Magia Sexului
Am scris intr-o buna zi cam asa despre magia sexului:
Buna dimineata, Amanda!
Bunda dimineata Ruboot!
Si Amanda isi freca usor sfarcurile din celofan. Oglinda se rasuci un pic spre dreapta sa vada mai bine reactia lui Ruboot.
Acum ca Razboiul Rece s-a sfarsit ce aveau sa faca oare toate personajele astea ciudate construite in laboratoarele din Mundao?
Sa le recilam, se intrebara agentii secreti aprinzandu-si trabuce pantecoase si dand pe gat cate o dusca zdravana de vodca. Amanda, de exemplu, ce stia ea sa faca? Colonelul Ostrinzki se intoarse catre subalternii sai care tocmai decojeau o banana pe plaja din Akapolko. Hei, tipilor, aia nu e Amanda? A scos-o careva de la magazie? Sefu, aia e Amanda LOR, sopti un caporal dosind un pliculet de hasis in slip, gata, gata sa duca la bun sfarsit o misiune periculoasa sub acoperire. Amanda lo? Ce-i cu lumea asta mishto a serviciilor secrete, se duce de rapa? Si unde mai pui ca aparuse dincoace de orizontul vizibil o noua provocare: Meduza! Sefu, mi-a zis mie Amanda ca Meduza e un nume de cod pentru o vasta operatiune. Vor sa schimbe numele de cod al Universului plin de Universuri. Nu e joaca de loc. Akademiile si Savantii Desueti sunt complet in pericol, sopti caporalul nitel speriat. Colonelul Ostrinzki rase, sa vina Amanda sa pipaie daravela agentilor care umbla cu Meduza! Nimeni nu poate sa reziste acestui prototip de SEXIBON! Ne-a venit un SMS, sefu, un SMS! Ce zice? Zice ca suntem in aer! Meduza e in noi, sefu! E un prgram instructionat odata cu bifurcatia care ne-a adus pe lume. Baaa, savanti trebuia sa ne facem, zise colonelul scuipand in nisip. Pata aceea de saliva se valuri si luand forma unei Meduze Magice inghiti plaja, agentii, soarele si intreg Universul.
Timpul imaginilor este valurit si valuritor.
Raspunsuri
anella spune:
De ce nu i-ai pus titlul "Meduza"?De ce "Sexibon"?Poti te rog sa-mi explici?(ma ingrozesc,se pare ca ma paraseste inteligenta,varsta,ce sa-i faci...)
ovidiu bufnila spune:
Sexibon e un Metatext. Folosesc astfel de metatexte in campaniile de imagine sau in strategiile de imagine si comunicare pe care le elaborez pentru clientii mei. Sexibon poate fi citit in cheie : C'est si bon! Aluzie la cantecul frantuzesc...Dar Sexibon are si alte chei de cod! In general, atunci cand construiesc strategii de imagine folosesc tot felul de chei de cod. Toata literatura mea, muncita si rasmuncita de-a lungul a peste treizeci de ani are chei de cod. Literatura aceasta ma ajuta enorm in munca de consilier de imagine.
Multumesc frumos de intrebare, Anella.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
quote:
Originally posted by anella
De ce nu i-ai pus titlul "Meduza"?De ce "Sexibon"?Poti te rog sa-mi explici?(ma ingrozesc,se pare ca ma paraseste inteligenta,varsta,ce sa-i faci...)
mama de DODO
Grace spune:
Ia te uita ce Meduza potenta.... Si morala e cumva: "Nu va lasati inghititi de Meduze sexoase"? Altfel,
ovidiu bufnila spune:
Numai magica.
quote:
Originally posted by Grace
Ia te uita ce Meduza potenta.... Si morala e cumva: "Nu va lasati inghititi de Meduze sexoase"? Altfel,
O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti...
ovidiu bufnila spune:
quote:
Originally posted by anella
Multumesc pentru raspuns.
mama de DODO
Witchie spune:
Draga Ovidiu
te rog daca se poate sa compilezi toate magiile tale intr-un singur subiect.
Nu putem accepta ca Zona Artelor sa fie dominata de atatea subiecte despre diverse magii. De asemenea nu putem accepta ca forumul sa fie utilizat pe post de portofoliu literar. Pentru asta exista sectiunea de blog. Multumesc pentru intelegere. Sper ca pana deseara o sa avem un singur subiect magic.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...
Elle_seb spune:
Universul Amandei este cuprins in Universul Meduzei sau n-am inteles eu bine?
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!