Miresele anului 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 23
krelia spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Krelia, sper ca motivul pt care n-ai mai scris nimic este ca ai mult de munca la servici si nu ca ai cazut in depresia vietii tale. Capul sus!!
nu, n-am cazut in depresie, sunt suparatzik, intr-adevar, Divinutza, deh...se mai intampla .....dar imi gasesc puterea sa fiu cu voi aici...mersi, iubita
quote:
Originally posted by Raza de soare
Ce ziceai de ipohondrie ?... pisoi, daca un barbat nu vrea sa se insoare, nu vrea si gata ! el vrea ! cu tine ! daca al meu pui n-ar fi vrut, la cat l-am zapacit, saracu', cred ca ma strangea de gat...
Hai ca va impacati voi... Doamne, ma minunez cateodata cat de mult ne asemanam...
Nicole,doar vom avea aceeasi melodie de deschidere a dansului, nu? ..era normal sa ne asemanam ...
Mda, sper sa mai vrea ...si sa treaca peste cearta asta...ce sa fac dk am mostenit-o pe mama si am tibru vocal mai ridicat?? Ca io nu tzip , eu doar vb mai tare.....ce, e vina mea ca bunicu' nu aude bine si ca familia noastra s-a obisnuit sa vb tare ca sa auda el?
...cica, vorbim acasa mai pe larg.....(citat)
Edit: si cica "te vreau.......oooooofffff"
(oare mi-o da inelu'?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooanaquote:
Originally posted by krelia
...cica, vorbim acasa mai pe larg.....(citat)
De obicei asta e replica mea !!
Mda, pe mine de obicei, ma cam sperie replica asta...ca nu poti stii la ce sa te astepti...da' dk a zis ca ma vrea......
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
olguttza spune:
Krelia, mama, io n-am pe nimeni surd in neam si nici nu mostenesc pe nimeni. Da toata viata am suferit din cauza "timbrului", iar cand ma cert cu al meu, nu tre sa tzip ca sa ma fac auzita La munca si, in general, in locurile publice, m-am "educat" sa fiu mai silentzioasa. Nu-mi iese totdeauna, ci numa cand sunt bine dispusa
si da-i naibii de draci!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
jesia spune:
fetelor stati linistite ......inelul o sa vina tot cand o sa vrea "el" ...degeaba ne zbatem noi...batem apropouri ca daca nu vrea ...nu vrea .....o sa vina el si momentul ala
Iar despre cearta pe care a avut-o Krelia...sunt si pe la noi mie-mi zice ca seman cu mama ca tip la fel de tare ca ea si ca fac figuri la fel ca ea.........barbati nu ai ce sa le faci tre` sa se scuze si ei cu ceva si atunci dau vina pe noi ...cica sunt capul familiei "autoritar"...dar noi suntem gatul si capul se intoarce dupa cum vrea gatul
Divine girl spune:
Maaaai, de cand ma tzin sa va povestesc si eu cum a fost la mine cu inelu' ... ca io's posesoare
Noi tot vorbeam de nunta de vreo 2 ani, dar ... sa termin eu cu toate shcolile pe care le-am facut, sa ma angajez, sa ne luam casa ... auzi!!!! sa ne luam casa!!!! pai cu ce nene???!!! ca nici cu credit nu am fi putut ... decat impreuna
Deci, intr-o zi ne-am dus pe la nashi (ca noi aveam nashi cu mult inainte sa ne hotaram sa face PASUL) si ne-au bagat intr-o shedintzaaaa ... Mama, ce era la gura lor! Noi, ca nu avem bani de nunta, c-o fi, co patzi ... la care nashu:"pai la ce va trebuie bani? Ca aia plateste nashu', ailalta nashu', ailalta tot ... nashu'! Voua va trebuie bani de tzoalele de nunta. Restul, dupa nunta se plateste". Si ... i-au bagat mintile in cap lu' puiu'C ca eu voiam de mult si eram oricum mana'n mana cu ei . In final l-au convins ca nu-i asa de greu sa faci o nunta si dupa nush'cate ore de parlamentari am dat in scris ca facem nunta. Pe bune, chiar am dat cu subsemnatzii!!! Eeee, la mishto ...asa ...
Aaaa! Si eu nu aveam inel atunci. Din aceleasi motive ca si la voi: ca nu e momentul, ca el nu ia inel pana nu se hotaraste sa se insoare, ca el nu intelegea ca daca am inel pot sa stau si 10 ani cu el pe deget - nu trebuia sa ma si ia de nevasta atunci, ca nu avem bani, ca nu stie ce sa-mi ia ... si ... tot asa pana ...
A trebuit sa mergem sa ma ceara de la ai mei (tot la initiativa lu' nashu care a tinut neaparat sa fie de fatza la "eveniment")
Si atunci am pus picioru'n prag si am zis:"eu la mama si la tata nu merg sa le spun ca ma marit fara belciug pe desht, clar!!! asa ca vezi cum faci!"
Si ... in ziua in care trebuia sa plecam acasa la ai mei (eu nu's din Buc) s-a prezentat cu belciugu'n dintzi . Maaaamaaaa, ce mandra am mai fost!!! . Dar mi-a fost si un pic mila de el, saracutzu', pt ca 2 zile a umblat ca nebunu' prin tot orasul (doar avea dedlain )sa gaseasca belciug de care voiam eu, si nu altfel. Pana la urma nu a gasit cum voiam, dar macar seamana . A, si dupa belciug tot cu nashu' a umblat ca singur daca era ... renuntza sa mai caute . Dar nashu' l-a carat dupa el cu o rabdare fantastica
Deci ... fetelor ... sfatul meu: puneti piciorul in prag! Si ... pt fetele cu probleme financiare (din pacate ), se gasesc si inelushe ieftinutze. Importanta e valoarea lui sentimentala, nu karatu'
Asta a fost povestea mea
Pup la fete cucuiete!
ralu_trancu spune:
The ring has a power of it's own, and he calls for his master.
cine a vazut filmele stie.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
olguttza spune:
Girl
Girls, faza asta cu inelu e cu doua taisuri... Io am stat cu unu 7 ani; eram ca si luati, ca sa zic asa, dar eu, la fel ca voi, pe el ca vreau inel! eram in provincie, oferte putine, preturi mari, el amarat. L-am carat cu mine in preajma unui craciun in ploiesti, ca, deh, e mai mare orashu si avem de unde-alege (mai ales eu ). L-a platit, mi l-a dat pur si simplu, eu plina de spume: ca unde e romantismu? ca mi l-a dat ca si cum mi-ar fi dat o punga de zahar etc. L-a lua indarat si dupa cateva zile, Craciunul fiind, mi l-a "inmanat" (la propriu) foarte romantic in scara blocului meu . Pana la urma, am trecut cu vederea, il aveam pe desh't, eram fericita . Dupe cateva luni s-a stricat carutza, caci, vorba ceea: boala lunga, moarte sigura. Inelu ramasese la mine, sac! La vreun an dupa tarashenia asta, il intalnesc pe Dumnealui, care, fara nici un imbold, la doar cateva luni dupa ce ne cunoscusem, tot de Craciun, imi da inelul (simplutz, fara diamante , dar frumos foc!)! Cu stat in genunchi el si bocit eu. Ma rog, treceam si printr-o perioada grea, imi murise tatal de o luna...Dar nu asta a fost "scuza" lui, pentru ca, de cand ne stim, vine cu flori la mine macar o data pe saptamana, fara nici un motiv (aparent ). Nu va spun cu ce flori a venit la mine la serviciu dupa ce l-am anuntat ca-s ! (caci la serviciu mi-am facut testul cu pricina ).
Asa ca, fetelor, nu presati niciodata!! Lasati-i pe ei sa decida cand trebuie! Daca pregatirile de nunta sunt in toi, poate veti primi inelul de ziua voastra de nastere - ca sa nu-si incarce ei memoria cu o alta data pe care trebuie s-o retina : ziua cand ne-am cunoscut, ziua cand mi-ai spus "te iubesc!", ziua cand am facut-o prima data, ziua cand m-am mutat la tine etc.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Rexanne spune:
salutare fetili!
Acu am avut si eu timp sa intru la voi, sa vad ce mai faceti...pe rand acuma...
Dyadya, mersic pentru aprecieri...intr-adevar, este un foarte mare efort sa speli masina...pe care Ubi l-a intreprins aseara (ce mai , nu s-a lasat..)Si el e inscris tot pe 4tunning si mai este si membru intr-o asociatie din asta. Noi stam foarte rar vechendurile la Bucuresti, ca ne ducem de nebuni ba pe la mine la moldovioara, ba pe la el in valcea...In fine, intr-unul din cele 4 vechenduri petrecute in BUC in acest an,ideea lui de romantism a fost sa ma duca la expozitia de masini preparate la Baneasa, deci...
Kreliuta mamica, nu fi asa trista, ca si eu sunt colega de sufrimiento cu tine. Nici eu si nici puiu nu suntem din Bucuresti, stam cu chirie ca nu ne permitem o casa, eu am deschise 3 linii de credit pe carduri si doua credite propriu-zise, si mai rau ,iubi nu mai are tata. Si cateodata, cand imi mai vine mie, fac crize, ca nu ne mai ajunge aia, ca nu face aia, ca lasa dezordine prin casa, ca nu strange dupa el....In fine, ce mai , cred ca daca m-ar inregistra cineva, mi-ar fi rusine sa mai ies din casa...
Dar pana la urma, supararea nu dureaza mai mult de o zi, pentru ca ne dam seama ca daca nu ne-am avea unul pe altul...n-am avea nimic.
Si fii fara grija, nici eu nu tip, desi toata lumea vrea sa-mi demonstreze contrariu. Eu vorbesc pe tonalitatea mea. Ce-i drept, cam inalta, din cauza celor 8 ani de gazde surde pe la care am stat in scoala...
Bey fetele, cad si eu in depresii uneori, dar mai vine DD atunci si imi arata oameni care sufera intr-adevar, bolnavi, pe moarte, fara acoperis deasupra capului...si ma gandesc atunci ca sunt o norocoasa ca sunt sanatoasa, si vesela, si o slujba la care imi place sa merg, si oameni care ma iubesc...
UF!!! Opriti-ma careva ca deja va plictisesc prea tare!!!!!!!!!!!!!
PUPI
ooana spune:
Fetitele...hai sa ne mai inveselim!
Uite...eu sunt ...nu stiu ce sa-i iau la iuby de Craciun???
De 4 ani mi-am terminat "arsenalul" de idei!
Voi de Craciun cum faceti pe Mosu' sau mai exact cu ce?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day