Mamici de martie-aprilie 2006(31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Catrinuto, las asa mama...nici sa nu va trebuiasca vreodata!!! Ca tare rau e cand te doare ceva...te gandesti mereu ca lui bebe ii e rau, ca il doare pe el...asa, daca nu te doare, esti mai linistita.
Hai, va pup si sa aveti sanatate.
Da ce-i oare cu linistea asta??? Sau fetele numai seara baga scris??? Ca eu las dupa-amiaza ,3-4 mesaje in urma, iar dimineata e dezastru...

Pupici,
adar si bebel

PS: Catrinuto, zi si mie cum ti-ai colorat semnatura asa frumos, ca vreau si eu.....

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna tuturor!

Delia,era ora 1 53 azi noapte si eram cu sotul meu.Cautam ceva pe un forum auto..ne interesam si noi de masini,fericiti,linistiti...si nu stiu,am zis ia sa vad daca a mai scris cineva ceva pe forum.Si am incremenit citind ultimul mesaj postat,adica al tau.Am citit si mi s-a pus un nod in gat.Mi s-a parut atat de nedrept totul...si am inceput sa plang.Mi se pare nedrept fata de tine...fata de sentimentele investite,fata de sperantele pe care ti le faceai.Dar mai ales mi se pare extrem de nedrept fata de copilasul pe care il astepti.Ce sa zic,eu nu ma pricep la sfaturi dintr-astea.Ti-au zis fetele destule.Dar totusi tu fii tare pentru copilul tau si crede-ma,Dumnezeu va fi cu tine. Si o data cu Dumnezeu si noi vom fi cu tine,asa,prin intermediul internetului si a vorbelor.Dar vom fi aici!

ama,felicitari pentru baietel.Imi pare rau ca trebuie sa faci cerclaj,dar ai auzit si tu ca nu e foarte greu.Sa ai curaj si sa te faci repede bine!

Am facut poze cu burtica si o sa le pun in seara asta...asa ca fiti pe faza!!!

Hai ca o sa mai scriu diseara si va iau pe rand pe fiecare.Una nu imi scapa.Acu ma duc sa incalzesc mancarica pentru ca vine tati cu foamea.

Pupici!

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Fetelor am plecat acasuka...sa-mi tineti pumnii maine cand merg la eco morfo-fetala!!!!Va pup...si vin cu stiri cand ma reintorc de la medic!

Io[gravi}21+ cu bebu_mic

bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lady Hawk, Catrinel e bine sa aveti in casa scopantil sau scobutil si e bine sa-l folositi, chiar daca nu doare burtica, atunci cand mergeti cu masina lu un drum mai lung, care presupune mai mult efort din partea organismului vostru.

Lady Hawk succes maine la eco Vezi ca ai gresit la semnatura cu

Laura cu ? 25+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Bafta, Lady hawk!!

Adar, daca dai „reply with quote“ (desupra mesajelor mele este un icon ca o foitza de hirtie cu o sageata verde), o sa ti se deschida fereastra noua de mesaj si acolo, pe linga mesajul resperctiv, va apare si semnatura mea cu toate pandaliile, paranteze, ghilimele, etc.

Laura Ioana

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Nshiro, merci de complimente si va mai tin la curent vineri dupa ce vin de la doctor.
Zuzilici, cred ca o sa-mi vina si mie mintea la cap dar putin mai tarziu, cand o sa se apropie nasterea sau poate dupa ce nasc. Vom vedea, imi revin eu pana la urma, eu nu sint foarte sentimentala, sint mai detashata, sau cel putin asa cred eu.
Delia, multa bafta si eu personal nu sint de acord sa ii interzici sa vada copilul pentru ca il ranesti pe copil, nu pe el. Fii tare si multa bafta. Eu sint de parere sa le spui celor apropiati, or sa fie alaturi de tine. Mult curaj.
Andreea 25 sapt. +

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna,

Iris77 ,bine ai venit!
Vei fi incintata de fetele de aici.

Delia,sint sigura ca vei gasi puterea sa treci peste acest moment.
Acest barbat nu merita nici macar o lacrima din partea ta.De fapt nici nu e barbat adevarat ,daca a facut asa ceva.
Doamne-fereste, ce-ti veni cu gindurile astea despre moarte.
Pći esti tinara, frumoasa , ai timp destul sa-l gasesti pe cel care iti este sortit cu adevarat.
Apoi ,acum ai o mare responsabilitate: BEBE
Acum ca ti-ai dat seama pe cine aveai linga tine, ai vrea sa-ti mai petreci viata alaturi de el?????????
Nu cred.
Capul sus si mergi mai departe.
si ai grija de tine si bebe.

Fetelor , ce ma fac cu sotul meu ca de cind cu zapada asta nu pot sa ies din casa pina nu imi zice de 100 de ori: vezi sa nu aluneci, ai grija cum mergi sa nu cazi, poate ar trebui sa lipesti ceva pe talpa cizmelor sa nu aluneci pe gheata
I-am zis ca pina la urma chiar o sa cad ,daca o tine tot asa.
( scumpul de el)

ultimul loc unde nu-mi iesisera cosuri era pe BURTIK. Asta-i culmea.

Irina71,poate bb tau e mai somnorici. Ia gindeste-te dupa ce-l nasti, ce lux pe tine sa ai un bb care sa doarma mult. N-ar fi cool?
Eu maselele ,le-am rezolvat asta-vara in romania. Dr a fost un harnicut si mi-a curatat toate cariile. Nu am folosit nici un fel de anestezie, si imi aduc aminte ca unele carii au fost asa dureroase cć la cit de racoare era in cabinet, eu transpirasem toata din cauza durerii.

Catrinel, eu am mincat cirnati afumati ,chiar daca se zice ce se zice
Eu ,care ma laudam pina acum ,ca nu am cine stie ce pofte, m-a apucat acum o foame si niste pofte ,de as sta numai in bucatarie.

Fetelor va pup si sa aveti o seara linistita

ile27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanafloriana/album?.dir=5aee&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/ileanafloriana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Delia, mai voiam sa-ti spun ca nu ai de ce sa te simti vinovata. Chiar si daca ati fi avut probleme in cuplu, normal era ca el sa le discute cu tine pentru a cauta o rezolvare, insa el se pare ca era de mult chitit pe relatia cu cealalta femeie. Sa-i spui sa-i fie rusine ca a incercat sa te convinga ca a avut motive sa te insele! In plus, cum a putut fi atit de las incit sa te stie insarcinata, singura, si sa isi vada de viata lui dubla ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat? E strigator la cer!

Eu sunt convinsa ca, dupa ce vei naste, copilul iti va da un nou sens vietii. Asta am tot auzit la femei care au fost in situatia ta (sora-mea a patit cam la fel acum multi ani, unde mai pui ca fostul a insistat ca vrea un copil... pentru ca atunci cind ea era in 7 luni el sa declare ca si-a gasit amanta si se muta la ea). Acum ea si-a refacut viata, in '89 a cunoscut in Bucuresti un japonez iar acum locuieste in Tokyo cu el (intre timp s-au si casatorit si au mai facut un copil). Dar primul copil, cind a aparut in viata sora-mii, i-a dat putere si i-a ridicat moralul extraordinar, dintr-o data totul a capatat sens.

Ai grija de tine, nu uita ca in corpul tau bat doua inimi si asta nimeni nu ti-o poate lua

20+1

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Offff Delia draga stiu cam ce se intampla cu inimioara ta si as vrea sa-ti alin cumva durerea dar nu am cum si nu sunt cuvinte suficiente ca sa te linisteasca. Stii, atunci cand ti-am spus sa te muti si tu cu el in grasoniera la asta ma gandeam, sa nu aiba pe cineva, pentru ca o distanta de o ora casa-servici este o nimica toata aici.
Fii tare fetita, fii tare pentru sufletelul din burtica ta si invata cum sa-ti ceri drepturile.
Tu in ce statut esti cu actele? Poate e stupid ce intreb dar conteaza si asta. M-as bucura sa nu depinzi de el.
Nu te pripi cu divortul, nu discuta chestia asta, desi stiu ca iti vine sa-l lasi in momentul asta, pana nu nasti, alaptezi si poti fi pe picioarele tale. Dumnezeu iti va da putere sa treci peste toate si ai sa vezi ca in tot raul este si un bine.
Acelei femei degeaba ii spune vorbe dulci, e un mincinos. Daca ar fi iubit-o chiar asa de mult si ar fi fost o iubire sincera, nu s-ar fi casatorit cu tine doar asa ca sa se consoleze. Aia saraca va fi eterna lui amanta asa ca n-o invidia.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Tina in copilarie aveam o...balena albastra de cauciu,speciala pentru baita,al carei gust imi placea la nebunie.Asadar,am purces la roaderea ei,pana n-a mai ramas nimic.Asa ca nu te mai compara cu balena albastra,daca nu vrei sa sfarsesti in stomacul...purcelusei roz(adica eu).

Catrinel draga,pana si poftele noastre seamana.De ieri ma gandesc la carnati afumati(cu paine neagra si ceapa sau usturoi),la sunculita afumata si alte...porcarii,aducatoare de colesterol si de kilograme in plus.Dar cui ii mai pasa???Cred ca nu dauneaza,atata vreme cat sunt facute din carne verificata.

Lady Hawk bafta la eco!Intreaba-l pe dr. despre starea colului(lungime,aspect...)neaparat.

Ile cum nu stii ce sa te faci cu sotul tau?Iubeste-l,apreciaza-l si mai ales,roaga-te sa nu se schimbe niciodata.Barbatii grijulii,tandri si iubitori(ca si al meu,dealtfel) sunt pe cale de disparitie.Dar unul dintre cei care au mai ramas neluati,o va intalni pe...Delia!

Pe mine m-a cam incoltit raceala(nu gripa!),dar beau ceai de lamaie cu miere si iau Oscilococcinum,pentru A MA PUTEA INTALNI CU VOI!NIMIC DESPRE ASTA?HEEEEEEEEEEI?

ANDREEA GEORGIANA +23 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput