kitz-kitz eu am prins realitatea duminica, de atunci nu am mai incercat dar trebuie sa mearga. La mine numai PROTVul nu merge (si romania international - dar ala il prind pe antena si n-am insistat)
Merci Caroline!
Am sa mai incerc,poate pana la urma prind si eu Realitatea.
"Cand o usa a fericirii se inchide,o alta se deschide;dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi"Helen Keller
ProTV a avut ceva probleme, dar caum cica (din 14 dec) merge. Eu nu am incercat, caci eu vad doar stirile de pe antena 1 si imi sunt suficiente.Din lipsa de timp.
Good Luck!
Liliana
sarbatori fericite.
Am ajuns acasa si am verificat.
Realitatea fuctioneaza - cand ii dau dublu click intra pe windows media palyer si e ok
Protv-ul nici macar nu-l vad in lista sopcastului
E cineva care a reusit sa-l vada? Daca da, cum se face? Se instaleaza sopcast de fiecare data?
nici eu nu vad pro tv-ul nici nu apare in lista.
Realitatea o prind de fiecare data.
Antena 1 este?
TRv international nu merge.
Sarbatori fericite
bubulinele

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
Devylla sa sti ca tvr merge,se vede foarte bine.Antena1 iar, pentru PROTV eu mi-am deschis cont sa pot vedea. Dar nu prea sunt emisiuni frumoase.Pe antena1 este foarte frumos.
.
ela_
ella@... Pentru antena1 si tv nu mi-am deschis cont se vede direct.Doar pentru PROTV mi-am facut cont. Dar nu sunt emisiuni frumoase.Mie una nu imi plac.![]()