Minunatele scorpiutze (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele... tot pe fuga sunt!]
Eu ma pregatesc pentru Craciun intens, ca nu am vreme sa respir! Cica sunt in concediu, dar... la serviciu, avem de dat cadouri la copiii nostri!
Abia astept sarabatorile, sa stau sa lenevesc, sa MANANC si sa ascult colinde!
Va pup pe toate si... Carmen, daca ma mut in Bt vin la tine sa cumpar, pe bune! Capul sus ca trebuie sa mearga treaba!
O zi buna mai departe, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi ieri am implinit 1 anishor, am petrecut restrans in familie dar azi avem petrecere mare, cu turta cu tot...sunt pe fuga fiindca mai am multe de pregatit dar tot nu m-am putut abtine sa nu intru putijn
va pup pe toate si va urez we placut

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Petrecere frumoasa Monica si sa iti traiasca si sa fie sanatoasa printesa mica!
Asteptam poze de la turta, recunosc ca nu cunosc obiceiul asta, la noi e cu taiatul motului...
Weekend fain mai departe, noi deseara mergem la petrecere la firma sotului, va fi ca o nunta, pana dimineata! Si asa de sarbatori nu mergem niciunde, asa ca... azi va fi si Craciun si Revelion pt noi!
Va pup, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

fetelor, raportam ce am ales de pe tavitza
in ordinea urmatoare: iconitza pe care a mangaiat-o si a dus-o si la guritza sa vada ce gust arepix, si foarfeca....apoi bani pe care parca incepuse sa-i numereoja, perie de par si pana nu a luat tot de pe tavitza nu s-a lasat...asa ca o sa fie multilateral dezvoltata fata mea
petrecerea a iesit f frumos, la inceput ruxi a fost smierti dar dupa ce s-a obisnuit cu balamucul creat de cei 3 baietei mai mari invitati a inceput chiar sa se joace cu ei si-i placea ca toti o luau pe rand la dans si in brate.
lumanarica de la tort a stins-o cu manutza...nu a suflat deloc degeaba ne-am tot straduit sa o puneam sa sufleinsa a bagat "mana in foc" fara frica si fara sa se "arda"
ei...eu acum ma apuc de strans prin casa, asa ca va las, va urez noapte buna si linistita si pupici copilasilor
ps sper ca maine sa punem si noi pozele9adica tati ca mami nu se pricepe)
elena, distractie placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Ce mai faceti? Eu iar am tras chiulul in ultimul timp...am tot avut probleme cu Alinutul meu, a racit, iar l-am invoit de la gradinita si tot asa.

MONICA, Sa-ti traiasca printesa! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!Abia astept sa vad pozele de la petrecere! Si eu i-am taiat motul lui Alin cand am fost anul asta in tara, si a ales garoafa, banii si cartea. Altceva nu l-a interesat, inca paharul l-a varsat ca a dat cu mana peste el.Pieptenele nu l-a atras, mare bucurie ce a fost pe sotiorul meu pt. ca nu vrea ca fiu-sau sa-l urmeze.Imi imaginez ca v-ati distrat asa ca astept poze! TE PUP!
Fetelor, vreau sa va spun ca atras o ninsoare la noi aseara, ca-n povesti! Nu am vazut asa ceva niciodata de cand sunt eu aici! A fost super! Se pare ca anul asta o sa mai avem parte de asa ceva, si sunt tare fericita! Pe japonezi i-a speriat destul de tare.Noroc ca a nins noaptea si astazi e duminica asa ca nu prea sunt obligati sa iasa afara.Ce a fost aseara in oras...haos general! Acum e soare, cam frigulet dar zapada se topeste. Sper sa mai vina cat mai curand.Cam atat am avut sa va povestesc, abia astept sa impodobesc bradul, sambata are Alin serbare la gradinita, vine Mos Craciun si abia astept sa-i vad reactia! Va pup pe toate, o duminica placuta va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
monica, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea.spor la curatenie.
hellene, petrecere frumoasa.
lory, si la noi ninge cred ca de azi dimineata ca in povesti.e un vis.ninge linistit.inca nu s-a depus mult pe jos, dar as vrea ca sa-l dau pe razvan prin zapada sa vad ce reactie are.noi azi mergem sa luam pom ca ieri am cautat prin metro, selgros si nu mai aveau si nu mai pot de oftica ca era unul superb.am mai vazut unul la un magazin(destul de marisor la 1.80 m) dar o sa-l iau pe asta desi e cam mare pentru ce am vrut eu.dar nu mai astept.mi-am luat toate accesoriile si am ramas fara pom.il fac in rosu si auriu anul asta.mai imi trebuie niste clopotei si gata.acum trebuie sa fac curat ca sa-l pot impodobi.nu stiu cand voi face curat.in functie de mama cand o sa aiba timp sa-l ia pe razvan macar juma de zi la ea.
va pup pe toate si va doresc o duminica minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Scorpiute,uite ca apar si eu pe aici...Am fost plecata joi si vineri in dlegatie la Tg.Jiu,iar sambata nu ne-a mers netul...
Lori_k,foarte interesant ce mi-ai scris...am citit pe nerasuflate.Pai japonezii aia de ce nu primesc musafiri?Din comoditate?Ce fain ca te apreciaza si ca apreciaza si mancarurile tale...E adevarat ca ai mai multa munca,dar cred ca nu te deranjeaza,mai ales ca esti laudata ,nu?Frumos!Ma bucur sincer,de parca as fi eu in locul tau!(a innebunit lupa!)Tu ai mancat mancare traditionala de a lor,preparata in casa la vre-un prieten de al vostru japonez?
Te pup si spor la treburi!
Elena,draga mea,am pupat nebunica,sa sti!Tot rea e si parca i se tot urca obraznicia si mai mult la cap,pe zi ce trece.....Spor la treburi si multa sanatate!Pupici la George frumosu'!
Dragelor,va doresc sa aveti o saptamana cat mai buna si sa realizati ce v-ati propus!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

buna fetele, multumesc de urari noi suntem ca dupa petrecere dar ne revenim noiva pup pe toate si va urez noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Ce mai faceti? Ati dormit bine? Eu tot asa in reprize, si in ultimul timp vad ca ma cam doare spatele. Deh, batranetile, ce sa-i faci? Sper ca de maine sa-l duc pe Alin la gradinita ca sa ma pot apuca si eu de sport. Ca n-am mai fost...

ANA, ma bucur ca ti-a placut ce ti-am scris! Eu ti-as povesti mai multe dar mi-e teama sa nu ma lungesc prea tare si sa-ti ocup prea mult timp in momentul in care imi vei citi randurile! Hai sa-ti raspund la intrebare: de mancat mancare japoneza, am mancat doar in casele rudelor! Dupa cum ti-am mai zis, japonezii prefera sa-si invite prietenii in oras decat sa stea in picioare sa-si serveasca invitatii. Plus de asta, sotul meu are multi prieteni ale caror sotii nu am avut ocazia sa le cunosc.Nici nu am tinut prea tare! Ti-am mai spus daca iti aduci aminte, ca ele sunt cam ciudate asa ca nu tin neaparat sa vina. Atata timp cat sotii lor nu se strofoaca sa le aduca la mine in casa, eu nici atat!Asa ca, ce sa-ti mai zic? Sotul meu gateste mancare de-a lor, ma pot duce sa mananc oricand intr-un restaurant japonez, asa ca nu ma stresez din cauza faptului ca nu le calc pragul japonezilor.Cine vrea sa vina la noi, e binevenit, cine nu, la revedere!Ei sunt mult mai incantati sa vina la noi ca stiu ca ii astept cu mancare de-a noastra. Plus ca le place si vinul nostru! Intotdeauna cand ii invitam avem grija sa-i tratam si cu vin romanesc.Se simt foarte bine la noi, sotiorul meu nu uita niciodata sa ma laude si cam atat.Oricum, japonezii sunt mult mai comozi decat noi.Faptul ca-i inviti in casa e o mare onoare.Nu sunt multi cei care isi pun casa la dispozitia musafirilor.Japonezele gasesc tot felul de motive, ba ca se fumeaza in casa si li se innegresc perdelele, ba ca ele nu stiu sa gateasca , mai mult chiar ca urasc sa gateasca si cate or mai fi!Hai ca nu te mai retin cu chestia asta! Tu ce mai faci?Copiii sunt pregatiti sa-l intalneasca pe Mos Craciun? Are si Alin sambata serbare, sa vedem cum reactioneaza, e prima data cand o sa-l vada.Abia astept! TE PUP!
NASTASIE, la noi cred ca abia in ianuarie o sa mai ninga! Aici e o mare raritate! Abia astept sa vin acasa in februarie sa ma satur de zapada.TE PUP!
EMMA, YRYS, KLUMEA BLONDY, chiar ati disparut?Va asteptam povestile! VA PUP!
Fetelor, eu ma opresc aici, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

buna dimineatza scorpiute dragutze, cam slabutza activitatea pe-aici.
noi ne pregetim pentru serbarea de maine de la gradintiza lui alex...si "sufleteste" pentru vaccinul de astazi al ruxandrei...sper sa iasa amandoua bine.
va pupici si va urez o zi minunata

monica

Mergi la inceput