Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Sirimie ce ai facut cu programarea pt vaccin? ce vaccin faceti? intr/un fel si noi apartinem de MI si pediatra mi/a spus ca in cateva zile o sa decida care vaccin ni/l face.

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Pai haideti atunci, stabilim ceva clar cu intalnirea? Inteleg ca sigur vin: Amaya, Patricia, Shobo, Kita, eu si nesigur: Liviana, Ixxi si Gabi.i. Eu o sa mai vorbesc azi la tel. cu Gabiu si V.Erica ca poate nu citesc si ar vrea sa vina si ele dar nu stiu...
Scuze daca am omis pe cineva, nu a fost intentionat. Intreb mai mult ca sa stim ce rezervare facem, daca facem, pt. cate persoane adica.
Adita, Ana Maria, Leta, Megg, Ubi, voi nu veniti? Anda, Ilucae, Alina Gabriela? Si toate celelalte fete, nu va mai enumar acum, nu va suparati va rog daca uit pe cineva dar suntem multe...

Pt. ca Shobo are o preferinta clara pt. Casa Elisabeta iar noua, celorlalte ne este indiferent (sau mie cel putin asa imi este, atata timp cat ne intalnim), propun sa ne vedem la Casa Elisabeta, joi, 8 decembrie (adica maine), ora 16 sau 17. Cum credeti ca e mai bine, la 16 sau la 17?

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Buna mamici,

Revin si eu in sfarsit pe Net datorita Mosului care s-a-ndurat de suferinta mea si mi-a adus un calculator nou, pentru ca acela vechi daduse coltul...

Am citit un pic din urma si m-ati speriat cu rujeola asta!
De ce-or fi murit bebeii aceia ca doar e o boala a copilariei? N-am auzit/vazut/citit nimic pana aseara cand am deschis Netul...
Si pe noi ne-a chemat la vaccin, insa ma tem sa nu ia virusul chiar de-acolo, nu stiu ce vaccin se face (a vb sotul), ce reactii adverse poate avea, asa ca, daca ma hotarasc sa i-l fac sigur o sa-l facem acasa.
Voi ce faceti: ii vaccinati sau ii izolati?

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Irina, am trimis aproape in acelasi timp!

Mergi la inceput

Dana, chiar azi voiam sa te sun sa te intreb daca ai cum sa ajungi maine la o cafea si o prajitura sau altceva bun de papa, plus un pahar de vorba, cel mai important de altfel. Si daca ai chef fireste.
Noi il vom vaccina zilele astea pe Tudor cu Priorix, care este trivalent. Pana atunci stam cam izolati.

Mergi la inceput

Nu pot veni maine din pacate, pentru ca n-am cu cine sa-i las pe prichindei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Stati ca m-ati pierdut pe drum? Se face intalnire? Doar mamici? La casa Elisabeta de pe Ion Neculce?
Ce ora? 17?

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ubi, da...eu as prefera la 17 ca sa pot sa hranesc piciul la 16 si sa nu intarzii prea mult la intalnire.

Imi zice si mie cineva cum ajung acolo din Drumul Taberei? si va rog spuneti-mi ca se fumeaza acolo...

Dana, este o boala a copilariei dar este foarte periculoasa (chiar letala, dupa cum s-a si vazut) pentru copii sub un an si pentru adultii peste 24 de ani. Noi l-am vaccinat
pe Andrei.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Oana, oare cand eram noi mici se-ntamplau tragedii din cauza pojarului si nu erau mediatizate? Sau mi-a scapat mie?

Mergi la inceput

Ubi, DA. Nu-i asa ca vii si tu?
Amaya, se fumeaza, stai linistita, eu asa stiu ca n-au fost probleme din astea cand am mai fost si eu am multi fumatori in jur. Din pacate nu stiu cum se ajunge din Drumul Taberei ca stau in partea opusa...

Ramane atunci pt. maine la ora 17 la Casa Elisabeta. De acord?

Shobo, esti feri? Atunci pune mana si fa rezervarea!

Mergi la inceput