pica pe langa:pe zuzu in nici un caz nu mi-o imaginam a treia,caci si Alexut al ei e la fel de epuizant de ingrijit ca si al nostru.Asa ca la fel de bine as putea sa fiu eu a patradaca nu m-ar impiedica niste anisori in plus
daria,multa sanatate frumosului si cumintelui Brien!De curiozitate,cat vigantol lua pana acum?Contra fluorului ca argument am fluoroza,care-i mult mai neplacuta decat lipsa fluorului,dar nu se pune problema daca nu-i dati apa de robinet.Si asa,depinde de calitatea apei respective,caci la noi e sigur fluorurata,dar in alte parti ale tarii nu.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

laura19 spune:
Salutari
am si eu o intrebare voi mamici de bb de 9 luni ce ati facut :
ati vaccinat bb-i cu AR(vaccinu antirujeolic) sau Cu Priorix (oreon , rujeola si rubeola)
multumesc mult
Laura si Alexia (bb - 9 luni)
Ma inebunesc doctorii astia cu parerile lor.
De unde sa stiu care-i mai bun sau mai indicat acuma?

andira spune:
Zuzuleeeeeeeeeee - FELICITARI!!!!!
ce ma bucur!! bravo! abia le asteptam pe Dannuta si pe An-k! de la Irinuca pt Bubu si pt bb2!!
Irina, piticul meu drag

ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru Thomas Daniel - Gabrielaveres.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

andira spune:
Ana si Rrox - am vorbit ieri cu pediatra noastra de la Medicover, in care eu am mare incredere (Rrox - tu o stii), si mi-a spus ca dupa vaccinul monovalent de acum de la 7 luni se face Priorix-ul la 1 an jumatate.
Ieri m-au sunat de la cabinetul dr de familie, sa ma duc in dimineata asta cu Irina in dinti sa-i fac vaccinul. Binenteles ca am refuzat, si le-am spus ca daca ma razgandesc sun. Asistenta mi-a sarit in cap, cum adica refuz sa ii fac vaccinul!?!? M-a intrebat daca o mai alaptez, i-am zis ca nu, normal, si cica pot fi eu purtator. Nu pot fi, ca apoi am intrebat.
Dar am sunat-o imediat pe dr de la Medicover, care mi-a recomandat sa-l fac. Mi-a spus ca si la ei la spital e plin de copii bolnavi de rujeola, ca daca o face la varsta asta fara o bronhopneumonie aditionala nu scapa, care-i va mai afecta si imunitatea.
Mi-a spus ca sunt spitalele pline, ca e extrem de contagioasa, si doar daca efectiv nu o scot din casa am cat de cat siguranta ca nu se va imbolnavi.
Pe de alta parte, am auzit aseara la radio (adica pe Basescu) ca varful epidemiei nici nu a fost inca atins, si ca asta se va intampla peste 1 luna. Adica mai dureaza.
M-am gandit bine la ce mi-a zis dr, apoi ca daca Doamne Fereste face ma trezesc cu cine stie ce complicatii, si plus ca se pare ca epidemia e departe de a se sfarsi... Nici nu stiu cat e sub control...
In fine, ca sa nu va mai bat la cap, am decis ca joia viitoare sa o duc la vaccin. Irina face miercuri 8 luni, sper sa fie bine.
Irina, piticul meu drag

rrox3 spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63734" target="_blank"> 60
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie