Buna ..am si eu nevoie de ajutorul vostru.
Cumnatul meu mi-a cumparat un medicament/unguent pt reparare cicatrici si trebuie sa mi-l trimita in Romania. Se poate sa apelez la una din voi daca veniti de sarbatori acasa sa imi aduceti si mie pachetelul..e micut..incape in poseta.
Cel mai bine ar fi daca a-ti fi din NEW YORK ca el este acolo medic si va puteti intalni.
Va rog din suflet sa ma ajutati pt ca el nu poate sa vina inca in tara de Craciunul asta.
Va multumesc.
Monica
pozele noastre
Monica, daca niciuna din fetele din NY nu vin de sarbatori in tara, poate-ti e de folos ajutorul meu. Noi plecam zilele astea acolo si ne intoarcem pe 8 ianuarie. Daca nu-i prea tarziu pt. tine sau n-ai alta solutie, da un semn.
Pozele noastre
Poze noi
de ce nu trimiteti prod. prin scrisoare simpla . ajunge in 7-10 zile si daca nu e greu costa doar cativa dolari.
Michelle 7
de ce nu trimiteti prod. prin scrisoare simpla . ajunge in 7-10 zile si daca nu e greu costa doar cativa dolari.
Michelle 7
Michelle, se pierd pe drum, experienta proprie nu numai o data, ci de mai mutle ori, plus ca mai plateste si vama pe el.
Nu se plateste vama ptr medicamente. Am trimis de multe ori medicamente in Ro, si au ajuns toate. Sa ia un plic cu bubbles de la posta. Intr-o saptamina ajunge si nu costa asa mult daca e asa mic
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Michelle,
o carte si niste poze, trimise la jumatatea lui februarie anul asta din US in Bucuresti par avion, au ajuns la inceputul lui iunie!
asta e un exemplu din ce stiu eu cum merge posta uneori.
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii"