Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(61)
Raspunsuri - Pagina 10

Witchie spune:
Amaya, din pacate maine imi este imposibil.
Vineri as fi putut, dar maine nu am cu cine lasa balerina.
Plus ca azi a intrat un cretin cu un tico in taxiul in care eram cu Irina si ne-am cam invartit pe loc, sincera sa fiu sunt nitel zguduita. Ea nu a patit nimic, nimeni nu a patit nimic de fapt, doar tabla s-a indoit, dar numai gandul ca daca avea ala viteza mai mare....
Simt nevoia sa stau nitel in vizuina mea.
Poate data viitoare.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Aliante pisicesti
VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Amaya spune:
Of, Anda, imi pare tare rau de asa aventuri, Slava Domnului ca tu si Irina sunteti bine. Imi inchipui ce ganduri iti trec prin cap acum. Uite din cauza asta nu am si nu voi avea niciodata carnet, fiindca toti nebunii si idiotii si-au luat masina (pe langa cei care n-au nici o vina).
Insa imi pare tare rau ca nu vii maine, asa speram sa te cunosc si face to face...din pacate, la cat de greu ne urmim, cine stie cand va fi urmatoarea...dar eu raman optimista.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

lbelciug spune:
Matei a facut primul pas nesustinut!
Sunt tare mandra de el! Voinicutul lui mama...
Am mai pus niste poze in albumul 9 luni. Acolo il puteti vedea in masina si PE masina! Cine are placere, este invitata sa le vizioneze.
Distractie placuta fetelor care se vor intalni diseara. Mi-ar fi facut placere sa vin si eu, insa eu plec tarziu de la servici...
Adita, sa ne spui ce ai facut la examen. Iti tin pumnii, oricum!
Eu o sa merg sambata la Kidex. Mai vine cineva atunci?
Kita, ramane pe duminica sa mergem la Cora?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, felicitari!
doamne,ce mai cresc copiii nsotri!
Pacat ca nu poti veni si tu la restaurant...de fapt, nici eu nu sint 100% sigura ca pot ajunge, insa sper.
si noi am mai pus niste poze noi la 10 luni.
in curind cred ca vom merge si noi Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Shobo spune:
Codrin e perfect pina acum... nimic, febra sau altceva si papa ca de obicei. nu cred sa mai faca febra de acum, sa vedem in zilele 5-7.
deci stati linistite si cu AR-ul!
ne vedem acolo la 17:00.
noi iesim putin afara acum.
Liviana, felicitari puiului mergator!!!
noi inca nu mergem.
Amaya, e mai aproape de Miciurin.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

aurelursu@k.ro spune:
Io iar sunt stresataa. Pediatra lu copilu' nu vrea sa ii faca priorixul, cica nu se face pana la un an. Nu pot sa il tin izolat pana la un an, adica inca o luna de zile ca o iau raznaaaa. Offf ce sa fac acu?
Vad ca sunt fete care au facut vaccinul priorix la 11 luni, nu? Crinuta parca Rayan nu?? Si e bine? Ca nu mai pot citi . Cred ca o sa il fac de capul meu priorixul si gata.
ne vedem la 5 pupici

Amaya spune:
Gabiu, pana si noi l-am facut si avem doar 9 luni si jumatate si nici o pediatra (bebe are 2, medicul de familie si pediatra de la Medicover) nu mi-a spus de vreun risc daca il facem acum, din contra chiar ne-au indemnat sa-l facem.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

kita spune:
Am venit si noi de la vaccinul antirujeolic, si acum doarme; O astept pe mama sa vina pe la mine si daca Andrei e OK pana pe la 4, plec de acasa si ne vedem la Casa Elisabeta; in caz de nu pot sa vin te sun pe tine Shobo ca sa va spun, dar ni s-a spus ca reactiile pot sa apara intre a 5 si a 10 zi de la administrarea vaccinului, asa ca teoretic nu are ce sa fie rau;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Shobo spune:
aurelursu, dar de ce nu-i faci AR-ul?
hehehe, kita , npoua ni s-a spus intre a 5-a si a 7-a... sa vedem.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

lbelciug spune:
Hehe, se vede ca v-ati dus la intalneala!
E cam pustiu forumul la ora asta. Si eu care sunt inca la munca. Dar totusi ma gandesc la voi si sper ca va simtiti bine! Abia astept sa vad pozele (banuiesc ca veti face macar cateva)!
Adita, ce-ai facut la examen?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei