Mamici de martie-aprilie 2006(31)
Raspunsuri - Pagina 7
dananita spune:
Delia, fetele ti-au dat o multime de sfaturi, nu stiu ce as mai putea adauga. Imi pare foarte rau pentru ca suferi, viata e nedreapta uneori! Ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta si sa nasti baietelul frumos si sanatos si sa-l educi cu multa dragoste. Sunt si eu de parere ca trebuie sa vorbesti cu parintii tai, cu prieteni/e apropiati/e. Trebuie sa te intremezi psihic pentru ca sa nu simta BB prea multa durere, e mic si nu intelege de ce sufera mamica lui. EL, BB, te iubeste neconditionat si te vrea alturi fericita!
Poti sa iesi din situatia asta fara ura, cu multa putere si curaj pe masura! Nu esti singura
, noi suntem aici!
Ar fi minunat sa poti sa petreci sarbatorile aici, sa pleci cat mai repede de acolo...si daca tot ajungi in tara ne si intalnim?
Tina, nu te-am uitat! Sper ca azi sa am timp sa caut. Am trecut si eu alaltaieri si ieri si chiar si azi...prin niste emotii cumplite. Alaltaieri a fugit varul meu bolnav de acasa si l-am cautat disperati...of, ce emotii! Iar ieri am aflat ca fiica unei colege are rujeola. Si merge acasa sa o trateze si vine la birou ...si tot asa plimba colega virusul. Eu n-am facut rujeola si oreion si pana pe la 9.30 cand imi sun dr sunt inca in faza de disperare si daca nu-mi da unda verde sa ma duc la job nu ma mai duc. Voi ce credeti, sa ma duc?
Tania2, BINE AI VENIT! BB sanatos, destept si frumos iti doresc si nu in ultimul rand, sarcina usoara!
Andreea G, eu am spus ca weekendul asta nu pot (nici vineri). Pot in cursul sapt viitoare (luni, miercuri) dupa ora 15.00(daca ma mai duc la job...)
Tcelen ma bucur pentru vestile bune! Ai o burtica minunata, fara par
!!! A mea e cu par
Va pup cu drag fetelor, pe toate
PS: Delia da un semn de viata!!! Spune macar "prezent" daca mai mult nu poti, pls!
Dana & Alexandru 
POZE cu MAMA DANA
Laura Ioana spune:
Dananita eu zic sa nu mai calci pe la servici, ca am inteles ca e foarte molipsitoare rujeola asta! Pe mine ma ingrozeste! Deja ma gandesc daca vor reusi sa tina sub control epidemia asta pana nastem noi si vom avea voie sa ne scoatem puiutii afara! Si cand vad ca au murit 3 copii sub 1 an ma ia cu groaza!!!
Tania bine ai venit! Iti va trece Tina datele pe listuta, stai fara grija
Delia nu ne zici nimic? Sper ca esti bine
Nu te retrage, vorbeste cu noi!
Ciuf deja imi imaginez Las Vegasul
Asteptam sa pui pozici!
Anairda succes la doctor. Sper sa nu fie nimic serios cu durerile astea ale tale
Laura
cu
? 25+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Catrinel_17 spune:
Ciuf, sorry, da’ trebuia sa pun si io poze cu opera de arta…. Doar era premiera in viata mea!!
Ce misto de tine ca ai fost la las vegas! Chiar ca a fost o experienta!!! Ce mai ai in prigram, ca esti cea mai activa dintre noi!!! Si ai si catzei de dat!!!!!! ![]()
MP, sorry de sorry la faza cu cirnatii, io am intrebat numai daca e voie
Kim, si io am bagat citeva feliutze, ce sa fac…asa ca nu am ce comenta!!
Andreea, lasa ca iti zic maine cit cintaresc si io, ca de!! Au mai trecut 2 saptamani de la 60 de kg… Brrr! Mamaaaaa, si ce groaza m-a luat ca maine merg la echo… mor daca e ceva cu membranele alea! Sa-mi tineti pumnii, fetelor, sa nu se mai vada!!!!!!!!!!!!!
Serj, felicitari pentru Pufetta!!! Ce misto suna!!!
Dananita, mai bine nu risca. Si colega ta, ar trebui sa vorbesti cu ea sa faca cumva sa stea acasa, e inconstienta, nu stie ca tu astepti un bebe? Ei i-ar conveni daca ar fi in locul tau???
Anairda, bafta la doctor!!!
Laura Ioana 
Tania si Iris, bine ati venit printre noi!! Mai ziceti-ne despre voi!!
Ce-i cu epidemia de rujeola???
Catrinel & bb mik
Catrinel_17 spune:
Aaaa, am uitat sa zic: mi-am comandat o pereche de blugi de pe Internet (ziceau aia ca iti comanzi vechea marine)… comand io 36 si ieri primesc blugii. Mi s-au parut imensi, gigantici si enormi!!!!!!! Cit un sac, ba cit o casa, pt trei clovni!!! Ii iau pe mine – si se potrivesc, ba imi sunt chiar ficsi pe pulpe!!

Catrinel & bb mik
Laura Ioana spune:

Catrinel misto de tot faza cu blugii
Cred ca te-ai shocat cand ai vazut ca se potrivesc
Laura
cu
? 25+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Qamar spune:
ziua buna la burtici!
intru si eu pe fuga pentru a saluta toate mamicutele si sper ca intre timp s-au rezolvat din problemele care erau aseara...oricat de greu ar fi, in momentele astea trebuie sa ne gandim la bebeii din burtica pentru ca, zicea foarte bine o mamica, atunci cand mami plange, plange si bebe
se pare ca nu prea am reusit sa ne sincronizam cu intalnirea asta din Bucuresti, insa timp mai avem, rabdare este asa ca eu cred ca pana la urma tot o sa se intample 
eu cred ca o sa imi schim total modul de viata
mai nou abia reusesc sa dorm noaptea, ma trezesc ca bufnita si stau cu ochii in tavan si astept sa adorm la loc, pe urma dimineata cand ma trezeste domnul sotz sunt varza de somn si nu am chef de nimic
nu cred ca ar trebui sa adaug ca toata ziua casc si ma lamentez ca mi-e sooomn, mi-e sooooomn...![]()
am vazut ca s-a discutat despre tot felul de scobutile si diazepame....eu am incercat sa evit cat mai mult medicamentoasele, in afara de vreo 2-3 NoSpa-uri, unul dupa noaptea dansanta a nuntii, su dupa vreo calatorie cu masina, cand simteam eu ca se intareste burtica....dar cred ca cel mai bine e sa te relaxezi la orizontala in momentele acelea si sa nu iei calmante decat daca intr-adevar 'ceva e putred in Danemarca'
desi
uneori bebelina mea atata se tot fatzaie in burtica de simt ca vrea sa plece la plimbare, si se suceste, se rasuceste, de la buric pana jos, mai ceva ca in Alien![]()
ciuf, Las Vegas?
, vreau si eu! si eventual o caruta de fise de bagat la Black Jack
dananita, nici eu nu am facut bolile astea si sunt si eu cam stresata de ele, ai grija insa, pentru ca se transmit foarte usor...mai bine acasica la caldurica
Catrinel17, tare faza cu blugii, si eu ma mir de unele haine ca imi sunt bune, par asa de imense pe umeras...insa mai nou, cum oricum nu mi-am gasit hainute de burticoasa care sa imi placa, imi iau haine normale cu cateva numere mai mari...desi singura zona cu latiri si modificari e la burtica
pup toate burticile si ma pregatesc de un mare somn de pranz 
Noemi
24+
Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos
dananita spune:
Laura Ioana, Catrinel, deja m-am intors de la dr cu CM in dinti
NU mai calc pe la servici, pacat, incepuse sa-mi placa noul program de 6 ore.
Catrinel, tare faza cu blugii!
Asa am patit si eu cu cei trimisi de prietena mea. I-am zis ca purtam 40-42 si ea a comandat 42 ca sa fim sigure, cand i-am vazut am incremenit, erau buni de parasute
... si parasutele bune de mine, sunt pantalonii din poze.
Care a lansat si moda carnatilor ca nu mai pot!!! Si tocmai m-am intors de la dr care m-a apostrofat ca m-am ingrasat cam mult +8 in sapt 26!!! Si mi s-a zis: fara fainoase, dulciuri, mancat seara mai putin, paine mai putina (numai graham)etc. si ca orice mama (i)responsabila am inceput aceasta dieta mai devreme cu vreo 10 bomboane Raffaello
daca poftesc?! ce sa fac??![]()
Va pup!
Dana & Alexandru 
POZE cu MAMA DANA
dianad spune:
Si eu mi-am inceput ziua cu ... frisca. Am vrut initial sa intru in bomboanele pentru brad. Dar ziua abia a inceput si ma gandesc sa ma duc la magazin sa mai iau niste bomboane ca tare bune sunt si nu stiu daca pentru brad mai ramane ceva.Am si eu 6-7 kg luate! Cred ca ar trebui sa ascult de doctorul Danei pana ma intalnesc cu al meu.DianaD 22+
Catrinel_17 spune:
Pfoai, dananita, nebunatica mica, cite bomboane Rafaello? ![]()
Io pusesem 7 kg in sapt 21, ce sa mai zic? Mi s-a spus ca unele mamici pun in al doilea trim mai mult, si in al treilea mai putin. Io sper ca sunt din categoria asta…
Noe, si eu iau haine marimi mari - mi-am luat un pulover destul de fain (MARIMEA L!!!), eu, care din XS si S nu ieseam… §$%§%$§
In fine, nu are importanta, le dam jos!!!
Noaptea nici eu nu pot dormi bine, ma trezesc invariabil odata pe noapte, dar macar pauza aia de dormit e citeodata mai scurta. Ma multumesc si cu atita!
Laura, incerc sa fac programare pt suvitze!!
sper sa iasa asa misto ca ale tale!!
Ce n-am chef azi de nimica… diseara ma duc la aerobic in apa… pe urma, nu stiu… ce filme misto ati mai vazut? Mi-as inchiria un DVD…
Catrinel & bb mik
Qamar spune:
Catrinel, eu am vazut duminica asta in Mall o comedie foarte mijto
:VIRGIN LA 40 DE ANI, ce mai, am ris aproape cu lacrimi tot filmu...eu zic ca se merita vazut, mai ales in perioada asta cand eu la cea mai mica semi-drama TV incep sa lacrimez ca o nauca![]()
Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos