Aspirante optimiste (169)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Multumesc Tabitha pentru incurajari, eu sunt optimista in continuare, am spus!
Valentina ce se intampla?

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

puiudana2004: eu nu cred ca s-a suparat cineva pe tine pentru ce ai scris. Ai fost o dulce ca te-ai gandit la noi, cele care aspiram la statutul de . Valentinag probabil ca plange de emotie, nu de altceva. Ca sa fii sigura ca e asa cum zic, iti trimit un dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

V A L E !!!!!!!

Sunt aici si am si PM

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Floricikaimi pare tare rau pt tine,dar nu trebuie sa-ti pierzi speranta si sigur Mos Craciun iti fa aduce mult dorit.Nu pot sa-ti zic sa nu te mai gandesti si sa nu fi stresata,ptca si eu am trecut prin asta.Toata lu,ea imi zicea sa nu ma mai gandesc,sa nu ma mai stresez ca nu "se prinde"nimic pe stres,dar nu putem.M-am rugat continuu la Dumnezeu,na gandeam zi si noapte la bb si iata ca a venit.Iti doresc numai bine si un bb mic cat mai curand.

Tabithasper ca nu s-a suparat ca eu nu am zis nimic cu rautate.Eu sunt alaturi de voi tot timpul si citesc gandurile voastre.Ma bucur cand aud numai vesti bune.
la toate fetele.

Dana15+

http://community.webshots.com/user/puiudana2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Doaaamne,nu fiti copile fetelor!cum sa ma supar pe voi?
cand am citit jurnal de bb,ma luat asa un fior si pe masura ce citeam,asta a fost prima reactie,sa pling,mi-am pus mainile la ochi si am inceput sa pling,pur si simplu....bine ca nu aveam clienti!
danadana felicitari,sarcina usoara si bb sanatos!
puiudanastai linistita,nu am de ce sa ma supar pe tine!
laurici,multumesca fost o reactie ciudata poate pentru unele din voi dar....asta e mai am si eu momente de nebuneala
georgico,trimite zapada ca sa te iubesc din nou
pup toate aspirantele optimiste dar si pe cele cu visul implinit!
mai viu io(copyright scandinavii)

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

babutzoooo sa'ti fie bine
vale io te-am bombardat cu bulgari da vaz ca te-am lovit rau de nu mai zici nika

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Vale, ma bucur ca esti OK si ca nu e altceva. Ref la anumite momente dificile....d'astea am cu carul si io...

Pup fata frumoasa!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

salutare fete.
Eu azi ziua 2 de CM, scarboseniile naibii, mi-a fost un rau ieri de am zis ca crap.Da azi ma simt mai bine.

Vale, foarte bine daca ai plans asa ne mia racorim cateodata sufletul.Eu mereu zic ca o portie de plans ma mai racoreste si imi da puterea de a o lua de al capat.

Asi, ma bucur ca esti si tu geamana.Tu cand esti nascuta? Eu sunt pe 26.05.73

In rest va pupic dulce pe toate fetele.
Pe mai tarziu

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

floricika.... ptr sufletelul tau!
vale, vezi k ai un mesaj offline. decat raspunde-mi..k nu ai timp de intins la vorba
va pup pe toate

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Vale, ti-as trimite muica neste azapada, numa' sa am de unde, ca ioc zapada pana la momentul asta.

Pupici.

Mergi la inceput