Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

ma bag si io rapid:

Papadique: daca ai facut in copilarie bolile alea ale copilariei, de care o suspectezi pe Mielu° NU trebuie sa mai stai stresata...sanatate Mielului, sa ne zici cum va mere, dupe ce veniti de la medic, scurt asa macar

Emanuela: daca iti spui pasurile intre prieteni nu se numeste vaicareala, hai destinde-te putin si impartaseste-ne grijile tale, pupici

Daria: poate Giulia e alergica, numai vezi sa n-o fi muscat un paianjen, sper ca sunteti ok!

Nicole: pupici pt moatza dasteapta, cum se fofileaza ea de pe acum cu raspunsuri evazive gen "mimic"

pupam si restul trupei, in egala masura

Danut a invatat sa dea niste pupici zgomotosi si umezi de-mi vine sa-l pap de drag, se repede si ma ia de gat, imi suceste capul sa ajunga la obraz (uneori nu-l suceste si nici eu nu apuc sa-l sucesc si-mi trage cate un tzoc-tzoc pe nas, ochelari, unde apuca).....peste pranz a sarit azi, avem pireu de broccoli cu piept de pui insa s-a obosit cam tare 2 ore pe afara, a luat 3-4 lingurite, 60 ml suc de porto si a adormit, sper sa pape deseara restul portiei
Am facut curatenie generala in casa, e luna si bec, is multumita de rezultat, acu ma doare spatele de la atata frecangeala si am vreo 5 masini de spalat cred
Noi mai avem vad de cand a dat frigul niste probleme nasoale cu mucegaiul in casa, zau, eu n-am stiut ca si la bloc se poate face. E proaspat zugravit din vara cu tifel, avem peste tot termopane, hainele le usuc pe suportul de rufe insa sunt foarte bine stoarse de masina, unele uscate deja, si totusi, pe langa rama geamurilor vem mucegai, si la bucatarie si azi a observat si jos sub calorifer, nu-mi imaginez as a ceva, in casa sunt 22-23 de grade, sunt disperata ca il sterg si in cateva zile se face la loc...DE CE???? stiti ceva de asta? e prima data ca ma confrunt cu chestia asta , Si stam la etaju 4, nu la parter!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna!

Suntem pe aici,de azi dimineata va tot citesc printre altele,acum am reusit sa termin,dar normal ca nu am retinut nik...neuronu'obosit rau saracu.
Mosul a trecut si pe la noi,cu cadouri si bucurie dar si cu ceva neplacut....febra 39.5-40,pentru moata mica...asa ca rezultatul e lesne de inteles,2nopti nedormite,medicul declara un banal rosu in gat=Ospamox 4zile....asta este,azi e mult mai bine fata de ieri,ieri a zacut toata ziua,nici nu putea sa stea in fundulet...ofof,maimai...las ca trece si asta.

Urez si eu cu intarziere,La multi ani!Nicoletelor si Nicolailor,sa aveti parte de sanatate si fericire.La multi ani Nicol!La multi ani Bubu al Gongutei!

Am vazut toate pozicile,asa ca pupam toti poznasi si toate mamicile,in gasca

Vrabiutule,cum te mai simti?

...ma duc sa-mi mai fac o cafea,ca nu-i de gluma,sunt cam asa la moacanuma ca la ambii oki,de la privatiunea de somn...

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, nashpa treaba cu mucegaiul, si noi mai pateam asa cu un perete din sufragerie, ca noi stam, la etajul zece pe colt si doua laturi ale sufrageriei sint in "aer", ca sa zic asa, peretele acela era mereu umed si cred ca de asta facea mai mereu mucegai ! In fine, l-am rezolvat pe asta, dar a mai ramas ceva din balcon, unde am dat cu o solutie anti-mucegai si acu vad ca nu se mai face !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Alice- cum se numeste solutia? pe mine ma mira ca acu s-a gasit sa se faca mucegai dp ce am izolat cu geamuri ca lumea, usi ermetice....

Andreea- sanatate Alexiei

Mergi la inceput

Lia. iti promit ca iti dau pm cu numele solutiti - sper sa se mai distinga ceva pe eticheta, dar de indata ce se trezeste Andrei, ca doarme in camera unde este balconul si nu vreau sa fac zgomot, ok ?

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

merci Alice, nu te grabi, ca numa ce am terminat de frecat, azi n-o mai iau de la capat nici pt 50 de milioane:))
bye the way....aseara am auzit la stiri ca functionarii publici din primaria locala vor intra in greva ca deh, salariile lor sunt de doar 30 de milioane/luna + 20 milioane prima de Craciun, si vor sa aiba o majorare cu 50 de procente. Ha-ha-ha, si cand ma gandesc cat castigam eu cand lucram in domeniul social, imi vine sa ma dau cu fundul de pamant, tare proasta am fost! Pai eu as zice merci sa lucrez 8 ore, de fapt 7, ca o ora e pauza de masa, si sa iau 20 de milioane...

Mergi la inceput

Io cind aud de functionarii publici, ma apuca o "efervescenta" de nedescriiis !Da, citisem si io o stire cum ca vor iar bani, mama ce ma oftic cind aud de-astea ! Acum ultima oara am fost la trezorerie sa imi iau banii de la impozit, si ce trai nineaca au aia acolo si cu ce drag se uita la tine, nu mai zic !Cam asta e emoticonul pe care l-as folosi pentru ei - , cer iertare daca exista printre voi functionari publici, dar nu ma pot abtine !!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Am inteles cum sta treaba...DAR..la noi problema adormitului e oarecum secundara (adica nu e regula generala sa faca scandal la culcare).Problema number one e ca se trezeste in timpul noptii si vrea la noi in pat. Si nici nu pot sa-l las sa planga ca sare barbata-meu, el nefiind de acord sub nici o forma cu metoda asta de educare (e adevarat ca nici io nu ma omor dupa ea, dar parca as incerca asa putin).

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am reusit sa vaz pozele cu raducu si moata`n rochie de revelion, pupam in egala masura pe amindoi.
rain, de vorbit nu mai am cum, da` daca ma suna ii spun... tzucureii is bine pina la ora asta, da` stii cum e... azi am avut o zi buna, in harnicia mea am scuturat cearceafu` cu tot cu pijamale si-o pereche de sosete de-ale ilincai, sosetele le-am recuperat, bluza ba, sta atirnata pe-o tzava intre etaje, ajtept sa bata vintu` poate mi-o da jos..
a, si subscriu la faza cu functionarii publici, astea tinere mai sunt cum mai sunt da` babele ma scot din minti, io evit il trimit pe barbatu` meu ca are priza la ele si rezolva repede problemele. la fel, scuze, n-am vrut sa jignesc pe nimeni...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Nicole, sar'na de pont. (vazut moatza model
Acu' dupa ce mi s-a mai linistit neuronu si am iesit din vrie si mai pot rationa creed ca stiu si motivul cosmarului de aseara: efervescenta cu masina si prezenta lu' tac'su (din cate am observat io cand suntem, amandoi acasa e teroare seara la culcare, vrea cand la unul, cand la altul). De regula seara trageam o partida de joaca, mancam, baitza si lapte cu luminile stinse si cu tv-ul la minim si in circa 20 min adormea. Daca pentru seara mai pot sa fac intuneric, ce ma fac cu somnul de pranz? Ca draperii/storuri n-am si lumina e maaare in camera...
Eeee. las' ca pana la 20 de ani ii trece!

Irina, vazut Radu. Pupe scumpetei. Io, intr-o perioada, de oboseala, cand se trezea noaptea il relocam intre noi sau cu mine (daca tati nu era). Dupa fro' saptamana io mi-am recuperat oboseala si il puneam la lok la el in patut si am avut proteste. Atunci am facut altceva: ma culcam cu el in brate in camera lui, pe canapea. Dupa 10 min adormea cu mine de gat si il lasam la el in pat. A functionat si acuma doar ne face controlul de noapte...

Carmen, succes la recuperari

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput