Aspirante optimiste (169)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna fetelor
Eu tocmai am primit o veste proasta. Nu sunt insarcinata. Atunci ce poate fi oare? Prima zi cand mi-a venit rusi a fost pe 2 noiembrie. Ar fi trebuit sa imi vina din nou pe 30 noiembrie, 1 decembrie, dar nimic. Azi am facut un test la spital (numai urina) si rezultatul e negativ. Eu nu am nici un simtom cum ca mi-ar veni rusi. In schimb de cateva zile sunt foarte obosita si as dormi non-stop. Nasa mea, care lucreaza la laboratorul spitalului zice sa mai asteptam pana saptamana viitoare, ca poate apare atunci sarcina, ion cazul in care fecundarea s-a produs in a doua parte a lunii.
Eu am luat pana luna trecuta anticonceptionale. Am renuntat la ele. Oare sa fie din cauza asta? Si sa am doar o dereglare? Nici nu mai stiu ce sa cred. Eu am mai facut pauze de cate o luna cand luam anticonceptionale, dar niciodata nu am avut intarzieri.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihapaul spune:

MirelaVMel....multumesc de incurajari
Sa dea Domnu' sa nu mai vina!!!!
Floricika:zilele astea azi maine,spun asa ca sunt prima luna dupa contraceptive !
Anangel daca esti racita si insarcinata exista totusi un remediu:medicina homeopata,vezi oscilococcinum sau mergi la o farmacie homeopata!

Pupici tuturor!
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Draga mea, din pacate si la mine a intarziat ciclul dupa ce am renuntat la pastile, si la fel credeam ca sunt insarcinata, dar apoi am descoperit ca aveam ovare polichistice. Cel mai bine faci un test de sange care iti poate spune sigur daca esti insracinata, sau te duci la un cotrol ginecologic sa vezi ce se intampla pe acolo.

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihapaul spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Buna fetelor
Eu tocmai am primit o veste proasta. Nu sunt insarcinata. Atunci ce poate fi oare? Prima zi cand mi-a venit rusi a fost pe 2 noiembrie. Ar fi trebuit sa imi vina din nou pe 30 noiembrie, 1 decembrie, dar nimic. Azi am facut un test la spital (numai urina) si rezultatul e negativ. Eu nu am nici un simtom cum ca mi-ar veni rusi. In schimb de cateva zile sunt foarte obosita si as dormi non-stop. Nasa mea, care lucreaza la laboratorul spitalului zice sa mai asteptam pana saptamana viitoare, ca poate apare atunci sarcina, ion cazul in care fecundarea s-a produs in a doua parte a lunii.
Eu am luat pana luna trecuta anticonceptionale. Am renuntat la ele. Oare sa fie din cauza asta? Si sa am doar o dereglare? Nici nu mai stiu ce sa cred. Eu am mai facut pauze de cate o luna cand luam anticonceptionale, dar niciodata nu am avut intarzieri.

POZE

Buna!
Si eu am luat anticonceptionale pana luna trecuta si acum tre sa vina da deocamdata nimic,luna asta nu m-am ferit,eu as vrea sa nu mai vina.....Da contraceptive nu am luat decat 2 luni ca asa mi-a dat doctorul(tu cat timp ai luat?).
Sa stii ca exista si sarcina cu test negativ,vezi raspunsurile pe care le-am primit eu de la fete(pagina8)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare!!
A.cicel daca poti fa si o echografie transvaginala si un test de sange - beta Hcg ca ala este mai sigur.Daca nu se confirma nici la echo, nici din testul de sange atunci este o dereglare hormonala si ar trebui sa mergi la medic.
Mihapaul incearca cel mai bine cu un test beta hcg, este cel mai sigur.Cel din urina poate da rezultat eronat, eu am avut asa.

Va pupacesc

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele ele!
Sa aveti o zi cat mai placuta si cat linistita!
Eu, cu treaba multa de azi dimineata, la opra 1 am licitatie si maine la fel. In concluzie, este o zi de kk.

Va pupic dulce pe toate si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

testul beta Hcg mi l-a facut si mie, dar din urina. Si din sange nu fac aici la policlinica. Si cred ca sanse sunt inexistente sa se vada ceva la o eco transvaginala, daca la urina nu a iesit nimic. Dar as face o serie completa de analize sa vad care e problema. Dar nu stiu ce sa cer. Sau medicul de familie imi poate da o trimitere la laborator cu toate analizele care trebuie sa le fac?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Noi ne apucam de treaba de luna asta. Imi doresc succes si voua la fel

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Jocelyn si eu iti urez succes!

Floricika, deja am luat pastila pentru raceala, un Efferalgan ieri ca nu mai puteam nici sa respir. Am fost si sunt atat de sigura ca nu e bebe, incat n-am ezitat sa iau. Azi m-au apucat durerile cele mari, exact ca de obicei in prima zi de CM. A trebuit sa iau si o fiola de algocalmin ca altfel nu cred ca rezistam prea mult la birou. Sa vedem daca o veni pana la sfarsitul zilei, daca nu, chiar ca intru la idei.
tuturor aspirantelor.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Sal'tare fete.
Eu raportez ziua 3, uratii au cam disparut.Ma bucur ca macar au bunul simt si stau putin.

Mihapaul, bine ai venit printre noi, da sa nu stai mult, sa fii doar in trecere, sa dea D-zeu sa fie cum vrei tu.
Eu ce sa iti spun , incerc de 7 ani, da stai linistita ca sunt fete care au mai multi ani.Deci nu dispera.Noi gemenele suntem optimiste in general,asa ca....

fetele ...pupici multi.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput