Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Gata am pus pozele, sper ca pana maine dimineata, cand o sa intrati voi or sa se incarce toate. Pe langa cele de la intalneala am mai pus cateva si cu turbo piersicuta.

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Buna fetele,
ingrozitoare situatia cu epidemia de rujeola, am incercat sa citesc ceva ziare dar nu prea am gasit cine stie ce despre asta.
Aici priorix se face la 1 an si se repeta la 4 ani. Am citit documentul de la GlaxoSmithKline (producatorul belgian) si exact asa spuneau sa se faca. Insa intr-un loc ziceau ca la copiii sub 12 luni se poate face in picior si la cei peste in brat... deci ce sa mai crezi? Gabriel il va face in februarie si tot atunci cel contra meningitei si cel pt varsat de vint care de fapt se face la 18 luni, dar eu il vreau acum pt ca el merge la gradinita.
Nu stiu care e situatia vaccinarilor in Ro, dar aici fiecare consiliu local are sedinte de vaccinare de citeva ori pe luna in diverse locuri si fiecare se duce la care sedinta vrea si poate. Evidenta se tine pe calculator si ei stiu la orice moment ce vaccinuri ai facut si ce nu. Bineinteles ca ti se spune inca de la nasterea lui bebe la ce virste trebuie sa te prezinti cu el. La intrarea la gradinita/scoala te verifica si daca nu ai copil vaccinat corespunzator te trezesti ca nu-l primeste.
Ma bucur ca ati reusit sa va intilniti, cred ca a fost super...
Am si eu o mica problema dar nu cred ca se poate rezolva acum, ci cind mai crestem... de multe ori Gabita e prea obosit seara sa manince mai mult de 200ml de lapte si se trezeste peste noapte de foame. Masa lui de dimi e de obicei pe la 5 dar azi noapte a fost la 3 juma. Ce mi-a placut a fost ca si-a scos suzeta din gura si a zis "papa", asa ca i-am dat lapticul si in 5 minute dormeam amindoi. Dimineata pe la 7 trageam de el sa se scoale
Numai bine tuturor,

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Buna dimineata! a pus si eu pozele de ieri de la intalnire in albumul "intalnire mamici";
Pozele sunt aici
Leta si noi avem patut din material textil si folosim numai nivelul de jos; peste salteluta initiala a patutului care este graosa de cativa cm, am cumparat o alta saltea de iarba; si in patutul tarc si doarme sau se joaca Andrei;
Catiflo si Andrei a inceput sa se mai trezeasca noaptrea de foame, desi el seara pe la 9 mananca 240 de lapte cu 4 masuri de cereale; de vreo saptamana cam la jumatate de ora de cand a terminat laptele ii fac si un supliment de inca 120 cu 1 masura de cereale , dar din asta mai raman vreo 30 si doarme cam pana pe la 7,30-8;
Adita imi pare rau, caci stiu cum e; ca sa te imbarbatez, iti zic eu care sunt un total antitalent la sofat, si l-am luat a treia oara; ma rog eu consider ca a fost si un dram de ghinion, caci dupa ce l-am picat prima oara mi-au furat actele cu tot cu buletin, apoi a trebuit sa astept adeverinta provizorie sa fie gata, apoi incepea sesiunea si am tot amanat examenul pana a expirat adeverinta, dar intre timp imi gasisera buletinul, dar asta expira caci implineam in vara aia 24 de ani; intr-un final m-am inscris in iarna la examen, cai nu mai averam mult si se implinea un an si m-a depasit unul cu un oltcit pe linia de tramvai si nu i-m dat prioritate care a strigat "nu-i da ba carnetul", si am oprit pe dreapta si politistul mi-a zis: Ai auzit ce-a zis soferul ala sa nu iti dau carnetul, si am dat urmatoarea data in februarie, cand se implinea un an fara o saptamana de cand incepusem scoala de soferi...

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Hi, hi hi! pe 9 februarie 1998 am luat permisul auto, si pe 10 februarie 2005 am nascut; Pai sa inteleg ca eu lipici am la februarie? (ca de maritat a fost pe 2 martie:))

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Cu intarziere multumesc pt info cu rodiile.
Raisa mea e bolnavioara,crde racita sau gatul nu stiu sigur,eu oricum astepr 3 zile de febra apoi merg la medic.Ii dau tratament homeopat si multa vit c.a si vomat asa ca Alina,nu esti singura.Eu ii dau numai san cand vomita si ceai.am scos mancarea de ieri.
adita si eu ca si Kita tot inainte de a implini un an am luat dar a doua oara,ca sa vedeti ce interes i-mi dadeam sa dau examen....si acum mor dupa condus.Asa ca stai linistita e timp.
am vazut si eu pozele de la intalnire si va invidiez.Vreau si eu.

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

multumesc de incurajari, fetelor.am vazut si pozele de la intalnire, tare mi-as dori sa pot veni si eu odata

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Adita si eu am luat permisul din a doua incercare, la prima mi/au aplaudat genunchii.....de nu mai stiam de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bravo fetele, sunteti asa de frumoase in poze! Deh, ce face maternitatea din om. :P
Ma bucur mult ca ati reusit sa va intalniti.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Vai, vai dar ce vorbarete suntem azi.....

Am si eu nevoie de cateva sfaturi, ca sunt noua in ale biberonului si laptelui praf.....

Pe cutia de humana scrie cantitatea de lapte pe care trebuie sa o bea copilul, raportat la varsta, 230 ml, daca puiul meu ar manca mai mult...eu ce sa fac sa o indop.....sa sa respect portia? Nu as vrea sa/i dau prea mult sa nu cumva sa se .

Si inca ceva in cat timp trebuie baut laptele din bibe? pe cutie scrie ca nu se pastreaza resturile de la o masa la alta, dar daca eu il dau in decurs de o ora e ok?

Of, of...ce usor era cu tzitziiiiii........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ixxi, dar piersicutza crezi ca ar vrea mai mult de 230? poti sa pui eventual cereale ca sa fie mai consistent. Rebecca nu se abate de la cantitatea 150 ml -apa- si eu ii fac mai mult mereu in ultima vreme, 180, 210, dar nu haleste niciodata tot, si as vrea sa manince si ea macar o data tot.

Nu se tine laptele de la o masa la alta -mai ales acum, cind e una dimineatza si una la culcare-dar sa stii ca si eu i-l mai dau si in decurs de o ora,poate si mai bine, pentru ca ma refuza si trebuie sa stau dupa fundul ei pina accepta, mai ia o gura, se mai gindeste, etc... si asta ar insemna sa arunc o gramada de lapte.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput