Minunatele scorpiutze (26)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Noi avem zapada, dar avem si frig.
Bradul nu-l impodobim decat in Ajunul Craciunului. Doar Cristina are un bradut(50cm) in camera, impodobit cu globulete si siraguri de margele si inca unul cu luminite, agatat la fereastra, sa vada unde sa vina.
Serbarea a decurs frumos, Cristina a fost tare emotionata si serioasa. Numai cu ochii la statea. Nici cadoul nu si l-a desfacut, pana n-a plecat Mosul. Dar si-a spus poezioara si a cantat impreuna cu ceilalti copii. Fiecare copilas a fost aplaudat de parinti si de Mos si laudat de educatoare.
Acum, asteptam sa vina si acasa.
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !
![](craciun2.gif)
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
klumea_blondy spune:
buna seara,fetelor!se apropie Craciunul cu pasi repezi,nu mai sunt decat 3 zile si vine Mosu'!la noi a venit de astazi mosu' cu o parte din cadouri!am primit masinuta,rares e super incantat ,numai ca nu ajunge inca cu piciorusele la pedale,cred ca in primavara va fi numai buna!insa de la ora 13 de cand ne-a adus-o tata numai langa ea si in ea sta!se aseaza in fund pe covor in interiorul ei si misca din volanchiar acum a descoperit o alta folosinta a masinutei.o impinge pana langa birou si se urca in picioare pe scaunel si ajunge la inaltimea mea!ce bucurie pe el ca imi poate folosi mouse-ul fara sa se ridice pe varfuri cum facea pana acum!
a mai primit si o pereche frumoasa de cizmulite si o vesta de automobilist!
doar asa cu masinuta ce am reusit sa fac si eu curatenia de craciun!
linistita!nu mai spun ca dimineata ma trezesc cu soara-mia in vizita!cand vede femeia ca de facut treaba si-a adus brusc aminte ca avea de mers nu stiu unde si a rupt usa in doua!n-a zis si ea macar sa stea cu rares sa-mi pot face eu treaba linistita ca nu aveam nevoie sa mi-o faca ea!soacra!
ma duc sa-i dau cerealele lui rares,ca e ora!va pup!
HelleneC spune:
Salut dragelor!
E un frrrrig la noi, abia acum ninge dar nu stiu cat va ramane zapada!
Esme... a ajuns azi Mos Craciun din Belgia fix in dealul Sucevei
Lory, George a facut asa in prima saptamana, tipa prin somn nopatea, vorbea ca e inchis caminul, nu vroia dimineata, insa intr-o saptamana s-a acomodat, si eu ziceam ca nu se acomodeaza, insa... nu i-a mers. Ideea e ca si Alin e mai mic, George avea 3 ani in septembrie, poate de asta plange si faca asa un scandal! Insa nu te lasa!
Gabriela, te asteptai sa te ajute soacra? Bine macar ca l-ai tinut ocupat pe iubit si uite ca ai mai facut din treaba! Faza cu muscatul manutei, noi am depasit-o, George la varsta lui Rares se trantea cu capul de patut intentionat. Insa a trecut, greu... dar sigur! Cu rabdare!
Nina, bravo pentru iubita, nu iti spun ca si George din momentul in care a intrat Mosul pe usa, numai cu ochii pe el statea. Iar cand prietenul lui a luat cadoul a strigat: "Si George e cuminte, el e prietenul meu" am ras de ei, ca mereu nu se uita intre ei. Ce face unul, asa face si celalalt.
Monica, cuminte Ruxita, cuminte si Alex... mamica norocoasa!
Adriana, poate noaptea asta te odihnesti, nu e placut sa stai de veghe! Ii ies ceva masele, dinti?
Am fugit la treburi, sunt racita, dar... ma tratez!
Seara buna, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Gabbriela spune:
scorpiutelor dragutelor am venit sa va urez si eu Craciun Fericit, sanatate, noroc, fericire si multe vise realizate pt 2006.
Sorry ca e in avans cine stie cand mai am timp sa intru pe DC. pt toate si
Sarbatori Fericite si La Multi Ani
Nicole
![](floare.gif)
Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
Ana68 spune:
Buna seara fetelor,
Nu am mai avut vreme sa intru nici macar sa va citesc.La servici treburile sunt pe ultima suta de metri...am participat la organizarea serbarii pentru copilasii nostrii,cu alergat dupa cadouri,brad,stativ si tot ce mai inseamna asta.Avem un brad superb la munca,un argintiu de vreo 2 m si jumate...ce sa va spun?e superb!Azi l-am impodobit cu de toate,impreuna cu alti 5 colegi.Maine avem intalnirea cu copilasii nostri si Mosu'.Sunt curioasa mai rau ca o pisica de reactia Luanei fata de Mosu',caci anul trecut era prea micuta si doar s-a speriat.Din pacate Alex nu poate participa,caci are ore de la 12.oo.
In rest...Craciunul si revul il facem acasa.Maine seara este cheful cu colegii ,la restaurant.Abia astept,caci voi merge cu Marius doar,prima oara de cand ne-am mutat in Timisoara.Vineri fac ordine si ma apuc de mancare,avem liber doar fetele,baietii merg la servici.Chiar radeam ca un coleg i-a spus sefului ca vrea si el liber vineri si seful i-a spus ca,daca intre timp ii cresc tzatze si face prajituri pentru Craciun ii da liber...
Asa ca,dragelor,va doresc la toate un Craciun minunat,frumos si plin de bucurii,Mosul sa vina la voi,la tzancii vostrii si la toti cei dragi voua cu tot ce va doriti si si-au dorit...toate dorintele si visele voastre sa devina realitate,iar voi sa fiti iubite si super fericite!
La Multi Ani!
Va pup !
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
buna dimineata.parca e ceva mai multa activitate pe aici.
hellene, cred ca masele ii ies ca are niste colti iesiti dar mult mai in spate.cred ca de fapt ii ies si dinti si masele ca e cam plini de coltisori pe acolo prin gurita.nici aseara nu m-am odihnit cine stie ce.s-a cam frichinit de vreo 2 ori.asta e.
gaby, bine ca a avut rares preocupare si ai reusit sa termini curatenia.lasa ca o sa ajunga el si la pedale si nu mai scapi de el.il facem si pe el pilotist.
nina, ma bucur de cristina ca e bine si ca asteptati sarbatorile.
gabbriela, sarbatori fericite si tie, un an nou mai bun decat asta si multa multa sanatate.
fug sa termin cafeaua.o zi buna.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! Ce mai faceti? Acum cand ne-a laudat NASTASIE ca avem multa activitate, iar ati disparut!Va cred , asa sunt si eu de aglomerata...Cum e cu pregatirile? In ce stadiu sunteti?Eu azi fac sarmalele.Inca nu m-am hotarat exact ce o sa mai pregatesc pentru ca am si comandat cate ceva. Oricum friptura si carnatii ies din calculul pregatirilor pt. ca le fac atunci, in rest...mai vedem.Am si musafiri, maine seara fac bradul, maine dimineata are Alinut serbare, vine
, abia astept!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
monica-elizabet spune:
buna fetelor, am lipsit si eu de la apel fiindca tati a fost plecat 2 de-acasa pana la fagaras(bunica lui nu se simte prea bine si a fost pana acolo sa o vada)si noi am stat la ai mei unde nu avem net.
maica-mea a pregatit tot felul de 'chestii' pentru craciun toba, caltabos(oare asa se numeste? ) carnati si cate si mai cate....mie nu prea-mi plac asa de tare dar gust din fiecare cate putin.
trebuie sa va zic ca saptamana asta am tinut si eu post si ma simt atat de bine
maine ma apuc sa fac cozonacii...abia astept
astia mici sunt bine, agitati si ei cand vad atatea pregatiri, alex abia asteapta sa vina iar moshul...
va pup si inca nu va urez fiindca sper sa ne mai 'citim' pana de Craciun.
pupici si spor la pregatiri
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Scorpiute dragi, va doresc un Craciun minunat,
cu multa dragoste si liniste in suflete,
cu momente de neuitat, alaturi de cei dragi
si daruri pe masura !
Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !
![](craciun2.gif)
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn