Bebelusi de iulie-august 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Originally posted by mamini

Peca, chiar sunt curioasa tie ce iti spune- va duceti cu masina sau cu avionul?

am snat dr. mi-a facut pe 27 ian termin pt. U5 (controlul de la 6-7 luni) si mi-a spus sa merg saptamana asta la cabinet sa vorbim legat de treaba cu rujeola - calatorie.... cu carnetul lui de vaccinuri si atunci m poate sfatui mai bine
oricum am vorbit cu secretara si vineri cand merg voi vorbi cu dr.

deci pe vineri iti pot da inf. mai multe

noi o sa mergem cu masina...avem 1600 km, in maxim 20 ore sper sa fim acolo... daca vremema o ok atunci 16 -18 ore suntem acolo...daca nu tine cu noi...mai vedem

peca si niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

sa traiasca toti bebeii care implinesc virste rotunjoare azi!

Monica, cred ca a plecat de unde zici tu, fiindca nu isi vaccineaza copiii, dar un bebe ia virusul, oricit de bine ar fi ingrijit; poate nu face complicatii, dar oricum... sunt niste riscuri, fir-ar sa fie... by the way, super misto faza cu banana...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Mamini si eu sunt de parere ca n-ai de ce sa-ti faci griji de epidemie pentru cat timp stati pe aeroport, trebuie mai multa grija dupa-aceea.

Monica-Elena, eu n-am gasit pere autohtone, mi-am cumparat mie pere si piersici turcesti care nu mi-au placut deloc la gust. Oare unde pot gasi pere romanesti? Nu ma gandisem la borcanase, dar Delia mi-a dat ideea macar pentru piersici, pentru ca Sara papa doar lapte de la mine si dupa 6 luni rezervele de Fe se epuizeaza. Deci trebuie sa caut alimente cu continut de Fe, pentru bebeii care papa lapte praf aceasta nu e o problema.

Doina Mirela, multam de precizarile cu rubeola. Daduse spaima tare in mine cand am vazut inca un caz de deces azi-dimineata la stiri.

Eu azi am un tonus mai bun, m-am odihnit mai bine azi-noapte. De maine e sotul in concediu si imi va fi muuuuuuuult mai usor.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Salutare fetelor! Sunt zombi azi Fiica-mea de doua nopti ma trezeste din ora in ora si are chef sa stea de vorba, nici gand sa manance Azi-noapte am simtit-o cand se foia in pat si cand m-am uitat la ea, do'nsoara radea si povestea in limba ei.
A batut vantul ingrozitor de tare si nu am putut sa o scot afara, sa fie asta cauza?
Anis cum te mai simti? Ingrid e mai bine?

Legat de vaccinare, e indicat sa se faca vaccinul (de 4 luni de exemplu) mai repede cu 2-4 saptamani?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna, fetele.
Ma scuzati pentru ca nu am mai intrat.Am fost cam ocupata cu musafirii. Au venit nasii lui Sebi.
Katink, esti o draguta, de fapt esti draguta rau de tot. Mi-au scos firele si am scapat de aparat dar se pare ca voi afla rezultatele in 2 saptamini jumate.
Irinuca, iti multumesc.
De mutat ne mutam in Februarie, am aflaat azi. Cred ca mama vine in Ianuarie iar.
LA MULTI ANI TUTUROR NECULAILOR, NICOLETELOR, NICUSORILOR, NICULINELOR ETC.
Fug ca spal rufe, fac papa si curatenie.
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele..
Si LA multi ani LUCA!!!!!!!!

Eu azi noapte am avut iarasi episoade de febra , e tare ciudat…sper ca diseara sa scap.Chiar ca ne-am lovit amandoua ca nuca in perete.Ingrid ma solicita mai mult din cauza maraielii si eu nu pot sa fac fata, fiindca ma simt f slabita, sper sa-mi treaca curand.

LA noi vine neonatoloaga acasa vineri pentru vaccin, si asa scap de stresul spitalelor, si o sa ii pun o gramada de intrebari ,inclusiv cele legate de diversificare.

Andre_ea..chiar ca maraiala e dubla, da ...ce se mai chinuie saracutza de 1 sapt…nu vreau sa sperii pe nimeni ..dar …offffff

LA Ingrid vad ca, dupa ce au iesit ca varful de ac, a inceput sa muste ,inainte deloc, iar salivatia acum e ceva mai abundeta ca inainte era normala..

Lory,geluri am 2, CALGEL si Gingival Gel de la Delabarre, plus Panadol baby si in ultima instanta (daca doare f tare si febra mare) novocalmin.Da ce sa-ti spun, gelurile sunt exact ca picaturile de colici.
Cat priveste vaccinul antigripal, dr cu care am nascut a zis ca daca alaptez e mai bine sa i-au Ossciloccocinum (sper ca am scris corect).

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Diu, sarcina usoara si nastere usoara.
Eu am ramas graviduta cind fetita avea 7 luni. A fost greu si inca este dar merita. Nu am citit cum e cu alaptatul dar ar trebui sa-ti intarci puiutul daca n-ai facut-o inca. Nu vei avea suficiente resurse sa ii hranesti pe amindoi.
Sanatate multa si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lory,geluri am 2 CALGEL si Gingival Gel de la Delabarre, plus panadol baby si in ultima instanta (daca doare f tare si febra mare) novocalmin.Da ce sa-ti spun, gelusri sunt exact ca picaturile de colici.
Cat priveste vaccinul antigripal, dr cu acre am nascut a zis ca daca alaptez e mai bines a i-au Ossciloccocinum (sper ca am scris corect).

Delia,vineri vine neonatoloaga si vad ce va zice.Azi a facut kka dimineata sin u mirosea, dar mai avea niste mucus…sa vedem..daca tot am stat atat, mai stau pana vine dr..

Acusor si la Ingrid la inceput kka era verde…dar dupa 4 zile a devenit galben.El mananca doar lapte praf?

Ankak ai dreptate , mamicile tot mamici.Eu sper ca , poate am noroc si dup ace i-au iesit incisivii astia doi , la ceilalati sa fie mai putina maraila.SPer sa am norocul asta.

Acusor ,uterul meu e in forma de palnie, si dr a zis ca ,atunc cand va creste bb in burtika, adica in ultimele luni o sa solicite colul tare si din cauza asta am facut cerclaj.
Ellarot....[pup

Tot citesc la voi despre diversificare…si sunt atat de diferite meniurile…nici nu stiu cum ,cu ce am sa incep..sa vedem ce zice dr.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Gagici, va scriu acum cat doarme Sara, desi am promis sotului ca ma voi culca o data cu ea.
Deja nu se mai trezeste noaptea decat la ora 3 si apoi la 6 si la 9 de tot. Apoi mai doarme de la 10.30 o ora si de la 13.30 cam 2 ore. Seara mai doarme inca o ora de la 17.30 si la 20 facem baie. Acesta e programul pe care si l-a facut singurica.
Dupa fiecare trezire papam suc de mar dimineata(cateva lingurite-am inceput sa am succes cu el) si suc de morcov seara(asta ii place deja mai mult). Mai tarziu le voi amesteca si cu timpul le voi ingrosa cu pulpa. Intre timp m-am gandit sa incerc cu suc de pere daca gasesc in piata la tarani si chiar si cu gutui. Voi ati incercat gutuile? Doar sunt de sezon. Au vreo contraindicatie?
Va intreb pe voi pentru ca doc mea de fam m-a sfatuit sa continui cu portocale si alte citrice, dar cu astea vreau sa mai astept.
Eu am citit despre diversificare o tona si ma sfatuiesc si cu o mamica ce are 2 copilasi mici si mi-am facut o schema proprie, avand in vedere ca Sara e si mai grasuta. Aceasta schema o voi discuta si cu pediatra in care am foarte mare incredere si eventual voi corecta ce nu am gandit bine.
Va pup, am scris de v-am plictisit.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, super program la fata ta...e de gasca rau, a mea adoarme cu ciriiala, plinsete si biberon rontait cite o juma de ora de la 10-10.30 si la fel seara de la 17?18? niciodata nu se stie si mai doarme pe terasa cite 2 ore- 2.5 uneori am lasat-o aproape trei daca nu e frig.somnul asta e intrerupt, ma duc si o legan cu carutul, mai o suzeta, mai un luat in brate. uneori dupa o ora si ceva plinge de trebuie bagata in casa, ca imi cheama vecinii politia la usa. seara se culca pe la 9 si ceva( exceptie aseara, dupa ora 11) si se trezeste in jur de 7( si azi la fel). noaptea se trezeste de doua ori sa manince si citeodata are chef de goange si nu mai adoarme cite o ora. de obicei doar bombane in pat juma de ora dupa ce a mincat, pina adoarme la loc.
sunt franjuri de oboseala.si noaptea eu ma trezesc doar o data, a doua oara o ia tati si ii da sa pape. iar dimineata cind se trezeste, o ia tati jos, o schimba, imi fac mie cafeaua si abia apoi cobor si eu.- super sot ce am! ca altfel nu stiu ce as face...

M

Mergi la inceput