Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(61)
Raspunsuri - Pagina 4

Amaya spune:
Patricia, multumesc...am modificat...ce sa-i fac, sunt cu mintea in vacanta.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Shobo spune:
cred ca vin si eu joi la 17:00 dar la Casa Elisabeta as vrea eu.
despre Cuptorul cu Lemne am auzit de rau.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

adita spune:
fetelor, multumesc de urari, sa-mi tineti pumnii joi dimineata
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Amaya spune:
Adita, ii tinem cu siguranta...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

crinuta spune:
Adita, iti tinem pumnii!
Legat de intalnire nu stiu sigur, dar voi vedea.
Una peste alta am o oboseala in mine de nu mai pot. Eu nu sunt nici o fire foarte rezistenta la oboseala, dar parca acum am atins un apogeu.
Nu zic ca acum cateva zile m-am dus la Carrefour si am ametit acolo.
Of...
Crinuta si Rayan

ixxi spune:
Gabry nici mie nu mi se raspunde de fiecare data, dar nici eu nu raspund celorlalte fete, asa ca nu am pretentii. Dupa cum stim toate timpul nostru este destul de limitat, e`u de cele mai multe ori scriu cu fata pe un picior, iar ia tasteaza printre mainile mele si eu trebuie mereu sa modific , calculatorista mica, (din burta masii statea la calculator).
Ne cunoastem de ceva vreme, cred ca ar trebui sa lasam deoparte ambitiile, ironiile si atitudinile negative. Sa fim mai indulgente si intelegatoare unele cu altele, ca doar trecem prin trairi similare, chiar daca unele merg la serviciu iar altele stau acasa. Toate avem zile bune si zile rele, iar atunci cand mai multe avem in acelesi timp o zi proasta......iese cam asa.....
Haideti sa lasam noaptea sa treaca linistita....noaptea este un sfetnic bun, maine va fi altfel.....
In legatura cu intalnirea...tare as vrea sa vin si eu sa va cunosc, in functie de ora si locul stabilit si de tati care trebuie sa vina mai devreme acasa....sper sa vin.
Acum noutati....mai avem un dintisor...incisiv lateral jos stanga, a iesit azi, desi dupa carti nu era randul lui; mai avem 2 joscare nu au crescut de tot si 2 suscare au spart gimgia unul acum 3 sapt si celalalt acum 2 sapt. In ritmul asta...la 1 an ii avem pe toti
Acum va pup si va orez o noapte buna.
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

crinuta spune:
Adita, iti tinem pumnii!
Legat de intalnire nu stiu sigur, dar voi vedea.
Una peste alta am o oboseala in mine de nu mai pot. Eu nu sunt nici o fire foarte rezistenta la oboseala, dar parca acum am atins un apogeu.
Nu zic ca acum cateva zile m-am dus la Carrefour si am ametit acolo.
Of...
Crinuta si Rayan

ixxi spune:
Adita bafta multa!
Shobo nu stiu ce ai auzit tu de Cuptorul cu lemne, dar noi mergem des acolo si au o pizza....yami, am fost chiar vineri si totul a fost ok. preturile sunt forte bune, servirea este ok, singurul lucru nasol este ca se fumeaza.
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

gabi.i spune:
Liviana nu in decembrie nu se mai organizeaza "Clubul mamicilor " insa se va relua din ianuarie 2006.
Adita bafta multa si fa si tu cumva si uita emotiile acasa cand pleci la examen .
La intalnirea de mamici as venii si eu caci tare as vrea sa va cunosc dar nu stiu daca voi avea cu cine sa las copiii.
Acum ca va-m citit si pe voi m-am speriat si mai tare cu rujeola asta si deabia astept sa ajunga vaccinul la pediatra noastra sa ne cheme sa-l facem .Sper sa se intample asta cat mai repede.
Mai stie cineva ceva de Oana? ca vad ca nu mai da nici un semn.
Oanaaaaaaa!
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

gabi.i spune:
Am uitat sa va zic eu sigur merg la Kidex duminica ,pentru ca este ziua Rebecai si poate gasesc vreun cadou frumos.
Mai vine cineva duminica?
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE