Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Scuze ca nici n-am apucat sa va mai citesc; suntem in crize cu dintii, caci tot la 2 am ramas, in schimb Andrei ne face zile si nopti albe;
In principiu o sa vin si eu maine la intalnire, sper sa o conving pe mama sa stea cu Andrei

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Megg, sa stii ca si eu gandesc la fel ca tine. De multe ori scrii cum gandesti si iti iese altceva pt. ca lipsesc inflexiunile vocii, mimica, zambetele. Si atunci poate suna totul altfel decat ai intentionat, mai sec, mai rece, desi nu este gandit sau simtit asa. Mie cel putin mi s-a intamplat deseori sa nu pot exprima exact ceea ce vreau, nu toata lumea are darul scrisului. Oricum eu sunt convinsa ca e din cauza ca nu ne cunoastem f. bine. Daca am sta fata in fata si am spune cu vorbe ceea ce scriem, sigur ne-am intelege altfel.
Gabiu, felicitari pt. permis! Bravo tie, ti-am zis eu ca il iei din prima??? Hai ca mergem maine impreuna, te-am sunat dar erai ocupata. Chiar voiam sa-ti propun. Vorbim la tel si vedem cum facem sa ne intalnim.
Lali, sigur ca iesim si in feb. Abia astept! Eu chiar am pofta mare de o Thalia, de o tigaie picanta...
Cu rodiile habar n-am, nu i-am dat inca din motivul semintelor mici, nu stiam cum sa i le dau. Avocado insa ii dau si il papa cu placere, stiu ca e f. bogat in vitamina E si K, plus multe alte bunatati si beneficii pt. bebelusi. E copt cand e ceva mai moale, il poti apasa usor cu degetele si se curata usor de coaja. Trebuie sa fie unsuros-cremos ca si consistenta cand il pasezi.
Si nu-ti face probleme ca noi toate cred ca am crescut cu fructe autohtone. Deh, se schimba vremurile, de-aia sunt astia mici asa destepti , mult mai multa informatie.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Am mai citit din urma, si am vazut ca a ramas Casa Elisabeta;Imi puteti da mai multe amanunte din zona/ stiu ca am fost odata cu colegii de servici dar am fost cu masinile si nu imi amintesc nici un reper; macar un nume de statie de masina (gen 182 sau 282 parca), caci vin din zona Dna Ghica- Bucur Obor...Please!

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Fetele uitati aici siteul restaurantului Casa Elisabeta http://www.casa-elisabeta.ro/contact.php ,aveti acolo adresa si chiar harta cu strazile din jur.
Eu din pacate nu cred ca pot venii pt ca la Rebeca la gradinita este sedinta cu parinti chiar maine si nu stiu la ce ora se va termina.Daca insa am timp poate trec macar un sfert de ora sa va vad.
Am hotarat de comun acord cu pediatra si vineri facem si noi priorixul,antirujeolicul este mult mai nasol se pare.Mi-a zis insa ca trebuie sa facem un rapel dupa priorix pe la un an jumatate, doi.
Stie cineva ce este rapelul asta ca eu habar nu am?

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Crinuta ,Rayan a avut vre-o reactie dupa priorix ca eu as vrea sa ajung la Kidex duminica si i-mi este teama sa nu faca vre-o reactie mai urata dupa vaccin.
Fetele care mai faceti priorix pana vineri spuneti-mi si mie va rog cum se comporta copii dupa ,ca deja mi-e o fricaaa...

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Kita, Amaya, restaurantul e la piata Victoriei. De ajuns se ajunge usor cu metroul si apoi pe jos. A! uite ca a pus Gabi site-ul, super!
Gabi, poate reusesti sa treci macar putin, sa ne cunoastem. Eu stiu ca rapelul asta inseamna ca trebuie sa repeti vaccinul, adica sa-i mai faci un Priorix la 1 an si ceva, 2, cum a zis doctorita ta, intrucat pe primul i l-ai facut inainte de a implini copilul 1 an si atunci e posibil sa nu obtii un raspuns imunitar adecvat din prima incercare. E pt. siguranta.
Si mie mi-e frica...brrr. Tudor a facut febra mare la ultimul vaccin, cel de 6 luni si acum mi-e groaza!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Sunt stresataaaaa. Pediatra lu' copilu' ma tot amana cu priorixul. Nu pot sa il tin in casa o luna de zile ca innebunim amandoi. Si am aflat ca se poate lua boala din aer. Adica daca un copil a stranutat sau tusit si dupa aia trecem noi prin zona se poate molipsi. Sper ca m-am exprimat cat de cat inteligent ca sa ma intelegeti. Eu credeam ca doar daca vine in contact cu copii bolnavi. Am cumparat deja priorixul si sunt hotarata sa i-l fac.
Sper sa nu faca febra dupa vaccinu ca sa pot veni si io la intalnire.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

M-a sunat dr. pediatra si a zis ca vineri ii face RUVAX (doar anti-ruj). Eu am insistat pe trivalent (Priorix) pe motiv ca in adresa primita de ei scrie ca se vaccineaza cu ruvax copiii nascuti intre ian-mai 2005. Am zis ca Mara e pe 3 ian si daca era pe 30 dec facea Priorix. Pt diferenta de cateva zile, nu-i poate face priorix? A zis initial ok, sa cumpar priorix, apoi a revenit cu tel, a zis ca a sunat la ... sanatate nu mai retin ce institutie (cei care le-au trimis vaccinul si instructiunile)si ca au zis NU Priorix decat la 1 an implinit clar.
zice sa facem Ruvax.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Megg, la fel si noi, ne-a sunat azi sa mergem maine la vaccin, eu am spus ca vreau Priorix, si mi-a zis clar ca nu acum, ala se face la 1 an. asa au primit indicatii de la Minister. Eu merg pe varianta asta ca mi-e frica sa fac de capul meu ceva.

asa ca maine,sper sa ajung, doar daca nu face d-ra probleme. Eu sper ca nu.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput