Aspirante optimiste (169)
Raspunsuri - Pagina 14
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by gogosar
Sal'tare fete.
Eu raportez ziua 3, uratii au cam disparut.Ma bucur ca macar au bunul simt si stau putin.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
Fericito! La mine dureaza 6-7 zile si primele 3 zile stau cu algocalminu' dupa mine ca nu mai pot de durere de burta!
Sper insa sa scap de dureri dupa ce-o veni bb.I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
gogosar spune:
Anangel, asa eram si eu pana sa fac tratamentul cu Duphaston.|De atunci s-a redus la jumatate ca timp.Dar durerile din prima zi sunt cateodata insuportabile.
ANCA
floricika spune:
Gogosar de cat timp iei duphaston si pt ce? sunt curioasa pentru ca si eu iau pentru ovare polichitice, imi venea ciclu si la 50 de zile, acum a venit la 32, si este asa cum nu am mai avut de ani buni:rosu, cantitate mai mare.....Iau duphaston de 2 luni.
Nunta
Zina spune:
Si mie mi-a venit ciclul, pe mine de obicei ma tine 5-6 zile si e destul de mult, ca ma anemiez de tot.
Noi incepem "lucrul" la bebe din ianuarie, am spus sa las sa treaca anul asta si sa vina un an nou mai bun, poate incepe cu bebe-ul pe care ni-l dorim mult de tot. Dar mie mi-e frica de cum va decurge sarcina, pentru ca data trecuta am avut probleme. Dar citindu-va pe voi, fetelor, mi-am spus sa fiu mai optimista si sa nu ma mai gandesc la rau.
Jocelyn spune:
quote:
Fericito! La mine dureaza 6-7 zile si primele 3 zile stau cu algocalminu' dupa mine ca nu mai pot de durere de burta!Sper insa sa scap de dureri dupa ce-o veni bb.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
La asta ne asemanam f bine... numai ca la mine algocalminul nu are nici un efect si le-am luat pe toate la rand: solpadeine, nospa, nurofen, piafen unul cu "d" etc....
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
gogosar spune:
Flori, am luat Duphaston acum vreo 2 ani.
ANCA
floricika spune:
quote:
Originally posted by gogosar
Flori, am luat Duphaston acum vreo 2 ani.
ANCA
Si ai avut efectele secundare despre care se tot vorbeste aici pe forum? Pentru ce ai luat?
Nunta
MirelaV spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63772" target="_blank">Aspirante optimiste 170
MirelaV 
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.