Aspirante optimiste (169)
Raspunsuri - Pagina 5
floricika spune:
Dandana
si sa nu ne spui tu nimic????? Ai merita
, dar nu o sa te batem ca acum trebuie sa avem grija de tine si de viata acea mititica care se dezvolta in tine!
Felicitari, multa sanatate si sa auzim numai de bine!
Nunta
GeorgianaI spune:
DANDANUTZA, FELICITARIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
banuiam io ceva, dar am zis sa tac pana zici tu. Sa ai parte de o sarcina cat mai usoara, fara probleme si Bbeul sa iti aduca numai bucurii in viata si multe, multe impliniri!
Apropo, ce e CSD? ca io nu stiu 
.
Pup toate fetilii.
Acum merg sa mai citesc jurnalul Bb, ca poate mai invat ceva de acolo.
ingeras26a spune:
Dandana, felicitari!

sa dea Domnul sa fie bb sanatos si mami la fel! sa ai o sarcina usoara!
Fetelor, voi vedeti ca ploua cu gravidutze??
Bravo, scumpelor! Cu putin noroc, poate o sa am si eu Sarbatorile si mai frumoase!
Pupicei, Ingeras
floricika spune:
Ploua cu gravidute, ajuta-ma Doamne sa fiu si eu una dintre ele, cat mai curand!
Nunta
anangel_lexi spune:
La multi ani pentru toti Nicolae si Nicoleta
Eu raportez ziua 30, fara simptome decat ceva dureri (destul de rare) ca la ciclu. Cam atat.
Multumesc fetelor pentru incurajari dar nu am nici o simptoma de sarcina (n-am pofte de nici un fel, nu ma dor sanii si dorm pe burta mai bine ca oricand), asa ca probabil ca am o mica intarziere de cateva ore sau o zi.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
dandana spune:
![]()
georgi, CSD=contact sexual dirijat, al meu e mort dupa el, cum auzea ca trebuie cum .... nu se mai putea
si daca mai vrea cineva simptome, poate imi mai confirma cineva: mirosul accentuat de medicament al urinei. la fel am simtit si dupa pregnyl vreo doua zile
andicu spune:
Dandana, nu pot sa cred!!!
FELICITARI!FELICITARI!FELICITARI!
Ma bucur tare mult pentru tine! Sa dea Dumnezeu sa fii sanatoasa, sarcina usoara si bebe sanatos!!!

Si tu care nu ziceai nimic de atata timp! Cum ai rezistat?!Fetelooor, ploua cu gravidutze ! acum chiar ca simt ca vin Sarbatorile! luna DECEMBRIE e cea mai frumoasa din an!
Andreea.Pozele mele
gogosar spune:
DANDANA, uau ce super bucurie ne-ai facut azi...
Sunt super fericita pentru tine.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
simonette spune:
Dandana...Felicitari!!! Ce veste frumoasa ne dai de Mosh Nicolae!!! Sa ai o sarcina usoara, sa ajungi cu bine la termen si sa aduci pe lume un bb sanatos, frumos si mancacios!!!

simonette spune:
Fetelor, in ultima vreme se ramane
pe capete! Voua a ce va miroase??? Doamne!!! Ce n-as da sa raman si eu!!!