Miresele anului 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 22
ralu_trancu spune:
Da ce va luati asa de mine?!!!!
Eu nu am zis ca e o chestie de status sociual. Noi suntem mai putin dezvoltati decat multe alte cupluri de pe site!!
E vb de ceva ce va doriti voi, ca sa intareasca convingerea ca va iubeste. E o chestie de idee. Ca nici un inel sau o hartie nu te impiedica sa faci ceva ce vrei.
Ma duc la spalatorie sa las niuste costume si va scriu mai tarziu.
SI NU VA MAI LUATI DE MINE!!!
EU SUNT IN CONCEDIU.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
krelia spune:
quote:
Originally posted by dyadya
ooana, cat adevar graiesti. Cred ca e normal sa trecem prin asa ceva in perioada asta, mai ales dupa ce am pus deja in miscare nunta. Pana acum era doar in stadiu de plan, iar acum, dupa ce am dat banii la restaurant si am mai facut cativa pasi clari in directia asta...parca totul devine prea real...Eu cred ca toate cuplurile trec prin asa ceva inainte de nunta. Mai ales cei care stau impreuna si care, pe langa "traumele" legate de nunta mai trebuie sa imparta si realitatea de zi cu zi care n-are nimic poetic in ea: facturi, cheltuieli, probleme, lupta pt supravietuire practic!
Krelia, daca asta e problema la tine, fraternizez intru totul: si noi trecem printr-o perioada agitata din acest punct de vedere. Dar gandeste-te ca e normal sa scapam caii cateodata: ne pregatim sa devenim oameni mari in adevaratul sens al cuvantului si poate chestia asta ne sperie...
Dianette, am gasit! Sper ca pot sa dau adresa ca nu e vb de concurenta aici:http://www.daciaclub.ro/lofiversion/index.php/t8590-0.html
Hm, uneori stau si ma intreb daca nu cumva il presez cu nunta asta...daca nu s-o simti incoltit...obligat.....sper sa nu devin ipohodra si sa ajung sa cred ca face toate astea cum vreau eu, numai ca sa scape de gura mea...desi, mi-e greu sa cred ca un tip ca el ar face un astfel de compromis....doar pt o casa...no way...
De cele mai multe ori, certurile se nasc din tampenii de genul - dc n-o suni pe maica-ta pe rds, ca avem gratis, ca si ea are rds, in loc sa dai dp romtelecom (stiu, sunt kitroasa, da' dc sa nu profit ) (rasp.: pt ca vreau si eu sa fumez si sa stau cu tel la ureche, la geam - si rds e fix , eh, kiar ma gandesc sa luam un tel cu consola, ca sa scap de nebun...), apoi...in ordinea numarului de pe tricou...de ce nu stingi lumina la baie...dc nu-ti duci rufele murdare in baie (cica nu erau murdare, ci doar purtate - si puse pe hol in cuier - mor cand vad camasile acolo ..dar, trec si peste asta, ca vorba aia, e barbat....de ce iti lasi cartile pe masa in sufragerie....
....certuri de la bani...evit sa avem, pt ca ar insemna sa nu mai fim oameni si sa vedem doar partea materiala a relatiei noastre....desi, intotdeauna e loc de mai bine, nu? (dar, nu vreau sa manii pe Dzeu...)
eh...las' ca ne facem noi mari si ne impacam ....
Va multumesc, fetelor!
dya, si al meu a intrat de cateva ori pe daciaclub, dar, nesimnificativ...probabilitati exista, desigur...cine stie
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
Hm, uneori stau si ma intreb daca nu cumva il presez cu nunta asta...daca nu s-o simti incoltit...obligat.....
eh...las' ca ne facem noi mari si ne impacam ....
Ce ziceai de ipohondrie ?... pisoi, daca un barbat nu vrea sa se insoare, nu vrea si gata ! el vrea ! cu tine ! daca al meu pui n-ar fi vrut, la cat l-am zapacit, saracu', cred ca ma strangea de gat...
Hai ca va impacati voi... Doamne, ma minunez cateodata cat de mult ne asemanam...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Cin' s-a luat, pui ?...
Raza de soare
Divine girl spune:
[quote]Originally posted by dyadya
Krelia, sper ca motivul pt care n-ai mai scris nimic este ca ai mult de munca la servici si nu ca ai cazut in depresia vietii tale. Capul sus!!
Ei as!!! Ti-ai gasit! Krelia si depresia! E si ea putin suparatzica! Cum sa fie depresiva cand eu tocmai am pupat-o sa-i treaca? Hai sa mai incercam o data cu toatele
Pup la fete cucuiete!
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Eu nu am zis ca e o chestie de status sociual. Noi suntem mai putin dezvoltati decat multe alte cupluri de pe site!!
E vb de ceva ce va doriti voi, ca sa intareasca convingerea ca va iubeste. E o chestie de idee. Ca nici un inel sau o hartie nu te impiedica sa faci ceva ce vrei.
Ma duc la spalatorie sa las niuste costume si va scriu mai tarziu.
SI NU VA MAI LUATI DE MINE!!!
EU SUNT IN CONCEDIU.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Urato, nu se ia nimeni de tine , cel putin eu NU. Iarta-ma ca am fost putin acida, si acorda-mi circumstante atenuante avand in vdr depresia ..e drept, recunosc, ca-mi doresc inelul cu "paishpe" ani inainte sa ma marit cu el...dar, dupa cum am mai spus-o, numai pt sentimentul ala pe care-l traiesti cand il vezi asa "neajutorat" si fastacit ..intr-adevar, poate nu e o kestie de status social, dar, are legatura, dupa mine..vrem, nu vrem...tot in jurul banilor ne invartim...si evoluam odata ce-i avem (daca-i avem)...e o kestie fireasca si important e sa nu uitam sa fim oameni, si sa nu judecam pe nimeni ca are mai mult, sau ca-si permite...asta este legea junglei si noi suntem obligati s-o aplicam.....cu problemele noastre, cu greutatile de care ne lovim zilnic, cu tristetile si cu bucuriile pe care ni le ofera viata....asta e....toti avem problemele noastre, pe care le consideram a fi cele mai importante, si toti cautam un refugiu, o cale de solutionare a lor, nu?
Pana una alta, discutia asta este ipotetica pentru ca el inel imi va da, mi-a spus ca asteapta momentul si ca stie ca "trebuie" (citez) sa mi-l dea ...asa ca, nu te bumbutza si da-mi un pup, asa..ca-ntre vecinici
PS...si zii-mi si mie unde e spalatorie in carter , sar'naaa
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
dianette spune:
quote:
Originally posted by dyadya
[
Dianette, am gasit! Sper ca pot sa dau adresa ca nu e vb de concurenta aici:http://www.daciaclub.ro/lofiversion/index.php/t8590-0.html
merci
acum citesc
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Ei as!!! Ti-ai gasit! Krelia si depresia! E si ea putin suparatzica! Cum sa fie depresiva cand eu tocmai am pupat-o sa-i treaca? Hai sa mai incercam o data cu toatele
pe Kreliut...
Raza de soare
dianette spune:
i-auziti la asta "rochia de mireasa - aici ai cam dat de necaz....ca e obligatia mirelui sa achizitioneze rochia si daca si a ta o sa lesine dupa o rochie vazuta pe o coperta de catalog (care costa doar 1300E) nu te vad bine"
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop