Aspirante optimiste (169)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata Nicoletelor si pt sotii vostri. Va urez o zi minunata. Ce ati gasit in ghetute? Eu am gasit pijamalute, dulciuri, cafea si banuti. Voi ce ati primit?
pupacesc la voi

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna dimineata aspirantelor, eu am gasit in cizmute o cizmulita mica, rosie, cu blanita alba, plina de bobo, o ciocolata pe tastatura, un card cu banuti pe el cu care mergem sa dam comanda de canapele azi, o o .....super! si....cel mai important: inca nu mi-au venit scarbele asa ca am primit inca o zi de speranta!(raportez azi ziua 32)
Urez la multi ani tuturor celor care isi sarbataoresc ziua de nume azi, inclusiv surorii si nasei mele!

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
La multi ani! pentru toate Nicoletele, Nicolaie, etc.

Si la mine a venit Mosu' aseara, deci am fost cuminte.
Am primit un parfum de la nenea Armanica, preferatul meu.

Acum am ceva de lucru, termin si revin.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI NICOLETELOR SI NICOLAILOREu am primit de la Mosu'o cutie mare de bobo in forma de inima rosie.Va doresc o zi buna in continuare.

DP15+http://community.webshots.com/user/puiudana2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Dragutele mele acu 5 min taman murii speranta.
Se gasisa scarboseniile de rushi sa navaleasca taman azi cand e ziua cadourilor.Asa cadou.....
Oricum acasa venise deja mosul acu cateva zile cu o hainuta de iarna.
Dar a venit si asera cu banisori pentru ghete si bineinteles ciocolatele mele preferate cu caramel si capucino.

Asa ca dragutele va multumesc pentru incurajari si galerii dar.....

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut aspirantele si La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Mie mi-a adus mosul 3 perechi de jeans de elefant...asa sa ma simt bine in ei, o pereche de bocanci sa pot misuna iarna prin parc cu cainele cand o fi zapada si un parfum...

Eu nu prea ma simt bine in ultima vreme...ieri am avut o tensiune super ciudata: 12 cu 10. De ce o fi asa mare minima??? habar n-am.... dar nu mi-e bine deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

La Multi Ani si de la mine tuturor Niocoletelor si Nocolailor! Multa sanatate si cat mai multi bb-lushi!

Eu aziu z9, deci sapt asta este cruciala :))

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari si La multi ani! de Sf. Nicolae tuturor sarbatoritilor!!!

Si la mine a venit Mosul! cu bani () , ciocolata, bombonele, dar cel mai important: cu ultima carte a lui Harry Potter !!! pentru asta sunt cea mai fericita, iar restul familiei se amuza cum dau eu in mintea copiilor de Sarbatori!

si daca iese cu chef la cineva azi, !Petrecere frumoasa! si sa se gandeasca si la noi, astea care ne chinuim pe la munci si maine ne trezim la 5 sa ajungem in Bucuresti ptr o intalnire!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

jurnal de bb:

- 16 octombrie, ziua 1, prima luna de pauza dupa 6 de stimulare si doua inseminari, luna asta fara medic, vizite stresante la spital;
- ma incapatanez cu ceai de napraznic, branca ursului praf la mine, tinctura la domnul, vitamina e, acid folic;
- munca pe branci la scarbici, seri si nopti pierdute cu laptopul pe burta;
- reusim 3 momente romantice in perioada propice, ceea ce nu am reusit pe stimulare din motive de programare, cunoscatoarele CSD-ului stiu de ce, aviz amatoarelor, la programare (ca doar nu credeati ca se scapa) am luat in calcul si sugestiile unui site de astrologie nu doar feelingul meu in materie de moment al ovulatiei;
- jobul e doborator, ajung sa dorm 4 ore pe noapte;
- ziua 28, nici-un semn, ma gandesc ca ciclul meu normal se invarte pe la 32-33 de zile, sambata la lucru, impachetez, ridic, car;
- ziua 31 cumpar test pt ca .... simteam ceva;
- ziua 32 - DOUA LINIUTE!!!!!!!!! clare, nete si imediat;
- ziua 34 - repet testul, tot doua liniute, anunt tatal;
- ziua 37, e oficial, am poza, e unde trebuie, se schimba numerotarea, sapt 5 +2, trebuia sa ma duc pt ca aveam dureri mari de ovare, probabil se desumfla dupa lunile de stimulare. medica a zis ceva de un efect al nu stiu cui care a functionat, cum o fi;
- 5+3 gata, m-am mutat in casa noua, trebuia sa o fac de cateva luni, ne invartim intre cutii si pungi;
- sapt 6 incep greturile, e cumplit, din ce in ce mai cumplit;
- ajung la medica de familie, spune ca e bine ca am greturi, imi ia sange si ma trece intr-un catastif mare;
- 6+3 incep sa si vomit si nu mai pot manca nimic, e dezastru, cum intru in bucatarie vomit (daca imi spunea cineva ca nu ma voi putea bucura de sarcina asta nu-l credeam dar din pacate daca nu gasesc o rezolvare nu stiu ce ma fac);
- azi, 7+2 am fost iar la eco, embrion si activitate cardiaca, totul e OK.

dragelor, nu am putut sa spun nimic pana acum pt ca am fost stresata sa vad inimioara. doar lui laurici, pt ca a avut gura aurita acum cateva saptamani, nici nu mai stiu cate dar nu multe! iertare!

tare mult m-am gandit la voi, la cele din lista mai veche, arditel, georgiana, sorina, valentina, laurici, tumpilina, anca wish, gabid sau mai noi lachione, si mamicilie anis, tia, androix
sigur am uitat pe cineva dar sper ca ma va ierta!

va rog sa-mi tineti pumnii, ca pana in saptamna 13 nu am cum sa traiesc normal, mi-e o frica de mor, si apoi pana in sapt 38-40, si apoi pana ... la sfarsitul vietii, asta e, bucuria asta vine cu multe griji!
va pup pe toate

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani, Nicoletelor si nicolailor!!! Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!!!

Mergi la inceput