bebe 21 sapt nu misca
Salut! Rog mamicile cu mai multa experienta sa-mi spuna daca e normal ca la 21 de sapt bebele sa nu miste. Am citit pe forum cand au simtit alte mamici primele miscari si m-a cam cuprins panica. Doctorul a spus ca totul e in regula si ca bebe ar trebui sa miste intr-o saptamana, 10 zile. Mentionez ca placenta este plasata anterior, sus.
Ce credeti, ar trebui sa-mi fac deja griji sau sa incerc sa am mai multa rabdare? Ce inseamna daca bebe nu misca deloc?
Multumesc.
Raspunsuri
ama_kaly spune:
ammuntean daca dr ti-a zis ca e bine,atunci asa e,nu ai de ce sa-ti faci griji si o sa-l simti pe bebe curand..daca esti la prima sarcina e normal sa-l simti ceva mai tarziu ca alte mamici,in plus la inceput el misca destul de rar si incet,poate inca nu ti-ai dat seama!Asteapta cum ti-a zis dr si ai sa vezi ca o sa-l simti!Nu-ti mai face griji!In plus unii bebelusi sunt mai activi altii mai lenesi!Bebele tau misca,dar inca nu-l simti tu!
io
19+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
dianad spune:
Si mie mi s-a parut ca nu l-am simtit miscand pana dupa 20 de saptamani. Am fost la eco si am dovada ca e acolo si misca, chiar daca eu nu simt mare lucru. Abia la 20s si 3 zile am inceput sa simt ceva... Acum am 21 s si 2 zile si azi nu as putea spune ca l-am simtit. IL simt mai ales sera cand ma intind in pat.Eu zic sa stai linistita, in cel mult 2-3 saptamani o sa ne plangem amandoua pe forum de suturile pe care le incasam.DianaD 21+
mara95 spune:
Am o prietena care nu-si simtea copilul mai deloc, nici mai devreme, nici mai tarziu.Tot timpul se ducea la ecograf ingrijorata.De fapt, copilul dormea tot timpul . Si acum la 3 luni de la nastere, bb mananca si doarme. Nici macar nu plange.
Asa ca nu fi ingrijorata. Unii bb-ei sunt mai lenesi, dar sunt sanatosi tun. Succes!
leea_cv spune:
Draga mea,nu te nelinisti.Nici copiii si nici mamicile nu au organismele la fel,asa ca fiecare cu caracteristicile lui.Deci bebe o sa miste de o sa te mute la un moment dat.Si poate chiar a dat deja din labute dar nu ai simtit tu.Pentru ca la inceput e ca un fel de fifliit,parca te gidila pe dinauntru.Si trebuie sa fii extrem de linistita (nemiscata) ca sa il simti.Eu l-am simtit pe la 19 sapt si ceva,insa dupa vreo 2 saptamini deloc.M-am dus ametita de griji la spital,dar dr mi-a zis ca se misca doar ca nu ajunge sa loveasca peretele uterului.
Deci nu iti mai face griji.
37+
leea
anairda36 spune:
Eu am fost atat de ingrijorata ... ziceam ca e ceva cu bebe meu, ca sunt eu nesimtita, am citit tot ce se putea citi pe internet si cand vedeam ca peste tot scrie ca trebuie sa-l simti pe la 18-20 sapt ma apuca nebunia si plangeam de numa. Acuma, vai de burtaaaa meaaaa.
26+
ile77 spune:
Buna,
Nu-ti face probleme, bebe misca ,dar nu-l simti tu.
Si eu am inceput sa-l simt pe al meu prin sapt 20-21, putin cite putin. Acum in sapt a 27-a pot spune ca e campion in lovituri.
pupici si sarcina usoara
ile
27+
pisi_ella spune:
Miscaa...misca...stai linistita!!
Cu siguranta ca ai si simtit ceva...dar nu stiai ca despre miscarile lui bb e vorba!!
Nu te astepta sa simti niste lovituri puternice inca de pe acum!!
Acuma doar te gadila ceva pe -acolo...Si sigur nu ai simtit ceva ca niste gaze la stomac??
Ca un balonas care se sparge acolo...usor? Asa sunt primele miscari...aproape imperceptibile...Lasa ca o sa te saturi de suturi!!![]()
Sarcina usoara in continuare!
_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea