Good Food
Buna fetelor,
A aparut si in Romania revista "GoodFood".Ati luat-o?Ce parere aveti despre ea?Mie mi se pare super !
Va scriu mai jos o super reteta din primul numar :
PIEPT DE PUI LA CUPTOR CU VIN ALB
-100 G FAINA
-10 G SOFRAN
-500 G PIEPT PUI CU OS
-6 LINGURI ULEI DE MASLINE
-4 CARTOFI MARI CURATATI DE COAJA
-150 ML LAPTE
-140 G BRANZA DE CAPRA
-2 PAHARE VIN ALB/CONIAC/BRANDY/GRAPPA
-30 BOABE STRUGURI NEGRI FARA SAMBURI
Se incalzeste cuptorul la 200 grade C.Se pune faina intr-un vas mare cu sofranul si ceva condimente.Se tavaleste carnea de pui prin faina si se scutura usor pentru a indeparta orice surplus.Se incinge uleiul apoi se prajesc la foc iute bucatelele de piept de pui.Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce in cuptor pana cand puiul devine crocant si auriu,apoi se indeparteaza folia si se mai lasa la cuptor 5 minute ca sa prinda crusta.
Se fierb cartofii intr-o oala mare timp de 15 minute,se scurge apa si se zdrobesc.Se pune oala inapoi pe aragaz la foc mic,se condimenteaza,apoi se adauga laptele si branza si se amesteca.
Cand puiul este copt,se scoate tava si se adauga vinul si strugurii.Se pune din nou tava la cuptor pentru 1-2 minute.
Pentru servit se pun cam 3-4 linguri de piure in mijlocul fiecarei farfurii,cate un piept de pui deasupra si se toarna cu o lingura strugurii si sosul.
Mmmmmmmmm,bun,nu?
Poze cu noi
Cocoloasha si Alexandru cel Mic
Raspunsuri
adrianafedorca spune:
amluat-o eu , e super , am gasit cateva retete pe care le voi face cu siguranta, pulpa de miel , pulpa de vita si puiul de mai sus , merita toti banii
numai bine
daca aveti putin tim poate intrati la umanitare la subiectul alina-lumina, si ajutati o fetita de 1 an s avada din nou, mii de multumiri si mult sanatate
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada
lgireada spune:
Si eu am luat revista. Mie mi-o placut un tort cu blat de bezea si niste zmeura. Cred ca il incerc maine, ca de Mos Niculae!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos