FIV 52
Raspunsuri - Pagina 2
andicu spune:
Buna dimineata fetelor!
La multi ani ! tuturor celor care sarbatoresc de Sf. Nicolae!! si anul asta de Sarbatori sper ca Mosul sa se transforme in Barza !!![]()
si sa va aduca cadourile pe care vi le doriti cel mai mult
!
Fabya, eu una ma aventurez sa-ti spun :Felicitari!
sa dea Domnul sa se confirme si la testul de sange sarcina!! multa sanatate si ai grija de tine!
Luli, nu fi suparata, scumpa, gandeste-te ca asa a vrut Dumnezeu atunci, ridica privirea spre viitor si fii optimista!vroiam sa spun ca daca n-ai reusit atunci o sa reusesti acum!!!
Fetelor, va urez o zi frumoasa si sper ca a venit Mos Nicolae la voi cu multe daruri, nu cu nuieluse !!Mie una, inafara de ciocolata si bomboane
, mi-a adus si ultima carte a lui Harry Potter 
!!
Andreea.Pozele mele
saftoiu_gina spune:
Buna ziua si LA MULTI ANI celor care sarbatores astazi ,sanatate si sa va aduca mosul Nicolae in dar cite un 
ceciserban spune:
Fabya sa-ti ajute Mosul sa ti se confirme sarcina.
Cami tinem pumnii in continuare.Nu a aparut CM,nu?Ti-am zis eu ca e de bine.
Va pupic dulce pe toate
.
cecilia
Moniland spune:
Bine ai venit, Medamaya 1, si sa te vedem cat mai curand
.
In legatura cu schimbatul orelor, aceeasi intrebare i-am pus-o medicului meu. Raspunsul lui: "As prefera sa nu". Eu iau Dipherelinul la ora 9 am si Puregonul la 11 am, si imi convenea sa le iau la aceeasi ora.
Fetelor, diagnosticul dr. la controlul de azi: suspecta de hiperstimulare ovariana. . Am nevoie de informatii despre hiperstimulare. BOMBARDATI-MA CU ELE !!!!
Am o productie mare de foliculi. Peste 10 pe fiecare ovar. Cam harnice ovarele mele. Am primit in + Medrol ca sa ajute Dipherilinul la inhibare, dar zice medicul ca ma face mai agitata.
Si mai agitata????
Monica
luli spune:
Lauion, Andicu si toate fetele de aici - multumesc de incurajari, sunteti minunate numai eu sunt de belea. Asta e insa nu pot trece usor peste zilele care mi-au marcat existenta...
Memoria a inceput sa ma lese...dar nu uit ce trebuie ci numai ce NU trebuie 

Luli
zisaCami spune:
Fetelor,
Am in sfarsit un rezultat clar: beta hcg a scazut la 0,84. Nu a fost sa fie nici de data asta!
Multumesc tuturor pt. sprijin!
Cami
Tabitha spune:
cami: fii optimista, asa cum singura te autointitulezi. Data viitoare o sa fie. Trebuie sa fie.
si plangi, daca asa simti, numai sa revii cu forte proaspete printre noi dupa ce te mai linistesti.
Tia spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Fetelor, diagnosticul dr. la controlul de azi: suspecta de hiperstimulare ovariana. . Am nevoie de informatii despre hiperstimulare. BOMBARDATI-MA CU ELE !!!!
Monica
vorbeste cu karula, ea parca a avut hiperstimulare...
cami :-((((((
Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)
flori76 spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Fetelor,
Am in sfarsit un rezultat clar: beta hcg a scazut la 0,84. Nu a fost sa fie nici de data asta!
Multumesc tuturor pt. sprijin!
Cami
Cami,cuvintele sunt de prisos....

Sarbatori fericite!
luli spune:
Cami - chiar am ramas fara cuvinte...![]()
dar suntem alaturi de tine
- impreuna vom reusi odata si o data.
Eu inca mai sper ca cineva acolo sus ne iubeste.
Luli