Minunatele scorpiutze (26)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
miraklucker spune:
Buna fetelor, mai apar si eu.
La mine e in sfarsit liniste, cu toate ca David nu cred ca a adormit inca. Azi a inceput gradinita si a venit cam intors pe dos de acolo nimic nu-i convenea, striga cat il tineau puterile la daria si tot asa!!!
Noi suntem bine, azi am trabaluit prin casa, am facut curatenie... de Craciun. Pe noi abia acum ne-a apucat. De fapt mai mult sotul a facut, eu cu stransul de prin camere apoi am facut in dulap in bucatarie.Acum ma doare spatele de numai pot
. el a facut luna si bec bucataria, baia , a aspirat toate 5 camere plus restul spalat pe jos... .
Nastasie, da ce multi dintisori are Razvan!! La a mea acum ii dau 2 de sus, unul din miljoc si cel de langa el. cum o arata cand or creste cu 2 dinti intr-o parte??? Inca nu umbla singura, sotul exerseaza cu ea, face cate unul, doi pasi si apoi se arunca in fata daca nu esti pe faza sa o prinzi isi da in nas!! Cel putin a prins putin curaj!!
eu sunt tot mai mare, maine mergem la control, ma gandesc ca pe vremea asta Daria a venit deja pe lume. Sper ca asta mica sa nu se grabeasca inca, nici nume inca nu are, nici camerele nu le-am aranjat inca!! sper sa facem ceva saptamana asta cat sotul mai e acasa.
In februarie o astept pe mama. Ce bine o sa fie!!!
Esme,chiar ca mi-ai facut pofta cu atatea bunatati!!!
noi am stat de Revelion acasa singurei, vroiam sa mergem din nou la socrii,dar soacra a zis ca mai vine venim o saptamana mai tarziu ca vor sa fie singuri de Revel, sa nu trebuiasca sa gateasca socrul sa nu mai iasa afara sa fumeze...... Asa ca... ne-am conformat.
Nu am prea gatit nimic, am facut doar un cozonac, nici macat ciorba traditionala nu am mai apucat sa o fac. Seara am mancat raclete, salata de vinete... si cam atat. David doar cartofii fierti, e un mofturos fara pereche la mancare, mai mult mananca Daria decat el.
Va pup pe toate, si noapte buna!!!
Mira 33+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
HelleneC spune:
Mira, iti facem galerie sa duci sarcina la bun sfarsit, sa stea bebita in burtica atat cat trebuie! Si la nume... vezi ca ai aici surse daca vrei! Parca m-am mai oferit, insa nu stiu daca am si "raportat" ce mi-ar place mie... cine stie!? Nu mai am neuronii de acum 10 ani
Eu am zis ca am sa aleg daca voi avea fetita intre: Irina, Ilinca, Maria, Maia, Oana... cam multe... dar astea imi plac!
Gata, fug sa adorm cupilul, ca tot pe sus sare, are o energie, ca de ora 10 seara!
Va puuuup, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
klumea_blondy spune:
Bine v-am gasit si pe 2006!LA MULTI ANI!va pup pe toate si va doresc tot ce se poate mai bun!o sa revin peste cateva zile caci nu am terminat bine cu pregatirile de mot ca incep cu cele pentru sf ION!e ziua mamei si se intoarce chiar pe 7!ii pregatim o petrecere surpriza!am o multumie de lucruri de povestit !va pup pe toate!
Lory_k spune:
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
monica-elizabet spune:
Buna dimineatza fetele...mey ce active ati fost
si eu cand ma gandesc ca de saptamana viitoare incep iar cu meditatii, gradinite si alte nebuneli...ma apuca...dar altfel de unde banutzi...nu stiu dar in luina decembrie a fost cu examene la copilashi, cu serbari si alte nebuneli ca abia mai aveam timp de astia mici ai mei...sper ca acum sa fiu mai libera.
va pup pe toate si va doresc o zi buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
aldaesme spune:
'Neatza Buna,
Hellen draga, stiam eu ca o sa ratez exprimarea...asa e cu injinerii astia, vor ei sa zica multe, da' nu-s capabili sa fie coerenti... Zicea ca probabil o sa apara si poze cu tortul, ca sunt facutea, dar inca nu sunt puse pe tzava...de la putoarea maxima din mine se trage .
Ieri au inceput reducerile, si ca niciodata au intrat direct majoritatea cu -50% iar o parte cu -70, -80% chestie care de regula se intampla de abia in a treia saptamana, prin urmare cred ca pana in uikend cand o sa avem si noi timp sa iesim o sa fie magazinele goale, mai ales ca studentii sunt in vacanta . Noi mai avem de luat una alta pentru echipamentele de schii...fiindca de sambata intr-o saptamana o stergem la schii yupiiii
.
Nina oare tu mai esti in concediu sau nu ai timp de noi? Sper ca e totul in regula cu Cristinuca ta. Imi veni in minte o idee ... poate poti sa incerci sa faci o mica afacere, daca ai timp si chef si nu mai stiu eu ce... Ma gandesc ca ai putea sa te faci distribuitor de dulciuri din astea pentru diabetici, daca ai lua legatura cu firmele din Belgia, mai ales cu astia care fac chestii speciale. Ma gandeam la asta pentru ca probabil ca tu vei avea mai multe tangente cu comunitatea parintilor cu copii bolnaviori si cred ca toti ar vrea sa manance un iepuras de ciocolata, sau mai stiu eu ce alta chestie...Era doar o idee, sper ca nu vorbesc prostii si sa ma ierti daca o fac.
Pentru o zi mai frumoasa...
Ce ati face daca ati avea aripi?
Cum ati folosii cele trei dorinte, daca le-ati avea?
O zi exceptionala,
Esme
nastasie spune:
buna dimineata.
nu va mai faceti probleme cu dintii ca ies ei.razvan a fost foarte precoce cu dintii.acum au iesit doua masele, una e pe drum plus alti cativa dinti pe acolo ca e plin de colti prin gurita.febra nu a facut dar maraiala la greu asa ca sa aveti nervi de otel la aparitia lor.
noi mergem la vaccin si la tuns.avem o frizerie speciala de copii "Bretonel" si sa speram ca sta copilul.macar sa-i dea o forma ca ii intra in ochi.
vad ca e destula activitate pe aici si imi place.fug ca trage razvan de mine.o zi minunata
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
adriana, dar ce vaccinel faceti?si bafta sa nu-l doara pe razvanel
monica
nastasie spune:
monica, noi la 1 an l-am facut pe cel de 1an si 1 luna (ROR) ca a fost cu epidemia si l-am amanat pe cel de 1 an.pe care l facem azi.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
adriana, tot asa am facut si noi...dar tare mi-e teama ca in loc sa i-l facem pe cel de la 1 an acum o sa trebuiasca sa i-l facem pe cel impotriva varicelei(varilrix) fiindca se anuntza epidemie de varicela la sf lunii ian
monica