Miresele anului 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
clarisa_clarisa spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by clarisa_clarisa
Neatza fetelor si La Multi Ani tuturor Nicoletelor!Eu sunt tare fericita ca ne-am decis in cele din urma la un restaurant si maine ne ducem sa incheiem contractul.In sfarsit am reusit sa bifam un lucru de pe lista........dar cate mai avem....
Clarisa
Pai, spune-mi numele, daca vrei, ca sa te trec pe listutza si cu el, ce zici?
In privat, daca se poate, ok??
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Casa Alba - Baneasa 2 septembrie 2006.Mersi
P.S.Privatul nu a mers
Clarisa
ooana spune:
Help ... caut si eu pe cineva!!!
Tocmai m-am uitat pe listuta si am observat o persoana...imi cer scuze ca nu am observat mai devreme!!
Lilly79...unde e fetita? Vreau sa vorbim ca vad ca faci nunta in Tg-Mures!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by clarisa_clarisa
Casa Alba - Baneasa 2 septembrie 2006.Mersi
P.S.Privatul nu a mers
Gata, esti in fruntea miresicilor de septembrie
Cu PM...se mai intampla, asta e
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
jesia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Fetele... din Bucuresti... nu ne vedem si noi pan' de Craciun ???... la o cioco calda... o barfa...
da... da... da ...hai sa ne intalnim ... si sa barfim
Cat despre programul meu de la servici ...deocamdata e ok 9-18 putea sa fie 9-17 (dar cica sa avem pauza de masa) aiurea mananca fiecare cand apuca nu pleaca nimeni de la birou in pauza de masa... decat sefi evident.Niciodata nu am stat peste program cand se face 17:58 am taiat-o.De cele mai multe ori ma plictisesc dar dupa munca si remuneratie
Andita spune:
First of all: LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!! pentru Nicolete si Nicolici! Sa fiti fericite, dragelor, si iubite de cine trebuie!
In legatura cu programul, la noi la firma e OK. Am program fix de la 9 la 17:30, foarte rar stau peste program, iar daca stau, orele suplimentare nu prea se platesc. Oricum, nu asta e problema, nici salariul, care e mai mult decat imi imaginam sa am la varsta asta. Problema e ca de fiecare data cand dovedesti ca esti bun si meriti o promovare de mult promisa, ti se da in cap de vezi stele verzi, si pici de prost, de-ti vine sa-ti iei lumea in cap. Am patit-o de 2 ori in 6 luni, motiv pentru care acum sunt in minunata situatie de a-mi cauta activ de lucru, dupa cum va spuneam. Chiar ieri am fost la un interviu pentru un post super, si sper sa fie bine, poate rasare soarele si pe strada mea.
Nunta noastra
Poze
Andita spune:
M-am dat cu vorba, si am uitat sa va povestesc de mos..... A fost super dulce, asa cum e de obicei, iubitel al meu. Inca o data, ma face sa cred ca e mai romantic decat mine. Aseara a venit mai tarziu ca mine, cu o sacosica, si mi-a zis ca-i pare rau ca nu a a vut timp sa-mi ia cadoul pe ascuns, sa-l piteasca si sa-mi faca surpriza, si sa ni le dam din seara asta. Am facut "schimbul" de cadouase, dulciuri, ca asa e la no traditia de Mos Nicolae, si ne-am culcat linistiti, fara sa mai asteptam vreun mos. Si dimineata cand m-am trezit, eu aveam ghetutele iar pline..... Ce iubitel am eu.....
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
Hai, ma, fetelor, v-ati hotarat cand ne vedem, unde si la ce ora ? Facem schimb pe PM de telefoane ??
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Hai, ma, fetelor, v-ati hotarat cand ne vedem, unde si la ce ora ? Facem schimb pe PM de telefoane ??
eu am propus duminica...ora...ma gandesc ca dupa un pranz, nu? adica..dupa 12, 1....unde...nush'....poate undeva pe la muncii...ca sa nu zic decebal ...ca centru....sigur va fi nebunie....
skimb...da, facem
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006