Aspirante optimiste (169)
Raspunsuri - Pagina 12
asi spune:
Gogo sunt nascuta in 30.05.1975 si sunt ziua 1.
Poate credeti ca nu sunt normala ca ma bucur ca au venit rushii.Ma bucur ca asa poate anul viitor merg si eu in vacanta ca nu am fost de 3 ani.
Ioana81 spune:
Buna fetele mele frumusele! Sunt la servici cam somnoroasa si mancacioasa. Asi draga mea crede-ma ca te inteleg partial: noi ne facusem planuri despre concediu...dar a venit minunea si sunt cea mai fericita!
Flori, scumpo imi pare tare rau sa aflu ca au venit rusii dar nu te mai gandi fii relaxata ba chiar fa o pauza de o saptamana cu munca si netul si sa vezi ca os afie bine! Si o sa vorbim noi si dupa ce o sa ramai graviduta sa vezi ca e greu si acum....mananci si dormi si e enervant ca nu ai timp sa vorbesti cu sotu seara, si la servici nu te mai poti concentra! Pupici!
Pupici la toate fetele!
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
gogosar spune:
Asi ma bucur, mai ales ca esti si asa aproape de ziua mea.
Cu ziua 1 nu ma bucur, da...asta e
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
asi spune:
Ioana eu imi doresc foarte mult aceasta vacanta pentru sotul meu si mai ales ca va fi prima vacanta cu Razvan.Stiu ca nu ma intelegi dar....
Gogo 
Familia mea
Razvan
anangel_lexi spune:
Eu sunt in ziua 31. Nimic deocamdata, doar semne de CM (adica dureri scurte). In rest sunt racita cobzaaaaa!!!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Mihapaul spune:
Buna am reaparut pe micul ecran,cu o intrebare:ati vazut test de sarcina negativ cu o sarcina existenta?Eu sunt in asteptare si am facut test care a iesit negativ,sa mai sper oare luna asta.E prima mea luna de incercari si ar fi putut fi un frumos cadou de Craciun!!!
Va pup pe toate!
Mihapaul spune:
quote:
Originally posted by asi
Gogo sunt nascuta in 30.05.1975 si sunt ziua 1.
Poate credeti ca nu sunt normala ca ma bucur ca au venit rushii.Ma bucur ca asa poate anul viitor merg si eu in vacanta ca nu am fost de 3 ani.
Si eu sunt geamana!!!!!URA!!!2.06.76 si sunt aspiranta super optimista!!!!Pup!!!ASi si Gogo de cat timp incercati???
zamfir.mel spune:
Mihapaul,cumnata mea era prin ziua 36-38 nu mai stiu exact si testul i-a iesit negativ(2 a facut) si ea era insarcinata.Acum are o mandrete de baiat.Deci se pare ca se poate si asa. Nu stiu ce teste a facut dar oricum era anul 5 la medicina,deci stia ea ce test sa faca,de sange nu facuse.
mel
MirelaV spune:
Neata! Sa aveti o zi momosica!
Mihapaul, se poate...si inca ce se poate ![]()
Vale, nu raspunzi la provocari? ![]()
pup Liana, laurici, Vale, Tumpi, gogosarel, asi, georgiana..si restul...
MirelaV 
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
floricika spune:
buna dimineata!
Ioana, eu sunt foarte calma acum si chiar ma gandeam aseara (am avut un program foarte incarcat si treaba multa si ne-am culcat la 2)ca poate nu sunt pregatita pentru bebe, si bebe va veni cand va fi mami pregatita. Deocamdata programul meu este haotic, casa abia acum incepe sa capete o forma(am renovat-o si acum terminam cu mobila si e balamuc). Noi ne culcam noaptea tarziu si ne trezim in weekenduri si la 12....Cred ca bebe asteapata sa ne asezam la casa noastra si sa fim pregatiti pentru el
Esti o dulce cum spui tu ca nu e chiar asa bine sa fi gravida, dar io tot nu te cred
Mihapaul cand trebuiau sa iti vina uratii?
Anangel tin pumnii sa nu mai vina deloc
, si ai grija daca esti racita, nu lua medicamente decat dupa ce stii sigur ca nu e sarcina!
Nunta