Miresele anului 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Stiti, ca tot sunt la capitolul recunosc ca... m-am gandit... puiu' are dreptate... eu as fi vrut un tel de-o gramada puncte + 2 mil... noua 2 mil juma ne tb pt masina... asigurare, revizie... aseara puiu' era obosit si-am stat acasa... si a zis sa iau ce vreau astazi... dar mai bine ma multumesc cu un tel unde raman si pct si banii aia ii folosim la ceva pt nunta... ca nu mor acum dc n-am tel cu camera...il pot lua dupa nunta... nu vreau sa ma gandesc ca-l doare ca tb sa renunt la ceva ce-mi doresc... asa ca probabil voi lua unul doar pe puncte, fara camera de 2 mil... doar pt vreo cateva luni... dar ma indoiesc ca va fi de acord...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Aoooooleeeeeeuuuu fetelooooor! Da' cat ati mai scris! Abia reusesc sa tin pasul cu voi la ... citit. Am reusit sa ies si eu din hartzoage dupa 2 saptamani de balamuc. De aia nu am mai scris, dar am citit tot-tot! Eee, am mai scris eu, da' d'astea scurte

Kreliutz, nu fi suparata, pupa mama pe ea de fata si trece. Eu stiu cum e, trast mi! Numai ca ... eu nu pup mashina ioc si ... ca urmare, avand in vedere faptul ca lucram impreuna nu ma duc pe jooooos, nici sa ma omori. Adica cum? Eu pi jos si el ca domnu' cu mashina???!!! Ha!!!

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

ooana, cat adevar graiesti. Cred ca e normal sa trecem prin asa ceva in perioada asta, mai ales dupa ce am pus deja in miscare nunta. Pana acum era doar in stadiu de plan, iar acum, dupa ce am dat banii la restaurant si am mai facut cativa pasi clari in directia asta...parca totul devine prea real...Eu cred ca toate cuplurile trec prin asa ceva inainte de nunta. Mai ales cei care stau impreuna si care, pe langa "traumele" legate de nunta mai trebuie sa imparta si realitatea de zi cu zi care n-are nimic poetic in ea: facturi, cheltuieli, probleme, lupta pt supravietuire practic!
Krelia, daca asta e problema la tine, fraternizez intru totul: si noi trecem printr-o perioada agitata din acest punct de vedere. Dar gandeste-te ca e normal sa scapam caii cateodata: ne pregatim sa devenim oameni mari in adevaratul sens al cuvantului si poate chestia asta ne sperie...
Dianette, am gasit! Sper ca pot sa dau adresa ca nu e vb de concurenta aici:http://www.daciaclub.ro/lofiversion/index.php/t8590-0.html

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Divine girl
avand in vedere faptul ca lucram impreuna nu ma duc pe jooooos, nici sa ma omori. Adica cum? Eu pi jos si el ca domnu' cu mashina???!!! Ha!!!

Raza de soare

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine intreba mai sus cand pica Rusaliile. Pe 11 iunie pica !!! Eu stiu, pt ca am nunta pe 10 si cica in postu' Rusaliilor nu se fac nunti, dar noroc ca facem in Bucuresti unde preotii nu's prea dusi la biserica si nu prea mai tin cont de asta

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:

Nu mai stiu cine intreba mai sus cand pica Rusaliile. Pe 11 iunie pica !!! Eu stiu, pt ca am nunta pe 10 si cica in postu' Rusaliilor nu se fac nunti, dar noroc ca facem in Bucuresti unde preotii nu's prea dusi la biserica si nu prea mai tin cont de asta

Pup la fete cucuiete!

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

OUCH!!! Pe 10 iunie e post??? Esti sigura?? Si preotul ce v-a zis, v-a cerut derogare?

Mergi la inceput

Nu ne-a cerut nimic. Ne-a zis doar ca nu prea se mai tine cont de acest post in Bucuresti, pt ca sunt foarte multe nunti in Buc si "omul face nunta cand poate, cand are timp, cand are bani". Exact astea au fost cuvintele lui. Le-am invatzat papagaliceste pt ca eram intr-un mare stress cand am fost sa intreb si l-am intrebat de vreo 3 ori "sigur nu nici o problema parinte?". Ca noi arvunisem restaurantul deja si apoi am aflat de balaria asta cu Rusaliile si nu aveam chef s-o iau de la capat cu cautarile de rest . A mai zis ca la tzara si in orasele mai mici sa tine cont si de aceasta sarbatoare si tot ce presupune ea, dar in Bucuresti nu.

Mergi la inceput

Super discutiile barbatilor !... desi, pe cativa i-as ...... Ai naibii sa fie vreunu' dac-ar recunoaste ca-si iubesc nevestele !... De fapt, unu' e... a recunoscut in fata colegilor... Puiu' meu !... si-a suportat glumele si sfaturile de rigoare... dar cand a adus argumente, aia au
Si astia de pe Dacia... s-or gandi ei ca-i veghem si ca dau de acasa ? pardon, de ingerasi am vrut sa zic...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:

Nu mai stiu cine intreba mai sus cand pica Rusaliile. Pe 11 iunie pica !!!

Eu... mercic ! la mine era faza de-o slujba inainte de ora care vreau... dar nu mai e cazul...
Kreliut, sa stii c-am avut incredere si-n agenda ta, dar 2 surse nu strica... te simti mai bine ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Gata, fetele, plec la munca. Spor in continuare.
Raza, nu-i asa ca nu strica sa mai arunci un ochi si in discutiile celeilalte tabere?!Iti mai faci o parere, te mai distrezi, mai aduni munitie!!
Krelia, sper ca motivul pt care n-ai mai scris nimic este ca ai mult de munca la servici si nu ca ai cazut in depresia vietii tale. Capul sus!!

Mergi la inceput