Bebelusi de martie - aprilie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

He he he...Mamacita ai dreptate..trio "gravi in reluare"...sa vedem cine va fi a patra... burticilor!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani,Melissa Ioana si Adina Nicoleta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

zuzu, felicitari!! Sa fie intr-un ceas bun, sarcina ushoara si bebe sanatos! Ce cadou frumos ti-a adus Mos Nicolae

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Bravo mai Zuzu, se pare ca ti-ai facut un cadou pe cinste de mos Nicolae. sa fie intr-un ceas bun si multa sanatate si putere sa faci fata la 2 bebelusi. Felicitari.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Zuzunaki, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si o nastere usoara si un bebelus cuminte si sanatos!

Fetelor, abia in seara asta am realizat ca eu tot vorbind de vaccinul asta rujeolic v-am speriat si pe voi cu reactia pe care a avut-o Victor. Imi cer scuze, pur si simplu v-am povestit voua pentru ca asta ma framanta (si stiu ca si voi sunteti interesate de subiectul asta). Dar cazurile astea de reactii mai puternice apar rar si sa speram ca nu vor apare la nici unul din bebelusii nostri.

Andruzza, Eva are pediatrul de familie la o Policlinica din Compozitorilor. Ma gandesc cu groaza la aglomeratia ce va fi si acolo. lui Rares!

Rrox, tu ai citit undeva pe vreun prospect al unui vaccin AR (deci nu ROR) ca daca se face la 9 luni trebuie revaccinat la 1 an si jumatate? Te intreb pentru ca eu m-am uitat in caietul de vaccinari al lui Victor si scrie (parte tiparita, deci "oficiala", nu completarile pediatrului) ca vaccinul antirujeolic se face intre 9-11 luni si apoi la 7 ani (in clasa 1). Deci nu pomeneste nicaieri de revaccinare la 1 an si jumatate (si nici pediatrul lui nu mi-a spus). M-ai pus pe ganduri pentru ca ma gandesc oare Victor trebuia revaccinat? Eu am auzit la stiri (pe Realitatea) ca la bebelusii intre 7-11 luni se recomanda monovaccinul (chiar au specificat ca nu cel ROR). Hai ca am luat-o razna cu vaccinul asta... Ai mare dreptate, nu e obligatoriu sa faca si Eva reactie. Pe Ioana nu au chemat-o la vaccin?

Mamacita, tu ce ai decis ref.la vaccin? Felicitari pentru progrese si pentru noaptea de somn. La noi inca nu au existat nopti in care sa doarma neintrerupt mai mult de 5 ore. Dar nu plange. Bea lapte si se culca (eventual se joaca).

Ninocikap si Danna-J, multa sanatate micutilor! Nino, si Eva avea rosu in gat cand a fost ragusita. Mie mi-a recomandat si badijonari cu albastru de metil (sotul meu e expert in asta ca eu nu i-as fi dat).

Pupici celor micuti si vaccinati si le dorim sa nu faca nici un fel de reactii.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by adseana

Ha ha ha...Mamacita ai dreptate..trio "gravi in reluare"...sa vedem cine va fi a patra... burticilor!

eu pun pariu ca a patra va fi an-k

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna seara, fetelor dragi!

Dilema mea inca exista. Daca in prima faza, nu ni s-au cerut explicatiile refuzului de a prezenta copilul la vaccin, azi am fost sunati si ni s-au explicat regulile. Trebuie sa declaram pe proprie raspundere ca nu vrem sa o vaccinam si sa detaliem motivul. Nu stiu ce sa ma mai fac. Ma pun in ambele situatii si imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Ce ma fac?

Daria a avut o zi linistita, s-a mai potolit cu tipetele de bagat in seama, a descoperit 2 jucarii noi pe care le-a "degustat" cu mare drag, a papat bine si acum e in lumea viselor cu mos Ene.

mamacita, bravo lui Alexut! Daria dormea mai bine cand era mai micuta, perioadele de somn erau mai sudate, dar acum si-a luat-o in cap... Doarme 12 ore, dar se trezeste de vreo 3-4 ore si vrea laptic.

danna, ne bucuram ca Sara este mai bine. Sanatate in continuare!

zuzu, felicitari pt burticuta! Sarcina fara probleme si un bebe frumos si sanatos!

laura19, bine ai venit printre noi!

Va las.

Geani de Daria(03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

quote:
Originally posted by andrruzza

eu pun pariu ca a patra va fi an-k

Si eu...si eu...stiu cat de mult isi doreste...

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Si a 5-a Danna...Un Benny mic

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Adseana..pupa mama pe ea de umblareata ....

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput