Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(61)
Raspunsuri - Pagina 8

ixxi spune:
of, of....cat de departe este restaurantul ala.....
tomasa tu parca stateai la dristor? daca da pot sa merg si eu cu tine, caci habar nu am cum se ajunge acolo.....
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Shobo spune:
gata, am venit si noi de la intepat cu antirujeolic... si speram ca e ok. inca o data ni s-a spus si noua ca NU Priorix sub 1 an... si nici eu n-am vrut sa fac ceva de capul meu, vorba Patriciei si mi-am ascultat d-ra. am primit instructiuni ce sa facem, si pina acum e ok. sa vedem in cont. l-am pus la culcare acum.
deci cite sintem miine la Elisabeta? e ok masa de 7-8 pers? dc apar mai multe fete mai vemed la fata locului...
rezerv de 8?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

PatriciaArdeleanu spune:
Eu in principiu vin maine, doar daca nu face rebecca febra mare dupa vaccin (shobo, sa ne spui si noua cum se comporta Codrin, pls).
Crinuta, am incercat cu disperare sa ajung la Calapod, mai devreme de 15 nu se poate, simbetele sint deja doar pentru abonati -ce ma enerveaza chesia asta, ca mie simbata ma avantaja cel mai mult - si acum cred ca vor zice toti cam la fel, pentru ca asa este ordinul venit si trebuie sa il respecte.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

crinuta spune:
Shobo, in principiu vin si eu, asa ca, daca tot te ocupi de organizare ia-ma si pe mine in calcul, desi, aseara parca am scris ca nu stiu sigur daca vin..., in nici un caz nu am negat.
Daca voi fi prea obosita nu vin, dar mi-as dori, deoarece sunt fete de care mi-e dor.
O voi suna pe Ingerasa, ea sta aproape de mine si daca are cu cine sa o lase pe Bianca, va veni sigur.
Crinuta si Rayan

Shobo spune:
sigur, crinuta!, pai eu am luat oricum in calcul si in plus fata de cele 5 fete sigur, de aceea am zis 8.
deci o suni tu pe ingerasu? ca si eu ma gindeam sa o anunt, dar dc o anunti tu e ok.
eu fac acum rezervare de 8 pers si mai vedem. sper ca e ok. 2-3 in plus ne descurcam noi acolo dc e.
Patricia, pina acum la 4 cind a si adormit nu avea nimic. te anunt dc apare ceva desigur.
pupici
Codrin

Shobo spune:
Rezervarea e facuta - joi ora 17:00 masa de 8 pers pe numele Elena Stefanescu. sper ca e ok, ma duc si eu in pat cit doarme puiul.
ps. tb sa ajungem cel tirziu 17:30, altfel dau masa! deci, pls, incercat sa nu intirziati!
pupici
Codrin

crinuta spune:
Din pacate Ingerasa nu poate veni.
Eu nu stiu locatia asta, dar trebuie sa fie aproape de mine.
Imi explica si mie cineva unde e?
Crinuta si Rayan

tomasa spune:
Ixxi, sigur ca ne putem intalni la Dristor, cu mare placere. De altfel ma vad tot acolo si cu Gabiu si mergem impreuna, toate trei. Mai vorbim maine dimineata sa stabilim detalii, ora de intalnire, etc.
In principiu zic sa ne vedem pe la 16.30 ca sa nu intarziem, cum a zis si Shobo ca sa nu dea masa. Plus ca eu nu o sa pot sta tarziu ca Tudor se culca devreme, asa ca vreau sa ajung la timp.
Shobo, bine ca ai rezolvat. Merci. Va tin pumnii sa nu faca reactii Codrin. Maine urmam si noi...
OFFF, cand ma gandesc ca maine il vaccinez. Sper sa nu-mi faca febra, sa ma simt denaturata ca il las bolnav si plec la distractie, cu fetele.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)